5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Van Hussel schilderwerken heeft even geleden tijdens de verbouwing van ons huis een top resultaat geleverd (oa sauswerk en schilderwerk). We zijn zeer tevreden door het geleverde advies, hoge kwaliteit van gebruikte verf en goede communicatie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een vakman! Nauwkeurig, kwaliteitsgericht en meedenkend. Komt bij ons geen andere schilder meer in huis! Wat heeft Frits bij ons gedaan? Trappen (na 4 jaar intensief gebruik nog als nieuw waar mening een zich over verbaast), wanden, plafonds en kastdeuren (zo spiegelglad en straks dat het lijkt alsof het gespoten is).

4 sterren: goede service, goed behandeld

Makkelijk contact gehad over de offerte. Afspraken zijn nagekomen. Ik had enkele vragen omtrent het schilderwerk, hier werd de tijd voor genomen en advies gegeven over de verschillende opties. Zeer klantvriendelijk en dus een aanrader om contact op te nemen!

• Betrouwbaarheid
  • Oplossen klachten N.v.t.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer mooi werk geleverd en fijne schilder om in huis te hebben.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Frits en z'n collega's hebben bij ons zowel binnen als buiten geschilderd. Er werd netjes gewerkt (afdekken en opruimen), veel aandacht voor het voorwerk waardoor het resultaat super strak was. Aanrader.

Zijdevlinder 53

3863 HP Nijkerk

Over Van Hussel Schilderwerken

Passie & ambacht. Van Hussel Schilderwerken is de kwaliteitsschilder voor al uw binnen- en buitenschilderwerk. Vrijblijvend advies thuis en snel uw offerte!

Over Betere Schilder

Als kwaliteitsorganisatie staan wij voor de kwaliteit van zo'n 700 aangesloten vakschilders door heel Nederland. Door ons jarenlange streven naar vakmanschap, kunt u met een gerust hart uw sleutel overdragen aan een Erkend Betere Schilder. Momenteel beveelt 98% van de klanten de huidige schilder aan bij anderen en daar zijn wij best trots op! In de eerste plaats zijn we verheugd over de uitstekende cijfers die we kregen en in de tweede plaats stellen alle reacties ons in staat om de kwaliteit nog verder te verbeteren. Kwaliteit en zekerheid bieden, daar doen we het voor. Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder