Een schilder die met je in overleg gaat. Secuur werkt. Zijn afspraken komt hij na. Een schilder in hart en nieren. Toppertje.
Wilbur werkt ontzettend netjes en zorgt voor de puntjes op i. Hij is ook bereid om een stapje extra te zetten, denkt met je mee en geeft goed advies! Een vakman die ik iedereen aan zou raden!
Wilber werkt netjes en secuur. Komt zijn afspraken na en denkt met je mee. Levert zeer goed en mooi werk af. Een vakman die zijn vak verstaat. Een aanrader.
We zijn heel goed geadviseerd, Wilbert is erg vriendelijk en geeft goede tips. Hij komt zijn gemaakte afspraken na. Het eindresultaat is super mooi! Nogmaals heel erg bedankt!
Wilbur, is een nette, rustige en betrouwbare schilder. Werkt erg netjes. Doet alles in overleg. Als je iets aan hem vraagt krijg je een net en goed antwoord. Wilbur is een echte vakman. Geeft goed advies en weet waar hij over praat.
Wilbur heeft bij ons buiten en binnen geschilderd en zijn super tevreden! Hij is rustig, netjes, overlegd, denkt mee en levert gewoon piekfijn werk af.
Wilber is een echte schilder, komt zijn afspraken na, is flexibel, werkt ontzettend netjes. Goede prijs kwaliteit verhouding, ik had eigenlijk verwacht dat het duurder zou zijn. Wilber ook uitgenodigd om bij ons in de winter het binnenwerk te laten doen.
Geeft goed advies, werkt netjes en klantvriendelijk. Komt afspraken na.
Goede betrouwbare en eerlijke vakman
Vriendelijke schilder die weet wat hij doet.
Wilbur is een hele fijne vakman. Hij levert vakwerk en is daarbij uitermate vriendelijk. Wilbur werkt heel nauwkeurig en geeft advies als je er om vraagt.
Wilburt is een zeer kundige schilder die een groot deel van ons huis van binnen heeft geschilderd. Zowel houtwerk als muren/plafond. Geeft goed advies, denkt mee en is zeer behulpzaam; hebben een aantal muren zelf gedaan. Hier hielp hij bij en verzorgde de materialen. Zeer punctueel en houdt zich aan afspraken. Gaan zeker hem ook het buitenwerk laten doen. Wij raden hem zeker aan!
Hoi Sanne ik wil je danken voor je reactie in de beoordeling van klanten vertellen. Ook wil ik je danken voor het vertrouwen in Kluytmans schilderwerken, ik kijk al weer uit naar onze volgende samen werking m.v.g. Wilbur.
Een zeer goede schilder, die prachtig werk aflevert. Eerder ons huis geheel laten schilderen en nu ook het binnenschilderwerk van het bedrijf, wederom weer heel blij met het resultaat.
Fresiahof 15
5482 RA Schijndel
Als kwaliteitsorganisatie staan wij voor de kwaliteit van zo'n 700 aangesloten vakschilders door heel Nederland. Door ons jarenlange streven naar vakmanschap, kunt u met een gerust hart uw sleutel overdragen aan een Erkend Betere Schilder. Momenteel beveelt 98% van de klanten de huidige schilder aan bij anderen en daar zijn wij best trots op! In de eerste plaats zijn we verheugd over de uitstekende cijfers die we kregen en in de tweede plaats stellen alle reacties ons in staat om de kwaliteit nog verder te verbeteren. Kwaliteit en zekerheid bieden, daar doen we het voor. Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder