Goede sfeer
dozen kort na verhuizing gedeeltelijk ophalen
vriendelijk, goed georganiseerd, meelevend, zorgzaam
Fantastisch bedrijf met deskundige en klantgerichte hulpverlening
Prima verhuisteam
Verliep prima.
Geheel onverwachts kon ik nog niet naar mijn nieuwe woning. De aannemer had zijn werk niet gedaan. Op het laatste moment werd de verhuizing omgezet naar opslag. Alle lof voor Baars verhuizingen.
Heel blij met dit team die tijdens de twee heetste dagen van het jaar de verhuizing heeft gedaan! Vriendelijk, service en zonder mopperen hard werken in de hitte!
Inspelen op acuut probleem was top. (Ik had dringend een oplader nodig, die op het oude adres was achtergebleven) en kon gebruik maken van de oplader van de chauffeur. Super.
Altijd weer een fijne ervaring ondanks de verhuisstress zorgt dit team voor ontspanning en ontzorgen zij de klant volledig. Niets is ooit te veel
Nette vriendelijke meedenkende verhuizers, die niet voor een gat te vangen zijn en oplossingsgericht denken. Er zijn geen problemen slechts uitdagingen
Afspraken nakomen en waarmaken. Improviseren waar nodig Deskundig Team is beleeft en de stemming is/blijft positief Ontzorgend!
Een super verhuizing gehad mede dankzij de geweldige inzet, betrokkenheid, ervaring en kennis van het verhuisteam olv Donny! Kortom chapeau! Mannen!