Goed georganiseerd, vriendelijke bejegening en meedenkend.
Het inpakken ging voorspoedig. Vriendelijke jongeman. Verhuizing door 4 personen snel en goed geregeld. Uitpakken zelf gedaan.
Goede service. Vriendelijk ontzettend hard werkend personeel, dat echt bewondering af dwong.
De planning en voorbereiding was perfect geregeld. De dozen inclusief pakpapier en plakband werd vroegtijdig aangeleverd. De mensen hebben het keurig in de containers gezet. Ook het demonteren van de kast en de meubels hebben zijn correct gedaan. De communicatie was ook prima tijdens de gehele uitvoering.
Snel en netjes gewerkt
Op korte termijn een verhuizing moeten regelen. Baars was erg felexibel in de planning en uitstekend in de uitvoering. Behulpzame en bekwame vaklui. Ook nog fijne mensen om mee te werken
we zijn in 4 etappes verhuisd, een deel eerst in opslag en de rest in drie dagen. Dus veel contact met alle verhuizers gehad en allemaal even behulpzaam en slim vooruit denkend.
Stickeren van door Baars ingepakte dozen kan en moet beter. Geen sticker op zijkant maakt zoeken voor mij als klant in stapels dozen moeizaam. Door Baars gedemonteerde kast is op nieuwe locatie niet goed gemonteerd. 2 kledingroeden lopen wat scheef daardoor. Tuintafelpoten nog steeds niet teruggevonden. Wel blad en tussenframe, maar geen gebundelde poten.
De verhuizing is precies op de afgesproken wijze en tijden verzorgd op een prettige wijze door zeer bekwame vriendelijke medewerkers.
De verhuizers waren op tijd en hebben ons heel goed geholpen met de verhuizing. Zeer vakkundig en correct maar ook gezellig en professioneel.
snelle afspraak, snelle afhandeling
Zie hier boven
Op tijd, goed georganiseerd en bekwaam. Met zorg wordt alles doorgevoerd ondanks tegenvallend weer. Dank!
prima en klantvriendelijk bedrijf
Baars was wederom uitstekend.
Op zeer korte termijn kleinschalige verhuizing kunnen regelen. Prettig en professioneel geholpen.
Snel, kundig en vriendelijk personeel. De in- en uitpak service is echt een uitkomst geweest.
De mannen waren allemaal zeer vriendelijk en bekwaam. Ze denken mee en zijn super klantvriendelijk. Een echte aanrader !
Ik ben zeer tevreden over mijn perfect georganiseerde verhuizing met opslag door zeer vriendelijke en hulpvaardige mensen!
From first contact to end delivery, it was even better than expected. The moving work was on time, quick ans smooth.
Vakmensen, van oud tot jong. Rustig, met oog voor de klanten en hun spullen.
Verhuizers prettig in de omgang, werken met kennis van zaken. Voorzichtig met onze spullen. Binnen afgesproken tijd klaar.
Men heeft zaken niet mee genomen. En een tafel zes stoelen achter gelaten voor de kringloop winkel. Er stond uitdrukkelijk op de tafel vermeld dat deze achter moesten blijven.