De verhuizers van Flakkee waren, snel, accuraat en gingen voorzichtig met onze spullen om. Alles was in zeer korte tijd gedemonteerd en ingeladen. Vervolgens hebben ze alles in onze nieuwe woning geïnstalleerd volgens onze wensen. Het is een heel fijn team van medewerkers!
Ze zijn heel voorzichtig met je spullen en ze denken mee Ook krijg je alle medewerking als iets wilt Alleen maar positief gevoel
Prettige betrokken mensen Super mee denkend Echt een zorg minder
Totaal ontzorgt en ontlast. Vriendelijke en keurig nette medewerkers. Niets is voor hun teveel en werken uitzonderlijk netjes.
Alles verliep vlot en goed georganiseerd.
Uitstekend. Leuk personeel. Hard werkend en zorgvuldig.
Goede afspraken in voor traject , verhuizers deden op dag van verhuizing meer dan je kan verwachten, was een prima en geweldig team
Goede verhuizers! Behulpzaam team van ervaren vakmensen die op elkaar ingespeeld zijn en in een goede sfeer samenwerken.
Er bleken nog enorm veel spullen achtergebleven in de oude woning . ( kastjes, snijmachine, beddengoed,legobakken enz) Wat er voor zorgde dat we nog een dag bezig zijn geweest met heen en weer rijden met de auto. Dit was NIET onze verwachting van het inhuren van een verhuisbedrijf .
Geachte familie Dorst, Dank voor jullie reactie. Jammer dat jullie niet zo tevreden zijn en dat er veel dingen zijn vergeten, althans, dat lees ik in uw review. Wij balen er van dat uw verhuizing dus niet volgens jullie verwachting is verlopen. Dit ondanks dat wij jullie de dag voor de verhuizing hebben gebeld met de vraag of het gelukt was met inpakken en verhuisklaar zetten van de inboedel. Telefonisch werd bevestigd dat dit zo was. Alles stond verhuisklaar, maar mogelijk hebben wij u niet voldoende uitgehoord want toen het verhuisteam de volgende dag arriveerde was er sprake van een soort paniek. Weinig was ingepakt, het nieuwe huis was nog niet klaar, regelmatig waren jullie beiden afwezig omdat er iets in het nieuwe huis geleverd werd en dat maakt het allemaal voor ons wel erg lastig om de puntjes op de i te zetten. De niet ingepakte inventaris (losse lego inderdaad, beddengoed etc etc) konden we niet zo los meenemen. Een enkel item is prima, maar er was gewoon teveel aan niet ingepakte spullen die je niet zo los kan verhuizen. Het klopt dus dat dit is achtergebleven. Ter compensatie hebben we een aantal zaken (onder andere een zware motorfiets en een groot bankstel) extra verhuisd. Dit alles in overleg met jullie. Voordat de verhuiswagen van het laadadres vertrok hebben we nog een rondje door het huis gedaan. Samen hebben we toen geconcludeerd dat er best nog wel wat stond, maar dat wij dit ook zo niet mee konden nemen. Prima, en goed opgelost door dit te compenseren met andere items die wij niet zouden verhuizen. Dat was jullie antwoord op dat moment. Ik snap best dat, als je de dag erna bezig bent om het restant zelf te verhuizen, dit tegenvalt. Zeker als je nieuwe huis ook de aandacht vraagt. Wel vind ik het jammer dat dit jullie beoordeling negatief beïnvloed. Ik zou zo snel niet weten hoe we dit hadden kunnen voorkomen.
Flakkee verhuizers heeft ons prima geholpen met onze verhuizing. Het voorgesprek gaf duidelijke info, de dag zelf verliep vlekkeloos. Het is prettig om rustige, ervaren mensen je mooie spullen te zien inpakken en transporteren! Ook de techniek was prima verzorgd. De (4) mannen waren ook nog eens gezellig en straalden tegelijkertijd rust uit.
Deden wat zij moesten doen.
De verhuizers waren op tijd en netjes gewerkt. Ze dachten mee..
Afgelopen 3 Maart laten verhuizen door Flakkee verhuizers. Zeer zorgvuldige doorpakkende verhuizers! Het is nu al de derde keer dat zij de verhuizing hebben uitgevoerd. Nog steeds zeer tevreden!
Al meerdere malen gebruik gemaakt van de diensten van Flakkee Verhuizers. Wat ze beloven doen ze en met de meest mogelijke zorg. Er wordt meegedacht, zijn zeer secuur en hebben oog en aandacht voor de klant die een verhuizing vaak als zeer stressvol ervaart.
Het bedrijf straalt rust uit. Ze komen en nemen de werkzaamheden door. Ze hebben hun werk heel goed gedaan. We hoefden echt niets te doen dan maar aangeven waar we wat wilden hebben, en ze deden het voor ons. Alle afspraken hebben ze waargemaakt. Er was ook geen discussie over. Ze hebben ons helemaal ontzorgd en onze spullen tip top verhuisd. Achteraf bleek het uit elkaar halen van de kasten wat meer werk te zijn. Toen ontstond er wat stress. We liepen wat uit en toen werd de vriendelijkheid wel wat minder. En onderling waren er soms wat misverstanden. Vanwege zieken hadden ze ook 1 man te weinig. Gezien die reden kan ik dat ook wel plaatsen. Dus heel tevreden over dit bedrijf!
Jos, Mathias, Arjan & Arjan & Philip, Wat een relaxte verhuizing was dat, zelfs al waren het twee geplande verhuisdagen. Bedankt voor alles! Een dikke 10+.
Leuke vriendelijke verhuizers die voor- en meedenken!
alles ging uitstekind
Al tijdens de intake viel op hoe gedegen en zorgvuldig er bij Flakkee verhuizers gewerkt wordt. Al onze spullen werden nauwkeurig in kaart gebracht en op basis hiervan werd een offerte uitgebracht. Het bezorgen van de dozen verliep soepel. Op de verhuisdag zelf was het team vriendelijk en efficiënt. Er werd hard gewerkt, het was gezellig en wij hoefden ons nergens zorgen over te maken. Alle spullen kwamen netjes op hun plek terecht en eerder dan verwacht nam het team afscheid.
Uitstekende service, vakkundige mensen
Flakkee Verhuizers doet wat ze beloven. Wij hebben deze, toch wel, hectische dag als prettig ervaren, mede door het geweldige groep verhuizers.
Alles goed en kundig geregeld door vriendelijke mensen.
Kast was niet goed gemonteerd. Gebeld en monteurs kwamen het herstellen.
Onze verhuizing liep dankzij de verhuizers rustig en volgens een strak schema, vooral het verhuizend personeel was vriendelijk en behulpzaam. Wij kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen.