De verhuizing op de dag zelf, ( beide dagen) verliep vlekkeloos. Er werd goed doordacht gehandeld en zo bleek iedereen inclusief wij de 24e december toch nog op tijd klaar te zijn. Men ging door in regen en wind. Alles goed heel overgebracht. Nette service. Wij waren al 2 maal eerder door Top Movers verhuist en hadden er ook weer alle vertrouwen in. Alleen vonden we het verschil met de vorige keer 5 jaar geleden erg groot. Dit riep even vraagtekens op. Toch was het bedrag wat we nu moesten betalen het achter af wel waard. De dozen en andere verpakkingsmaterialen zijn van goede deugdelijke kwaliteit. Hartelijk dank
...
nette, beleefde mannen. voorzichtig met andermans spullen.
Wat een rust geeft een verhuisbedrijf en zeker Topmovers. Ik woonde op een boven woning in een oud herenhuis. Veel trappen en veel zware meubels. Maar met veel mankracht was mijn huis binnen een uur leeg. Met heel veel zorg is alles naar mijn nieuwe huis verhuist. Ik kan niet anders zeggen dat ik iedereen topmovers kan aanraden. Ze zijn secuur en enorm vlot! Toppers gewoon. Als ik ooit nog weer ga verhuis dan alleen met topmovers
We hadden goed op elkaar ingespeelde verhuizers én prettig in de omgang wat ook stressverlagend is. Alles verliep vlot, ordelijk en zonder schade, kwetsbare spullen werden zorgvuldig ingepakt. Ook de levering en het ophalen van dozen verliep soepel. Niets dan lof, we kunnen Top Movers Vlotweg van harte aanbevelen.
Verhuizing is netjes uitgevoerd, door prettige mensen.
Alles wordt door hun heel goed voorbereid. De verhuizing zelf was een verademing. Je hoeft nergens aan te denken, dat doen de jongens wel. Kundig personeel, vriendelijk en snel. Ben heel blij met deze verhuisservice; echte aanprader.
Tijdens de verhuizing is er een Perzisch tapijt zoek geraakt. Hoogstwaarschijnlijk in de stortwagen terecht gekomen. Hele nare situatie, ongetwijfeld geen opzet van de verhuizers. Vlotweg erkent echter geen aansprakelijkheid. Ben nu in afwachting van een reactie op mijn tweede aansprakelijkheidsstelling. Hoop dat ze over de brug komen. Je wil gewoon dat zeker je dierbare spullen in goede handen zijn en dat als er iets fout gaat, je daar samen goed uitkomt. Hoopt dat dit alsnog lukt maar gelet op dit incident en de afhandeling daarvan zeker geen aanbeveling om met Vlotweg te verhuizen.
Aardige medewerkers en ze vonden alles prima
Top! Fantastische jongens die hard werken en heel behulpzaam en vriendelijk zijn.
Onze ervaring met Top Movers Vlotweg is zeer positief. 2 zeer nette verhuizers over de vloer gehad, die onze huisraad keurig hebben verhuisd, tijd hadden voor een dolletje, maar zeker hard en efficient gewerkt. Bedankt voor de goede service Sjef en Vincent.
Ik ben zeer tevreden over hoe alles verlopen is . Er werd flink door gewerkt maar men was ook zeer vakkundig ; een bankstel waar ik van overtuigd was dat die niet door de deuropening zou kunnen kregen zij er toch doorheen. Aardige verhuizers., prima service. Zeer tevreden dus.
Al 6x met dit bedrijf verhuist, nu zelfs van Nijmegen helemaal naar Friesland, mochten we ooit nog verhuizen dan is onze keuze duidelijk!
Een Top bedrijf qua deskundigheid; klantvriendelijkheid en het nakomen van afspraken.
Ik heb nu voor de vierde keer Topmovers gevraagd om mijn verhuizing te doen en iedere keer was ik zeer tevreden. Klantvriendelijk, zeer aardige mensen, alles goed geregeld. Nu ga ik voorlopig niet meer verhuizen maar áls ik weer zou moeten.. ja hoor!
Prima vakmensen, no nonsense aanpak.
Snel en efficiënt uit elkaar gehaald, en de volgende dag op de nieuwe locatie ook weer in elkaar gezet op de gevraagde locatie. Het huiswas leeg en het nieuwe huis weer vol voor je er erg in had.
Een heel goed op elkaar ingespeelde groep die zo vakkundig, bedaard en rustig hun werk deden. Petje af!
Op 26 november was dan eindelijk de verhuisdatum. Gespannen wachten op de verhuizers en..... daar waren ze dan. Vijf sterke kerels met harten van goud. Geweldig lief, hardwerkend en eerlijk. Ze hebben onze verhuizing veel minder stressvol gemaakt en hebben ons hiermee fantastisch geholpen. Top!
Zorgvuldige mensen die goed en efficiënt samen werkten. Ze deden hun naam echt eer aan; we waren vlot weg en het was TOP
Dankzij de mannen van Vlotweg was de verhuizing een eitje. Professioneel, snel en energiek - en er werd flink gelachen, precies wat we nodig hadden!
Erg goede en snelle verhuizing, aardig en goed personeel die goed met je meedenken.
Alles verliep heel soepel en snel. Ik ben heel tevreden.
Delta 51
6825ML Arnhem
Voor zowel zakelijke als privé verhuizingen, Vlotweg Verhuizingen regelt al uw verhuizingen zoals u dat wenst, veilig en vertrouwd. U kunt er op rekenen dat een gespecialiseerd full service verhuisbedrijf uw verhuizing volledig kan regelen zoals u en/of uw bedrijf dat wenst.