inderdaad Vlot
Wij kunnen alleen maar zeggen dat de gehele verhuizing zeer vakkundig verliep en de verhuizers buitengewoon behulpzaam waren. De reactie op mijn email voor de aanvraag voor een verhuizing was ook top. Jullie reageerden gelijk de volgende ochtend vroeg. Anderen die ik had aangeschreven reageerden niet of een week later.
Snel Handige mensen Beleefd
snelle aktie op offerte aanvraag, goede en snelle afhandeling.
Prijs is prima Komen afspraken na Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel
Vriendelijke mensen
Vakkundige mensen, snelle verhuizing, goede de- en montage van oa waterbed.
Ongedwongen sfeer, klantvriendelijk, in alle opzichten correct
De jongens hebben netjes en snel gewerkt.
Vriendelijke en beleefde medewerkers en inzicht op de situatie en spontaan. Zijn in het verleden ook super behandeld. Hebben in het verleden helaas met een ANDER Bedrijf slechte ervaring gehad - 20 % Kwam niet aan. Het bedrijf TOP is en BLIJFT TOP. En zeer BETROUWBAAR Dank voor de fijne en eerlijke informatie en VOORAL een PLUIM naar de VERHUISERS TOE.
Hele vriendelijke en deskundige verhuizers. Wij waren uiterst tevreden en zeker gezien die enorme storm die dag perfect en vlot verhuisd in een plezierige sfeer.
Goed team, ze maken er een leuke dag van en blijven over het algemeen professioneel
Wat een service! En wat werken jullie hard. Super. Alles op tijd klaar, versterking erbij en in twee dagen met twee vrachtwagens alles over.
verhuizers zijn zeer gedreven in hun werk en werken in een hoog tempo door. wij zijn zeer tevreden over hoe de hele verhuizing is gegaan. vooral de inpakservice en het de-en monteren van de meubelstukken is ons goed bevallen.
Kundig zeer vriendelijk positieve medewerkers
Delta 51
6825ML Arnhem
Voor zowel zakelijke als privé verhuizingen, Vlotweg Verhuizingen regelt al uw verhuizingen zoals u dat wenst, veilig en vertrouwd. U kunt er op rekenen dat een gespecialiseerd full service verhuisbedrijf uw verhuizing volledig kan regelen zoals u en/of uw bedrijf dat wenst.