De verhuizing op zich was prima geregeld alleen het demonteren en monteren van de kist ging erg moeizaam.
Wij zijn buitengewoon tevreden over Vlotweg Top Movers. Zowel het inpakken, het verhuizen zelf en de nazorg konden niet beter. Ontzettend aardige verhuizers, prima service, en de prijs was meer dan redelijk. Wij zullen deze verhuizers zeker aanbevelen bij onze kennissen.
Goed telefonisch contact vooraf. Keurig en zorgzaam ingepakt. Vlot over verhuisd en netjes op z'n plek gezet. Niet beroerd om spullen nogmaals te verzetten. Kasten keurig in elkaar gezet. Prettige onderlinge sfeer. Eerste dag bij het inpakken te weinig personen.
goed, fijn
Super vriendelijke mannen.Gezellig,vrolijk en harde werkers
Snel, deskundig vriendelijk
Zijn vriendelijk stemmen goed af!
De verhuis ploeg kwam mooi op tijd en met goede zin aan. Er werd snel en efficiënt gewerkt en er was ruimte voor de nodige humor op de “vloer”. Alles is goed en in zijn geheel aangekomen op plaats van bestemming. Wij zijn zeer tevreden en zullen Voltweg van harte aanbevelen!
De mannen waren professioneel en snel. toen bleek dat het toch wat langer zou duren meteen versterking geroepen!
Komen op tijd met zes personen. De rolverdeling is voor iedereen duidelijk. Veel tijd kost het demonteren en monteren van kledingkast. Er wordt stevig doorgewerkt met af en toen een rustmoment. Middags met vier man verder,.Een kleiner.busje wordt volgeladen het laatste spul. Eind van middag wordt het team wat minder zorgvuldig maar wel correct. Al met al is de prijs zeer redelijk en de service prima, Er is niets beschadigd of gebroken. Het plaatsen en aansluiten van de wasmachine/droger combinatie was niet eenvoudig.
Het is allemaal prima verlopen! De jongens hebben het fantastisch gedaan! Rustig en voor dat we het in de gaten hadden, stonden al onze spullen op de goede plek. Een 2 daagde verhuizing was top!! Dank hiervoor! Zeker aan te dragen!!
De mannen kwamen op tijd, wekten allen zeer effectief. Kregen alles de container in waarvan je van te voren dacht dat gaat niet lukken. Ze pakten de inboedel goed in. Al met al goed gevoel aan over gehouden.
Prima bedrijf. Aanbevolen!
De verhuizing verliep in twee delen. Een deel naar een tijdelijke woning en een deel naar de opslag. De drie jonge honden ontbeerden ervaring en mistten een coaching ter plekke. Gelukkig werden de problemen rond de bank professioneel benaderd en opgelost. Jammer is dat de groene Pastoe Amsterdam werd beschadigd. Ik vond later bij terugkomst in het huis een hoekje groen dat blijkbaar bij het vervoer van de kast was afgestoten. De interactie tussen de jongens was onprofessioneel, en niet op samenwerking gericht, één werd buiten gesloten. Er valt nog wat te leren....... De drie ervaren professionals deden hun werk gedegen, doordacht, en....gebruikten beschermfolie voor de meubels werden vervoerd etc.
Alles prima gegaan. Enige minpunt: 1 dag voor de verhuizing pas het tijdstip bekend.
Vrijdag 25 maart j.l. kwam de vrachtwagen met 3 medewerkers om onze inboedel te verhuizen. Het waren 3 aardige kerels die deskundig alles ingepakt hebben en in ons nieuwe huis hebben uitgeladen. Wij zijn uiterst tevreden hoe dit allemaal gegaan is. Respect voor deze 3 kerels, wat een werk verzet.
een goed team met marcel die de kasten en het bed!! ( ,savonds lekker slapen ) uit-en in elkaar gezet heeft Het ging voorspoedig met een liftje en om half 6 'smiddags was alles klaar en konden we gaan inpakken! De dozen en verder materiaal werd na een week opgehaald. Een deurtje van een kast wat een beschadiging had opgelopen is meegenomen ter reparatie. Al met al een voorspoedige verhuizing waar het mooie weer ook wel een belangrijke rol heeft gespeeld.
De hele verhuisdag hebben de mannen keihard gewerkt. Ze waren voorzichtig met de spullen en kundig in het demonteren en monteren van de meubels. Enige puntje wat ik heb kunnen vinden is dat we een aantal dozen kregen die echt niet meer gebruikt konden worden omdat ze kapot waren. Kleinigheidje, verder was het uitstekend.
Onze meubels moesten een paar dagen in opslag vanwege aanleg van een nieuwe parketvloer. De mannen van Vlotweg hebben dit zeer vakkundig gedaan! Ze waren kundig, vaardig en heel vriendelijk. Wilden overal mee helpen en hebben ook gezorgd dat alles weer pico bello terug geplaatst werd. Absolute aanrader!!
Wij maken momenteel gebruik van de opslagmogelijkheid die VLOTWEG biedt. Ons nieuwe huis wordt te laat opgeleverd en daarom is onze hele huisraad in de opslag gegaan. Over enkele maanden vindt de vervolgverhuizing plaats. En die zien we met vertrouwen tegemoet
Het contact met TopMovers verliep heel soepel en professioneel vanaf het eerste contact tot en met de verhuizing zelf. Het was zelfs een gezellige ervaring. Dus gaat u verhuizen, neem TopMovers, zij klaren de klus voor u!
Afspraken zijn allen nagekomen en de verhuizers waren meer dan prima. Kortom tevreden.
Wij hebben een zeer prettige verhuizing gehad ondanks de uitdagingen op ons nieuwe adres. Alles verliep boven verwachting!
Betrouwbaar met afspraken, voorkomend personeel, zorgvuldige afhandeling.
zeer hulpvaardig en behulpzaam personeel
Delta 51
6825ML Arnhem
Voor zowel zakelijke als privé verhuizingen, Vlotweg Verhuizingen regelt al uw verhuizingen zoals u dat wenst, veilig en vertrouwd. U kunt er op rekenen dat een gespecialiseerd full service verhuisbedrijf uw verhuizing volledig kan regelen zoals u en/of uw bedrijf dat wenst.