De ervaring met de verhuizers was goed; met de door Van Erp ingehuurde verhuizers uit Oostende wat minder. E.e.a. is wel afhankelijk hoeveel uren er uiteindelijk in rekening worden gebracht.
Het bedrijf begreep mijn wensen en heeft hier de dienstvelening prima op afgestemd.
Prettige verhuizers; aanpakkers en zeer zorgvuldig ter voorkoming van schade aan artikelen en woning.
Verhuizing is goed verlopen, maar er was s’mirgens geen verhuisbericht. Had alle bewoners verzocht om hun auto buiten de slagboom te parkeren. Toen kwamen er 2 verhuizers die geen lift bij zich hadden en ook niet konden bedienen vertelde ze. Dus dat was een minpuntje, voor de rest super gegaan. Dank je wel.
Vakkundige ervaren verhuizers
Was een top verhuizing met betrokkene medewerkers, vriendelijk, voorzichtig en netjes
Prima verhuisd. Keurig verzorgd. Wij zijn erg tevreden.
Verhuizing verliep in twee dagen, laden op de ene dag en lossen op de andere dag. Dit gebeurde snel en er werd goed overlegd. Bij t lossen toch een mannetje extra en dat was wel handig. Extra meubelstukken die reeds met eigen vervoer verhuisd waren omdat die elders opgeslagen stonden werden ook op hun plek gezet. Erg prettig! We zijn alleen nog op zoek naar de tv snoer en afstandsbedieningen die waarschijnlijk met inpakken ergens in zijn gedaan door de jongens. Komen we wel een keer tegen. Hebben maar ff een snoertje in het weekend gekocht.
Een goed team dat weet hoe en wat er moet gebeuren. vriendelijk en meewerkend met onze wensen.
Ik ben meer dan tevreden! Een vrolijke en vriendelijke groep verhuizers!
Ik werd volledig ontzorgd. Erg vriendelijke mannen die meedenken, uiterst voorzichtig met je spullen omgaan en niet te beroerd zijn een stapje extra te zetten. Ik ben niet van plan voorlopig nog te verhuizen maar mocht ik dat doen dan schakel ik zeker Harrie van Erp weer in. Dank jullie voor de geweldige service.
Ze waren er op de afgesproken tijd, vriendelijk en net personeel. Vakkundig
Vrachtwagen was 20 minuten te laat, omdat het adres verkeerd ingevoerd was. Enige schade aan de houten vloer op het nieuwe adres.
Zeer goed netjes en snel afgehandeld
Kan het iedereen aanraden
Vanaf ons eerste gesprek alleen maar een positieve en prettig ervaring.Denken met je mee. Vriendelijk aan de telefoon komen je in alles tegemoet met een goede oplossing. Het verhuisteam is vriendelijk en correct. Chapeau
Ik ben vakk6ndig geholpen met verhuizen door nette vriendelijke jongens. Top!
Verhuisteam was keurig op tijd en heeft de verhuizing netjes gedaan
Goede ploeg harde zorgvuldige werkers die een prima verhuizing gedaan hebben. Opmerking: voor mij geen punt, maar niet elke klant zal het op prijs stellen dat de auto moet blijven lopen de hele dag vanwege een accu/dynamo probleem..
Professioneel geregeld
Medewerkers zijn zich goed bewust het vak waar ze mee bezig zijn en daardoor de klanten optimaal kunnen helpen/bedienen
Alles werd vlot in de vrachtauto gezet, voldoende verpakkingmateriaal gekregen, zonodig extra. Ook een hoogwerker was geen probleem. gewoon een top verhuizing, zoals je het verwacht
Spullen zijn netjes behandeld en volgens afspraak op de plaats gezet.kast netjes gedemonteerd en in de nieuwe woning tot volle tevredenheid gemonteerd. ik ben heel tevreden.
Molenweg 95
5349 AC Oss