het was heel goed,
ik geen pluspunten of verbeterpunten maar ik wil even iets anders aan halen de verhuizers hebben per ongeluk de wasmachine laten vallen en we hebben nu 1 maal de wasmachine leeg draaien op 40 graden omdat mijn moeder weg is tot eind maart dus of de wasmachine daad werkelijk geen schade heeft opgelopen kan ik pas op zijn vroegst half april zeggen...
sNELLEN EN VAKKUNDIGE AFWERKING. gEWELDIGE vERHUIZER, DEZE KAN IK EENIEDER AANBEVELEN, fIJN PERSONEEL EN ERG NETJES EN VRIENDELIJK.
Er wordt heel fijn meegedacht en oplossingsgericht gedacht. Fijne en supervriendelijke mensen. Geweldige mentaliteit niets is ze te veel. Onze complimenten!
Zeer aan te bevelen!
Hartstikke vriendelijk. Echt ontzorgend
Telefonisch te woord staan mag wat vriendelijker
Vriendelijk personeel
De verhuizers waren zeer aardig. Ze waren heel netjes en voorzichtig met de te verhuizen goederen. Bedankt!
Wederom alleen maar pluspunten. Maak de verhuizing voor de 4de keer mee, bij kennissen, eigen dochter en nu bij mijzelf. Jullie dragen de naam TOP MOVERS met eer. Iedereen Dank je wel. Grtjs Ine
Goed verhuisteam
Fijne verhuisteam
We hebben niks meer gehoord sinds de verhuizers het balkon van onze oude woning met een lift hebben beschadigd, dit vinden we apart. De verhuizers hebben een boekenkast in elkaar gezet maar verkeerd om en daarvoor een nieuw gat in de kast geboord waardoor we nu met een kast zitten met zichtbare gaten aan de buitenkant.
Vriendelijk behulpzaam en gezellig
ben ontzettend blij met het gouden team, dat ons beide keren "verhuisd"heeft!!! Bedankt, Wilma.
Goed advies, top verhuizers en nette prijs.
Afspraken nakomen
Molenweg 95