goed team werk en netheid
Zeer vriendelijk team
Houd de standaard offerte eens tegen het licht. Een aantal zaken kloppen niet en komen als erg onzorgvuldig over.
Vriendelijke verhuizers,er werd zorgvuldig met de te verhuizen spullen omgegaan.Ze staan nu in de opslag,ik heb het volste vertrouwen in de rest,namelijk het uit de opslag halen en het verhuizen van de spullen naar mijn adres.Goede voorlichting over de mogelijkheden en duidelijke afspraken en offertes.Prima bedrijf.
goed ingespeeld team
Een perfect team van enthousiaste en correcte mannen verhuisden ons onder barre weersomstandigheden, maar alles liep voortreffelijk. Overleg was goed mogelijk, het materiaal was prima. Matrasdozen vinden we een echt pluspunt, evenals de plasticfolie, vooral gezien de slechte weersomstandigheden. Aantal dozen was prima en de rolcontainer ideaal voor de stenen beelden.
ZE kwamen een uur te laat. Daardoor is het werk in de woning niet afgekomen en moet de klusjesman hier apart voor terug komen. Bovendien heeft hij een uur zitten wachten. Voor mij een dubbele strop.
Ik vond de klantvriendelijkheid van zowel de taxateur als de verhuizer heel prima.
Het verhuisteam heeft TOPWERK geleverd. Heel deskundig en goed advies gegeven. Binnen 6 uur waren we helemaal over. Dit was BOVEN verwachting. Dikke pluim voor het geleverde werk.
Is al aangegeven bij bovenstaande punten
Volledig ontzorgen, goed nakomen afspraken en flexibel inspelen op wensen! Harde werkers en vriendelijk.
Bij het inhuizen bleek achteraf dat de verhuizers niet altijd goed keken naar wat er op de etiketten stond wat betreft de plek waar iets moest komen (wel naar de etage, maar niet naar de kamer). Daardoor heb ikzelf nog veel dozen moeten verplaatsen. Ook werden de dozen voor de deuren van kledingkasten opgestapeld, wat ook niet zo praktisch is.
voor de-en montage misschien beter of meer gereedschap
Molenweg 95
5349 AC Oss