Op tijd, netjes en snel gewerkt. Ja prima
Wij willen jullie bedanken voor de uitstekende service. Jullie waren professioneel, vriendelijk en snel. Dank voor jullie harde werk.
Tevreden klant
Meta is een goed verhuisbedrijf. Werken netjes en zijn zuinig op je spullen. Meerdere keren gebruikt gemaakt van Meta. Prima service
Zeer vriendelijk personeel (iedereen stelde zich voor ). De sfeer is gezellig de hele dag door. Er word goed geluisterd naar wat je als klant zegt en waar ze dus voorzichtig mee moeten zijn, Deze spullen worden nog extra ingepakt en apart behandeld bij het inladen. Wij zullen een volgende keer zeker weer voor meta kiezen.
Algemeen positief.
Zeer positief
Goede communicatie het gehele traject Afspraak is afspraak Nette mensen ze weten wat ze doen
Afspraken werden goed nagekomen en volgens de opgegeven tijdsplanning uitgevoerd.
Ervaren, vriendelijke en kundige verhuizers met respect voor je spullen
De samenwerking met uw verhuizers was TOP!!! Ik heb een verbeterpuntje. Ik adviseer u de facturen vooraf te sturen en niet na de betaling. Mvg, Martijn van Dam
Alles keurig uitgevoerd
Alles is heel goed gegaan. Alleen het weer speelde niet mee. Ben blij dat Top movers de verhuizing gedaan hebben. Zeker de zware en onhandige spullen door hun vak bekwaamheid perfect verhuist en geplaatst. Het is zaak om zelf de verhuizing goed voor te bereiden en weten waar wat moet komen te staan. Maakt proces vele malen prettiger. Kortom goede krachten en samenwerking, een aanrader.
ik heb het als heel goed ervaren,fijne mensen harde werkers.prettige contacten als ik vragen had,heel veel geduld.Het was heel fijn.
Verhuizen is een stressvol iets en echt een hoop meer werk dan je denkt. Ik had er voor gekozen de grote spullen door Meta te laten verhuizen. Dat zou ik nooit meer doen… ik zou een volgende keer echt alles door hen laten doen. Echt een aanrader. Een team van hele rustige mensen, zeer voorzichtig en goed meedenkend. Verhuizen is een vak, dat is duidelijk. Wil je ontzorgt worden? Meta Top Movers bellen!
Heel fijn bedrijf om uw verhuizing bij te regelen. De verhuizers werken snel, netjes, voorzichtig en zijn erg beleefd.
Vriendelijke mensen en ook nog zeer professioneel!
Keurig op tijd, een luisterend oor. En veel begrip voor de situatie.
Het uitruimen van mijn woonkamer is met een kleine schade op de parketvloer goed verlopen. Ik hoop dat met het schoonmaken van de vloer deze schade grotendeels te niet gedaan kan worden. Er werden ook kleine beschadigingen geconstateerd aan de wanden, maar dat kan ook tijdens het herstellen van het plafond gebeurd zijn. Op 30 oktober a.s. is gepland om alles weer in te ruimen. Pas dan kan ik een eindoordeel geven of een aanbeveling doen.
Heel goed en professioneel verhuisteam heeft ons verhuisd en geen enkel probleem gehad. Fijn proactief team heeft ons verhuisd.
Geweldige mensen, perfecte service
Heeft volledeig aan de verwachting voldaan
2 dagen bezig geweest met de verhuizing en alles was positief. Harde werkers, zeer secuur en wat onmogelijk leek om iets naar boven te krijgen toch een poging gedaan en gelukt.
Alles netjes ingepakt en verhuisd. Erg prettige verhuizers.
Flight forum 3550
5657DW Eindhoven