Verhuizen is een stressvol iets en echt een hoop meer werk dan je denkt. Ik had er voor gekozen de grote spullen door Meta te laten verhuizen. Dat zou ik nooit meer doen… ik zou een volgende keer echt alles door hen laten doen. Echt een aanrader. Een team van hele rustige mensen, zeer voorzichtig en goed meedenkend. Verhuizen is een vak, dat is duidelijk. Wil je ontzorgt worden? Meta Top Movers bellen!
Heel fijn bedrijf om uw verhuizing bij te regelen. De verhuizers werken snel, netjes, voorzichtig en zijn erg beleefd.
Vriendelijke mensen en ook nog zeer professioneel!
Keurig op tijd, een luisterend oor. En veel begrip voor de situatie.
Het uitruimen van mijn woonkamer is met een kleine schade op de parketvloer goed verlopen. Ik hoop dat met het schoonmaken van de vloer deze schade grotendeels te niet gedaan kan worden. Er werden ook kleine beschadigingen geconstateerd aan de wanden, maar dat kan ook tijdens het herstellen van het plafond gebeurd zijn. Op 30 oktober a.s. is gepland om alles weer in te ruimen. Pas dan kan ik een eindoordeel geven of een aanbeveling doen.
Heel goed en professioneel verhuisteam heeft ons verhuisd en geen enkel probleem gehad. Fijn proactief team heeft ons verhuisd.
Geweldige mensen, perfecte service
Heeft volledeig aan de verwachting voldaan
2 dagen bezig geweest met de verhuizing en alles was positief. Harde werkers, zeer secuur en wat onmogelijk leek om iets naar boven te krijgen toch een poging gedaan en gelukt.
Alles netjes ingepakt en verhuisd. Erg prettige verhuizers.
Ik was heel blij dat mij veel uit handen is genomen
Ze waren op tijd. Hadden goede werkverdeling. Doorgaan tot het klaar is. Geen schades Prima teamwork
Alles volgens afspraak, alles onder controle, rustig, respectvol. Goed overleg.
Kan eigenlijk niets toevoegen anders dan in herhaling vallen
Zie boven
Goede ervaring, de verhuizers waren proffesioneel, beleefd en duidelijke communicatie. Ik kan ze aanbevelen.
Als u een onbezorgde verhuizing wilt ,dan bent u bij TOP MOVERS aan het juiste adres. TOP MOVERS is niet de goedkoopste verhuizer.
Heel netjes gewerkt snel alles mooi op de plaats gezet en zeer vriendelijke verhuizers
Onze verhuizing in juni jl verliep zeer rommelig, er werd slordig omgegaan met kostbare zaken, waardoor er helaas ook schade aan een televisie is ontstaan; aansturing van de medewerkers was chaotisch; kostbaarheden zoals kunstwerken en televisies werden slechts met een deken afgedekt en zijn door de regen nat geworden. De vloerbedekking heeft door het verschuiven van een diepvries ernstige schade opgelopen. We hebben dit dezelfde dag gemeld bij het verhuisteam en met foto's van de schade bij Meta Movers. Er is tot op heden geen contact hierover opgenomen.
Verhuizers waren keurig op tijd en gingen zeer zorgvuldig met de meubels om.
De verhuizing ging zoals afgesproken. De werkzaamheden werden heel netjes en vriendelijk uitgevoerd. Ook het uitladen bij het nieuwe huis werd keurig gedaan.
Positief: vriendelijk verhuisteam. Keurig op tijd, snel en zetten alles op de juiste plek neer. Men houdt zich wel aan de offerte en aan de inventarisatie maar men doet verder zeker niet moeilijk over enkele extra spullen om mee te nemen Verbeterpunten: tijdens de inspectie hebben we het gehad over wat kasten en een bed waarbij aangegeven werd dat dit niet geheel gedemonteerd hoefde te worden. Dit bleek wel te moeten, dus dat was een beetje minder op de ochtend zelf. En dit is natuurlijk wel iets wat je dan zelf moet doen.
Alles klopte. Alles volgens afspraak. Meedenkend en behulpzaam. Zeer nette mannen. Alleen maar lof.
Super zorgvuldige en behulpzame mensen. Onvoorziene problemen worden vlotjes opgelost.
We zijn correct en vriendelijk geholpen door de mannen verhuizers
Flight forum 3550
5657DW Eindhoven