Wij hebben de laatste jaren al vaker met verhuizers verhuisd maar dit was de beste keer. Netjes, zorgvuldig, normaal tempo, geen haast-haast klus. Ik heb vantevoren een paar vragen gesteld per mail en ook daar werd goed en snel op gereageerd.
Al mijn spullen werden met zorg behandelt en zeer snel in- en uitgeladen. Het team was zeer goed op elkaar ingespeeld en kundig.
Super fijn hoe wij verhuisd zijn afgelopen week. Zorgvuldig en netjes is de verhuizing verlopen, na installatie van onze boxspring kwamen we er s’avonds achter dat een elektrische motor van de boxspring niet meer werkte.. de dag erna gebeld het probleem werd diezelfde dag nog opgelost
Zeer ervaren jongens die zorgvuldig netjes en snel al onze spullen hebben overgehuisd
De verhuizing is verlopen volgens verwachting. Geen stress
zeer efficiënt verlopen verhuizing
Dit is de 2e keer dat wij van de diensten van Meta Top Movers gebruik maken: en wederom zeer tevreden.Zeer vakkundig ! Alles snel en efficiënt ingepakt en gelost. Wij vinden de service van een handyman ook bijzonder praktisch.
Mijn verwachting waar gemaakt super
Meta heeft ons echt op een fijne manier verhuisd. De verhuizing is ondanks de stress in dat soort situaties op een vlotte en relaxte manier verlopen. Een pluim op de hoed van het team en voor Meta. Wij delen dit ook mondeling met mensen die ernaar vragen.
De verhuizers waren op tijd, gingen zorgvuldig met onze spullen om. Hebben alles netjes uit elkaar gedraaid en weer in elkaar gezet. In een dag waren we verhuisd. Goede inzichten en denken goed mee.
nvt
Waren goed op tijd en voerde uit wat afgesproken was. Namen fietsen ook mee waar ik niet op gerekend had. Net en vriendelijk personeel.
Verhuizers waren op tijd, hebben onze producten die opgeslagen werden 'als sinterklaas-kadootjes' zo goed ingepakt en waren heel flexibel in de - door onze schuld - wat chaotische verhuizing.
De mannen waren precies op tijd. Wat een werk kunnen zij verzetten. Wij vonden het in één woord geweldig.
We lieten alleen de grote meubels verhuizen. De dozen leende we en brachten we zelf over naar het nieuwe huis. Er moest een kledingkast bij een andere woning opgehaald worden en daar werd goed rekening mee gehouden. De verhuizers waren snel en zorgvuldig met onze meubels en in een halve dag was alles over verhuisd. Ze dachten goed mee met onze situatie om het zo makkelijk mogelijk voor ons te maken. Het mag dan wat kosten maar wij vonden dat het zeker waard.
Het was een superteam. Werkten gestaag door. Waren correct.
Keurig op tijd stonden drie zeer ervaren mannen op de afgesproken locatie. Met weinig uitleg is de hele verhuizing perfect verlopen. Meedenkend en zeer behulpzaam team fijn dat ons op t laatste moment nog bij een extra service - hulp bij uitpakken van de grote stukken en het meenemen van het restafval - heeft kunnen en willen helpen. Bedankt Rick en mannen voor jullie inzet! Meta Top Movers, doen hun naam eer aan! TOP
Alles correct verlopen
Meta heeft de verhuizing van A tot Z prima laten verlopen. Ook aardige en behulpzame medewerkers.
Very professional! Get job done nicely and cleanly
PRIMA ERVARING, FIJN TEAM
Heel fijn om niet zelf alle zware meubelstukken te hoeven tillen en uit/in elkaar te halen/zetten. Scheelde een hoop inspanning zeker omdat er de nodige meubelstukken door een raam naar buiten moesten. Voor ons een ontspannen verhuisdag. Erg tevreden dus maar daar betaal je ook voor.
Omdat er spoed was bij de verhuizing van mijn moeder naar een zorghuis heeft het team van Meta Top Movers direct ruimte hiervoor ingelast. Alles gebeurde met grote zorg en voorzichtigheid. Een leuke bijkomstigheid is dat zonder het van te voren te weten mijn moeder vertelde dat Meta Top Movers ons ook verhuist hebben naar het adres waar mijn moeder 47 jaar heeft gewoond vanuit Australië. Top bedrijf!
Het team ging snel doch behoedzaam aan de slag. De teamleider was als een rots in de branding en heeft mij voor enkele foute keuzes behoedt. Hun creativiteit en voorzichtigheid op inpak en uitpak locaties waren opvallend goed.
Flight forum 3550
5657DW Eindhoven