Het ging gestroomlijnd Blijkt weer als je ieder zijn vak laat doen en je hebt minder zorgen.
Nette, kundige en vriendelijke verhuizers
HET grote pluspunt dat je als klant alleen maar vakmensen over de vloer krijgt!
Fantastisch goed verhuisteam. Vriendelijke, deskundige en hardwerkende mensen. Mijn bijzondere waardering voor de verhuischef. Hij hield het team positief gemotiveerd, goed aan de gang en heeft uitstekende klanten relatie.
Alles was top verlopen
Ik heb niets toe te voegen
"Onmogelijke" taak goed uitgevoerd
Rustig doorwerkend personeel.
Goede alles in 1 service. Waren tijdig bij ons aanwezig (07:00 uur) met voldoende mensen.
Zeer tevreden over het verloop van de verhuizing . Bij alle mensenwerk is iets op te merken en er zijn punten van verbetering , hierbij echter maar weinig . Alles verliep in goed overleg , en elk personeelslid wis wat hem te doen stond .
Netjes en snel gewerkt Zorgvuldig
Geweldige verhuizers op deze 23 jul 2919 de warmste dag van deze eeuw, we waren ze zeer dankbaar voor hun verleende dienste, we hopen nooit meer te gaan verhuizen, (Leeftijd) maar anders weten we de Meta voor de 4de keer weer te vinden!
Tropenrooster ivm warmste dag van de eeuw in Nederland. Zeer correct met parkeren.
Fijn team verhuizers
Alles conform afspraak, flexibel in het herplannen van de verhuisdatum, snelle reactie op vragen en opmerkingen, leuke en vakkundige verhuizers
Aardige mannen, werken hard. Gingen goed om met paaltjes die in eerste instantie niet naar beneden konden. .
De verhuizing is snel gegaan. Wat nog niet ingepakt stond, is ingepakt. De archiefdozen die er nog stonden zijn meegenomen.
Flight forum 3550
5657DW Eindhoven