snel en deskundig verhuisd
Wij zijn zeer tevreden over de geleverde diensten. Een groot compliment aan de verhuisploeg !!!
Jullie hebben in vier maanden onze beide verhuizingen tot een onbezorgde gebeurtenis gemaakt. Geweldige Topverhuizers en absoluut geen zorgen gehad.
Buitengewoon rustig en vriendelijk verhuisteam. Verhuizing was voor ons een stressvolle gebeurtenis. Maar de groep deed kalm zijn best om het voor ons zo soepel mogelijk te laten verlopen.
alles gegaan volgens afspraak
Goede service en klantgericht
Zeer vriendelijke en snelle, deskundige verhuizers. Niets is teveel.
Alles top
Over de prijs van het verhuizen van de piano heb ik wel een kritische opmerking. Verhuiskosten zouden zijn €180 per uur. Binnen een half uur was de piano verhuisd. Bij de afrekening moest ik betalen €360. Uit-thuis afekening wat niet tijdesn het afspreken zo is genoemd.
Beste mevrouw Wasser, In de door u getekende bevestiging is duidelijk overeengekomen dat het tarief op basis van Uit en Thuis. Vertrouwende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Voor eventuele toelichting kunt u ons altijd bellen.
In het voortraject ging een en ander mis met het goed krijgen van de offerte. Zover zelfs dat het een paar keer opnieuw moest. De datum van de verhuizing bleek ook ineens op een andere dag gezet te zijn wat ons veel stress bezorgde. Het kwam uiteindelijk allemaal goed, maar het was niet prettig.
Ik heb een week opslag te veel betaald maar hoor daar niks over! Vind dat dan jammer.verder een fijn bedrijf.zeker aanbevelen aan anderen.
Flight forum 3550
5657DW Eindhoven