Grote vrachtwagen. Alles in een keer mee. Kast mooi ingepakt. Advies over vervoer en montage wasmachine. Zoveel dozen als je wilt.
Fantastische verhuizing gehad: dat hadden we zelf nooit zo goed kunnen organiseren. Wat een rust dankzij deze professionele aanpakkers. Volledig ontzorgd. Verhuizen blijft natuurlijk hectisch maar dankzij Meta TopMovers was alles in één dag gepiept en hoefde we ons nergens zorgen om te maken. Het is de kosten dubbel-en-dwars waard geweest, wij verhuizen nooit meer zonder Meta.
Super netjes en zorgvuldig gewerkt. Vroegen steeds of ze nog iets konden doen.
Vriendelijke deskundige mensen
Geen suggesties
Snelle afspraak, goede informatie, kundige verhuizers. Flexibiliteit. Het was geen probleem om de piano op een ander adres in het dorp af te leveren.
Super! The adviser that visited our house was precise and very honest. Made good estimation. the team that came to our place was fast, acted like really a team, made all easy and smooth. no damages at all. really worth the money they got. was international relocation of an house, with 60m3 household
Het verhuisteam heeft erg snel en efficiënt gewerkt, zelfs met het hete weer. Erg vriendelijk en behulpzaam.
Goed en snel uitgevoerde verhuizing. Geen verrassingen
Taxatie inboedel en voorlichting vooraf prima. Verhuizing zelf ook prima.
vriendelijke verhuizers
als er schade is gemaakt tijdens het verplaatsen / inladen direct melden aan de klant aub
Ga zo door
de verhuizers hebben prima gewerkt ik ben zeer tevreden
Prive bellen onder het werk door een van de verhuizers, ook al is het een zaterdag is niet echt professioneel
Heren hebben hard gewerkt en doorgewerkt. Goede sfeer. Top ervaring! Geert, Chris & Jan: Bedankt!
Prima team
De verhuizing is volledig volgens mijn verwachting gegaan. Ik heb wel lichte schade aan een kast. Ik vind het jammer dat dit niet is gezegd (misschien zelf niet gezien), maar ik ben heel blij dat ze zorgvuldig met mijn huis (net geschilderd) en mijn eigendommen zijn omgegaan.
Flight forum 3550
5657DW Eindhoven