the removal team have been very kind and willing to help with couple of support request.
great service, friendly personell, I was very happy with the service.
Ik ben heel tevreden. Deskundige,zorgvuldige en vriendelijke (en sterke) mannen
Snel en doelmatig en een vakkundig team
Gewoon goed. Deskundig en prettig
Goede kwaliteit-prijsverhouding,gaan zeer zorgvuldig om met alle spullen,harde en vriendelijke werkers.
Bekwaam ,secuur, snel
Meubels werden goed verpakt en de inhoud van de dozen is heel gebleven.
prima bedrijf fijne mensen
Jullie hebben echte toppers in dienst!
personeel iets minder nonchalant. Door verhuizing van kasten via raam eerste verdieping enkele kasten beschadigd.
De verhuizers waren zeer correct, vriendelijk en bekwaam!!!
samenwerking team, zorgvuldigheid, efficiency, deskundigheid, prijs/kwaliteit
Jasper, Jeroen en Bertus waren een erg goed team. Handig, deskundig en zeer behulpzaam. Door hun vrolijkheid, humor en vriendelijkheid verdween bij ons de stress van de verhuizing. We zijn de heren zeer dankbaar, het had niet beter gekund!!
Prima indruk
De verhuizers waren erg aardig en vriendelijk ook tegen elkaar en dat vind ik een pluspunt
Flight forum 3550
5657DW Eindhoven