Vriendelijke medewerkers hebben ons rustig door de verhuisdagen geholpen en hebben alle spullen keurig gedemonteerd/gemonteerd, verhuist en de laatste restjes toch nog in de dozen gestopt. Kortom, geen stress en binnen de tijd klaar.
Verhuisplan is tot in detail uitgevoerd zoals gepland. Formidabel.
Wij zijn heel blij geweest met Meta Top Movers Eindhoven.Zij hebben ons heel goed ontzorgd. Zij werken snel, efficiënt en komen op tijd. Ze zijn heel behulpzaam en pro-actief. We waren ook blij verrast over hun deskundigheid, zij haalden meubelstukken uit elkaar, waarvan wij niet eens wisten dat die uit elkaar gehaald konden worden. In goed overleg werd alles op de plek gezet in ons nieuwe huis waar we het graag wilden hebben staan. Ja Top Movers uit Eindhoven krijgt van ons een 10 met een griffel.
Een fantastische ploeg mensen vakkundig -zorgvuldig en netjes Ik heb geen enkel minpunt en wil de mensen die aan mijn verhuizing hebben bijgedragen hiervoor bedanken
META is gewoon goed
Fijn geholpen alles liep perfect en de breekbare meubelstukken of schilderijen werden goed en zorgvuldig verpakt.
Hebben ons geheel ontzorgt
Vakkundig uitgevoerd en denkt mee.
Deskundig verhuisbedrijf gewoon goed.
De verhuizing is precies zoals afgesproken verlopen, op een nette vakkundige manier.
Hele professionele mensen ook uit Letland
Overall ervaring is goed. Vriendelijke behulpzame medewerkers. zowel tijdens de verhuizing, als bij de intake en het contact via email. Er werd snel gereageerd, meegedacht en op locatie over het algemeen goed gehandeld. Op 1 medewerker na, die op meubels ging zitten die daar niet voor bedoeld waren. Helaas is er wel wat gesneuveld in de verhuizing, maar als het goed is wordt dat vergoed of hersteld.
Een hele inboedel verhuizen is nagenoeg niet te doen, de deskundige verhuizers zijn hier pro in! Op afspraak kwam een medewerker van Meta bij ons kijken om op te nemen hoeveel meubels we hadden, wat voor type huis en hoe zwaar de klus zou zijn. Wij hebben gevraagd om twee offertes: een voor enkel de grote spullen en een voor de gehele inboedel, dit was allemaal geen probleem. Uiteindelijk hebben we gekozen om Meta onze hele inboedel te laten verhuizen en hier hebben we geen spijt van. Ze werken erg snel, vakkundig en zijn ook nog eens erg gezellig. In de middag stonden al onze spulletjes op hun plek in ons nieuwe huis! Ik hoop niet snel weer te gaan verhuizen, maar houden Meta zeker in gedachten voor een eventuele volgende verhuizing!
Vriendelijk en vakbekwaam personeel. Werd erg netjes gewerkt
Prettig contact, concrete opvolging, professionele uitvoering.
Keurig op tijd en supersnel en vakkundig.
Ondanks tegenvallers bleven de mannen uiterst vriendelijk en relaxed! Ze hebben echt meer uren gemaakt zonder gemopper.
Dozen optijd geleverd. Ze waren met veel mensen, alle spullen netjes behandelend. Smorgen alles ingeladen en om 14.00 uur was het al klaar. Ik zou nooit meer zelf verhuizen. Top team! Enige tip voor de volgende keer, enkele dozen voor boeken was handig geweest, nu moest ik gewone dozen half vullen.
Top Movers heeft met een team van 3 man mijn verhuizing uitgevoerd. Alles is snel, netjes en zonder schade van mijn oude naar mijn nieuwe woning gebracht.
gehele verhuizing ging soepel , goede service.
Keurig op tijd en meteen aangepakt alles, 4 mannen aanwezig waarvan er een een mopperpot was. Al met al een tevreden gevoel gehad na de verhuizing..
Duidelijke communicatie vooraf en achteraf (bijv voor dozen brengen/ophalen en de offerte). Verhuizing zelf verliep heel netjes en het was geen probleem om een aantal meubels in een berging te zetten en niet mee te nemen. Door verhuislift verliep verhuizing vanuit appartement lekker vlot en netjes. Niets was verkeerd terecht gekomen en meubels werden netjes uit elkaar gehaald en terug in elkaar gezet waar dat nodig was (in het appartement waren een aantal zeer smalle doorgangen). Ook geen schade in het nieuwe huis door de verhuizing.
Een goed samenwerkende ploeg. Veel overleg met elkaar.
De verhuizing was geheel hun zorg en niet de onze. Zo ontzettend prettig!
Flight forum 3550
5657DW Eindhoven