Zorgvuldigheid met inpakken waardevolle spullen ,assistentie bij het inrichten van een ruimte in de nieuwe woning,vriendelijk en behulpzaam,goed team op elkaar ingespeeld, Alleen maar complimenten aan dit verhuisteam.
Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen
Bij de verhuizing is spiegel gesneuveld. Bij de eindafrekening is dit genoteerd evenals het feit dat er een schadeformulier zou worden toegezonden. Op dit formulier zit ik nog steeds te wachten. Als je bij een intake-gesprek steeds trots verklaard dat de inboedel zo goed verzekerd is dan begrijp ik niet dat het toezenden van een formulier zo lang op zich laat wachten. Dit had ik toch anders ingeschat.
Meta komt afspraken na. Waren mooi op tijd. Nette medewerkers, die vakkundig hun werk deden. Een verhuizing is al hectisch en Meta was tot nu toe het enige bedrijf, wat al zijn afspraken nakwam. Echt klasse !!! Ik zal dan ook Meta aan anderen van harte aanbevelen.
Vriendelijk. Harde werkers. Na verbouwing kwamen spullen terug. Mannen waren erg voorzichtig om huis niet te beschadigen
We zijn zeer tevreden over deze verhuizing!
Het verhuisteam op de dag van de verhuizing was goed en deskundig. Ook de professionele houding en oplossingsgerichtheid van het team geeft vertrouwen dat nodig is op zo'n dag. Een extra (technisch) advies voor een bepaald soort muurbevestiging heb ik ook ter harte genomen. Ik heb bewondering voor die jongens en de wijze waarop ze hun werk doen.
Nauwelijks
ze hebben een systeem met verhuizen.
vriendelijk, op tijd, werken hard door
Alle inboedel is precies zoals verwacht over gehuisd. Prima voor elkaar.
Verhuizing volgens verwachting, ervaren team, goede sfeer
Vriendelijkheid, werkethiek, deskundigheid
Alles werd netjes ingepakt en vervoerd. Het was te zien dat deze mensen ervaring hadden met verhuizingen/ inzicht in situatie.
Flight forum 3550
5657DW Eindhoven