Wat is afgesproken
een zeer goede ervaring met meta top movers
Snel en correct gewerkt
Alles ging met lift en slechts een lange tv kast moest met een verhuislift en dat ging ook snel en zeer efficient
Goede ervaring fijn team en duidelijke informatie. Flexibele instelling
verhuizers waren op tijd, hebben alles snel uitgevoerd.
Na eerste telefonisch contact, op korte termijn afspraak kunnen maken op locatie. Vervolgens direct verhuisdag vast kunnen leggen. Offerte was goed na 1 extra telefoontje. Medewerkers waren op tijd en hebben goed werk geleverd.
Zie boven
Na telefonisch contact kwam iemand van MEGA een inventarisatie maken van de hoeveelheid te verhuizen goederen. Binnen enkele dagen was de offerte binnen met de voorwaarden. Op het afgesproken tijdstip kwam de verhuiswagen met de verhuizers. In rap tempo, maar met verstand van zaken, werd alles in de vrachtauto geladen. Op het nieuwe adres (vierde verdieping) is een lift tegen de gevel gezet en werd met zorg de inboedel in de juiste kamer gezet. Het personeel van MEGA heeft bij ons een heel tevreden gevoel achtergelaten. Vooral omdat zij heel vriendelijk en opgewekt de verhuizing tot een heel goed einde hebben gebracht. Hier geldt met recht :"Top Movers".
Ben al meerdere keren door Meta Top Movers verhuisd en elke keer is het een feestje met de verhuismannen. Zijn vriendelijk, behulpzaam en denken ook mee. Geweldig bedrijf, ook de mensen achter de schermen, bv de planners. Dank voor weer voor alle inspanningen
Niet goedkoop, maar zeer goede uitvoering. Verhuizers weten hoe ze moeten inpakken.
Prima. Waarschijnlijk had ik me vooraf onvoldoende ingelezen, waardoor ik niet op tijd op de hoogte was van alle diensten. Reden waarom ik geen gebruik zal maken van diensten in de toekomst, is omdat ik niet meer van plan ben te verhuizen.
Volgens afspraak vlot de verhuizing geregeld
BBQ beschadigd, lamp beschadigd, muur beachadigd Schilderij verhuisd zonder bescherming
Een verhuizing zeker als je er al 37 jaar woont is geen eenvoudige klus, ondanks veel opruimen blijft er nog veel over. In alle rust wordt het huis leeggehaald met inbegrip van demontage bedden, kasten, inpakken schilderijen, TV etc. Vrachtwagen helemaal vol en de opmerking "goh wat hebben veel" wordt geneutraliseerd "valt wel mee mevrouw, maar ja planten kunnen je nu eenmaal niet stapelen" Op de plaats van bestemming aangekomen de omgekeerde volgorde. In alle ogenschijnlijke rust krijgt alles zijn plek en staan de kasten en bedden weer in elkaar op zijn plaats en hangt de kleding in de kast. Waar ik mij zorgen om maakte was of het allemaal wel schade vrij ging. Einde van de dag ons nieuwe huis schade vrij en de verhuisde spullen eveneens. Een klus om nooit maar dan ook nooit zelf te doen. Mannen bedankt.
De verhuizing is goed gegaan. De mannen wisten van aanpakken, ook bij de hoge temperatuur die dag. Alles werd snel gedemonteerd en gemonteerd. Dus al met al een perfecte verhuizing. Dus voor de mannen een dikke pluim.
Op de dag van verhuizing stipt op tijd. Goede oplossing voor het laden op een lastige locatie. Vakbekwaam en vriendelijk personeel. Er was ruim voldoende verpakkings- en beschermmateriaal aanwezig. Alle goederen waren snel en voorzichtig geladen en vastgezet in de vrachtwagen. Na de reistijd van een uur wederom snel en voorzichtig alle goederen uitgeladen en naar de 7e verdieping gebracht. Begonnen om 8 uur en om 13 uur was alles geregeld. Nadat ik alle dozen had uitgepakt geen enkele schade ontdekt, inderdaad Top Movers!
We hadden de pech dat zowel de binnenlift alsook de hoogwerker enige tijd defect waren, tijdens het inhuizen.
We zijn hier voor ook al een keer met Meta verhuisd en op basis van die goede ervaringen hebben we deze keer ook weer voor Meta gekozen. We hadden niet verwacht dat deze keer nog beter zou zijn maar dat was wel zo. Professionele, goede en zeer vriendelijke verhuizers die er voor zorgen dat alles op rolletjes verloopt.
Niet lullen maar poetsen. Harde werkers die precies wisten wat ze moesten doen.
Geweldige ervaring, alles was goed georganiseerd en het personeel was heel behulpzaam, vrindelijk, luisterend en flexible.
Nou dat begon echt heel slecht, de verwachting was zeker anders! Tis goed gekomen doordat me man zich uit de naad heeft gewerkt, wat niet de bedoeling was!
De verhuizing liep vlot, kundig en prettig. Een geoliede ploeg van aardige medewerkers.
De drie mannen waren er op tijd, werkten hard en snel, waren duidelijk erg vakkundig en wisten de woning in anderhalf uur leeg te halen. Het inhuizen was ook snel geregeld. EN .... alles schadevrij. Kortom, echte Top Movers!!
Een ervaren taxateur hielp bij het maken van het verhuisplan. De offerte was duidelijk en acceptabel (in vergelijking met andere offertes). Plannen konden probleemloos worden bijgegsteld en daar waar nodig werd medewerking verleend. De verhuizing verliep volgens plan, op effectieve zijn en met zorg voor de kwetsbare stukken. Een deel van de inventaris is nu opgeslagen. We gaan ervan uit dat t.z.t. het tweede deel van de verhuizng eveneens op soepele wijze verloopt.
Flight forum 3550
5657DW Eindhoven