Eerste contact vriendelijk en meedenkend 2-fases was bespreekbaar en werd uitgevoerd Afspraken worden nagekomen Medewerkers zijn en blijven rustig Medewerkers zijn inventief wanneer het tegenzit wegens lokale regelgeving Aanwijzingen zijn duidelijk: nummer de kamers / ruimtes Dozen worden op maat geleverd met goed materiaal: plakband en stickers Aanleveren van de laatste dozen bij Wiggelaars was probleemloos Kortom: prettige samenwerking, super goed verlopen verhuizing
Alles is snel en naar wens verlopen
The movers were nice and respectful and got everything done sooner than we expected. Everything was pretty smooth and clear from the quoting to the move itself.
Zeer snel en efficiënt geholpen door de heer J. Van Heel.
Alles verliep heel snel, en vrij goed. Er waren wat problemen met spullen die niet meer naar buiten konden worden gebracht, maar dat is niet erg. Door het snelle werken zijn wel aan een paar spullen wat kleine beschadigingen ontstaan, maar niks onoplosbaars. En ik heb wel een paar erg grote kasten
De verhuizing werd net als de vorige verhuizing uitgevoerd door Rik en zijn team. Heel vriendelijk, heel behulpzaam en heel servicegericht. Ze weten precies wat ze moeten doen, hoe ze het moeten doen en alles met een glimlach. Weer een heel prettige ervaring.
Goede organisatie. Vakkundige en vriendelijke verhuizers. Alles netjes van het ene naar het andere adres vervoerd en in huis gezet.
Uitstekend georganiseerde verhuizing, goed vantevoren over nagedacht en gecommuniceerd, stipt op tijd en efficiënt aangepakt. Ook nog eens klantvriendelijk en betaalbaar.
Een fijne ervaring om te verhuizen met Wiggelaar. Ervaren, professioneel, snel. Nette wagens, nette dozen. Kundig met inpakken van kunst en het demonteren van lampen. Zeer aan te bevelen als je gaat verhuizen!
Net bedrijf ! Alles goed geregeld Gaan netjes met alles om ! Vriendelijk personeel
Bij voorbereiding en inpakken van onze spullen stond de kamer al vol dozen en er was nog veel in te pakken. De mogelijkheid om deze dozen in opslag te zetten was een goede oplossing. De voorraad dozen die we nodig hadden werden op verzoek snel geleverd, erg flexibel en meedenkend. De verhuiswagens kwamen netjes op tijd en het personeel was vriendelijk, behulpzaam, het was een goed en vrolijk team. Geen beschadigingen, zorgvuldig met laden en lossen.
Very professional with a great attitude and positiveness to getting things done even when presented with problems.
Ik ben nu 2x in mijn leven verhuisd door Wiggelaar, maar de tweede ervaring zal ook de laatste keer zijn dat ik voor Wiggelaar heb gekozen. De eerste keer in 2027 voor 16000,-. De tweede keer was een klus van 9.000,- inclusief een half jaar opslag. Wiggelaar is beter dan andere aanbieders in duidelijke offerte, in de planning en iets goedkoper in opslag. De opslag was schoon en droog. Alles kwam ook terug, maar niet per se heel. Ondanks dat ik een inpakservice had afgenomen sneuvelden er een dure plafondlamp, een ventilator, 2 vazen, servies, een fotolijst, een postbakje. Mogelijk doordat alles in huis tot 7 dozen hoog werd opgestapeld. Voor de schade ontving ik slechts 150,- Ook de ongevraagde feedback die ik van een van de verhuizers kreeg op mijn inboedel was ongewenst. En wat echt bizar was dat een drankje van een verhuizer over mijn witte muur ging en niet werd gemeld.
Het was een van de prettigste ervaringen om te verhuizen. Jongens/ mannen waren vriendelijk en heel beleeft. We waren vlot klaar en ook bij aankomst bij het nieuwe huis waren we vlot klaar. Onze enige taak was koffie zetten en aanwijzen waar we alles wilde hebben.
Nu 2 verhuizingen door Wiggelaar uitgevoerd, beide keren zeer professioneel en inventief qua oplossingen, zuinig op de spullen etc.
De vriendelijke verhuizers waren keurig op tijd en hebben de gehele inboedel in ca. 3 uur in de vrachtwagen gezet. Alles verliep rustig en efficient. Geen ruwe mannen, er werd keurig met de inboedel omgesprongen. Die staat nu bij Wiggelaar in opslag en zal over een aantal maanden na onze verbouwing worden afgeleverd.
Uithanden geven is niet m’n sterkste kant maar de 3 werknemers hebben zo keihard gewerkt op de dag van m’n verhuizing .. kan niet anders dan mijn waardering hiervoor uitspreken!
Ik ben zeer content met de ontvangen service. De loodzware bank (zo zwaar als een piano volgens de verhuismannen) is prima bezorgt en de lamp gemonteerd. Helemaal tevreden.
Super. Ze werken lekker door, gaan zorgvuldig met de spullen om en communiceren goed. voorafgaand aan de verhuizing komt er iemand langs om een inschatting te maken, waarna een dag later de offerte al volgt. Ruim voor de verhuizing krijg je meer dan genoeg verhuisdozen geleverd en na de verhuizing ruim de tijd om ze weer leeg te maken. En alles voor een zeer scherpe prijs.
Ik heb een vlotte, vakkundige verhuizing ervaren, binnen Amsterdam, van 4 hoog naar benedenwoning. Het verliep heel soepel allemaal, waardoor ik geen stress heb gehad. Echt een aanrader. Heb gebruik gemaakt van extra service (paar meubels (de-)monteren) en ook dat verliep top!
Zeer vrienedelijke en bekwame vakmensen. Voorman Edwin was een uitblinker
Heel fijne verhuisservice! Ze denken en helpen echt mee.
De verhuizers waren snel, sterk en vaardig
Mannen van stavast. Niet snel onder de indruk van uitdagingen. Aanbevolen!
We verhuizen nu voor de derde keer met Wiggelaar. Ik ben iemand die graag de controle in handen houdt, maar met de mannen van Wiggelaar hoeft dat niet. Ze weten precies wat ze doen, nemen de regie in handen, communiceren onderling en met mij heel goed en hebben onze spullen in een dag weer veilig overgebracht naar ons nieuwe huis. Heel erg fijn!