1. Sfeer onder het team jonge verhuizers. Onderlinge humor en bijzonder hoge werktempo. 2. Professionaliteit en adviezen van taxateur. Helaas is die vertrokken bij Wiggelaar.
zeer tevreden
Super verhuisteam, zeer professioneel abslute aanrader!
Ga zo door fantastisch team zeer bekwam
Wederom heeft Wiggelaar ervoor gezorgd dat de verhuisdag de meest rekaxte dag van het hele verhuistraject was.
gewoon top!
Flexibele verhuizers,nononses, hou ik van
- accuraat - binnen gestelde tijdsbestek - ervaren personeel
Vriendelijk, netjes, behulpzaam, kundig, zorgvuldig
Nvt
Prima personeel!
Aardige, behulpzame en hard werkende verhuizers. Ik ben heel tevreden!
Een bijzonder prettige verhuizer die "ontzorgt" met bijzonder sympathiek en competent personeel!
Het team wat bij ons de verhuizing heeft gedaan waren TOP en ga zo door. Het waren Perfectionisten en ook hoe voorzichtig ze met je spullen omgaan.
Behalve een vlekkeloos verhuizing, had ik 4 jaar later een verhuisdoos nodig. Zij hebben zonder kosten eentje langsgebracht, met een rolletje plakband. Betere service is niet mogelijk.
Heel goed team verhuizers. Heel aardig en super deskundig.
Vrolijk, efficiënt, vlot
prima verhuisdag!
Heren waren vergeten de plafondlampen mee te nemen.
Ik vond de drie verhuizers erg aardig en goed. Ben zeer tevreden en zal Wiggelaar zeker aanbevelen aan anderen.
Verhuisteam kwam met oplossing voor onze pax kasten die niet uit elkaar waren gehaald (had ik over gebeld de week ervoor, toestemming voor). Verhuisteam was niet op de hoogte waardoor niet alles in de verhuiswagen paste. Zij hebben nog een extra wagen geregeld! ook op het laadadres bleek dat de lift niet op de stoep paste, maar dat hebben zij ook opgelost. Erg tevreden dus over het oplossingsgericht werken van het team. En ze werkten keihard door
Ik ben heel erg tevreden.