Goede en volledige inventarisatie, erg goede voorlichting over het verloop van de verhuizing. Mijn verhuizing kon absoluut niet worden uitgesteld, en vantevoren werd mij verzekerd dat Wiggelaar de verhuizing altijd door liet gaan. Dat gaf een heel betrouwbare indruk. Mijn kwetsbare spullen netjes ingepakt. Op de dag zelf werd flink doorgewerkt.
Snel! Binnen 6 uur alles gedaan; kasten in een handomdraai uit en weer in elkaar. Ideaal.
ONDANKS TGENSLAG WEL AGEMAAKT
vrolijke positieve verhuizers
er was schade en dan is het jammer dat ik steeds moet bellen wat de status is. ook werd er vriendelijk gevraagd of ik maar terug wilde bellen maandag om te vragen hoe het er voor stond. hier verwacht ik dat jullie de zaken oppakken, pro actief zijn en zorgen voor tijdige terugkoppeling
Ga zo door!
Snel en efficient! Ook voor de extra diensten die per uur belast werden. Zorg helemaal weg en een paar uur zat ik in mijn nieuwe huis!
Het verhuisteam kwam als zeer ervaren over en alles verliep gesmeerd en zonder problemen. Dit was onze eerste keer verhuizen en we waren onder de indruk van de snelheid van het team.
super leuk team, Gaston, Patrick en Carlos. Heel aardig, snel, netjes enzo
Professioneel.
1)Het team van Patrick heeft hard gewerkt en alles met veel zorg behandeld/verhuisd. Ondanks dat verhuizen een stressvolle bezigheid is, was het door dit team zelfs een leuke dag! 2) Voldoende verhuisdozen geleverd
Beste Marco, hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. wat uw verbeterpunten betreft, daar nemen wij goede notie van. Gelukkig was de lift inderdaad snel geregeld (er was er nog 1 beschikbaar) en wat het statiegeld betreft, u ontvangt vandaag bij het ophalen van de dozen de tweemaal betaalde statiegeld (zoals het hoort) weer terug. Nogmaals veel woonplezier in uw mooie huis in Haarlem. Met vriendelijke groet Rob Spijker
Prettig team, harde werkers
Sterk improvisatietalent van allen, duidelijke taal en gevoel voor humor.
wil je snel verhuizen dan ben je zo klaar met verhuisbedrijf Wiggelaar......
De verhuizing en communicatie daar omheen is goed verlopen. In een drukke periode voor de klant, is dit erg prettig.
Roy en zijn team zijn kundige verhuizers. Ik was heel blij dat zij ons hebben verhuisd. Het ging snel en zeer vakkundig.