alle lof voor alle medewerkers
2 maanden ervoor om een vroege tijd gevraagd, hier kon geen rekening mee gehouden worden.
Duidelijk de beste op alle gebieden. Goede keus om voor de 2e keer voor Wiggelaar te kiezen. De verhuizers staan nergens van te kijken. Verhuizen in een nauw klein straatje geen probleem, dat was erg geruststellend. U heeft zeer attent en vakkundig personeel in dienst . Precies wat ik zocht. GEWELDIG!
Zeer snel en effectief (een waar kunstwerk hoe die vrachtwagen ingeruimd werd, zelf zou ik 2 keer hebben moeten rijden met dezelfde wagen omdat ik het er niet in gekregen zou hebben) zijn onze spullen (waaronder een loodzwaar, onhandelbaar stuk apparatuur) zonder schade of problemen verhuisd.
Efficient
vriendelijkheid, kwaliteit van het werk, opname was zakelijk en goed
Harde werkers
Verhuizing is prima verlopen, een grote ontzorging in een drukke tijd! Goede inschatting van de taxateur en een prima uitvoering van de verhuizing. Goede gasten!
Verhuizing ging snel. Grote deskundigheid met vervoeren piano en antieke stukken.
vriendelijke, bekwame en hulpvaardige verhuizers die onderling ook prima samenwerkten-
Spullen zijn goed ingepakt en zonder schade verhuisd.
Beste Fam. van der Feen, ik heb u zo juist gebeld en het e.a. uitgelegd. Wij vinden het ook zeer vervelend dat het bed niet op de verhuisdag naar boven is gebracht. Dit was een inschattingsfout van Johan onze voorman, die overigens al ruim 20 jaar bij ons in dienst is. Na uw eerste melding konden wij Johan niet te pakken krijgen, hij was namelijk 3 dagen vrij. Vandaar dat wij niet direct reageerde. Vanochtend had ik u nog aan de telefoon en wij beloofden u, zodra wij verhuizers vrij kregen, direct zouden helpen. Wij vinden het echt heel vervelend dat het zo gelopen is en bieden u dan ook onze excuses aan en wensen u veel woon plezier in Leiden. met vriendelijke groet Rob Spijker
zie boven
Vriendelijke benadering in voor en natraject. Enorm goede en flexibele mannen tijdens de verhuizing.
goede inschatting werk voorzichtige behandeling spullen professioneel materiaal goede communicatie
Eerste keer professionele erkende verhuizers. Helemaal top! Onder leiding van Pascal hebben de 4 heren van Wiggelaar ons in minder dan anderhalf verhuisd. Weekje later werden de dozen weer opgehaald - geweldige service. Aanrader.
Zeer vriendelijke verhuizers en erg bereidwillig