Fantastisch personeel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Blij dat ik jullie gekozen heb!!!!
prima verhuizing. alles liep letterlijk en figuurlijk op rolletjes
Onze verhuizer Patrick was erg vriendelijk, deskundig en werkte hard. Ook de extra inpakmaterialen die in de verhuiswagen aanwezig waren was erg positief (voor bijvoorbeeld het beschermen van schilderijen en bedden). Al met al een goede verhuiservaring.
Ervaring en deskundigheid.
Perfect uitgevoerd!
The removal team was very quick and friendly. Impressive work.
Heel flexibel team op de dag zelf. Goede bereikbaarheid en service.
kwaliteit en snelheid , alles op goede locatie gekomen in traject tijdelijk woonadres 19 augustus,13 dec en 16 dec. opslag, meubelmaker. positief dat er geluisterd werd naar mijn suggestie dat 2x een parkeerplek reserveren niet noodzakelijk was.
Zie score! Ook erg goed was het inzicht en het inspelen op de (emotionele) stress van het verhuizen/ verhuizer. Zeer professioneel.
vriendelijke en snelle medewerkers
Petje af voor die vier verhuizers!
Snel
goedemorgen Mirjam, dit is even schrikken van je ingevulde enquette. Het verbaast ons echt, dat je ons zo beoordeeld, hier moet iets fout gegaan zijn en wij willen heel graag weten wat en wanneer. Je bent de eerste die ons niet aanbeveelt. Wil je zo vriendelijk zijn ons e.a. uit te leggen, dan kunnen wij van leren en er voor de toekomst rekening mee houden. ik zou het echt prettig vinden als je het ons even laat weten, bvd. Met vriendelijke groet Rob Spijker
Opmerking algemeen:jullie hebben geholpen bouw mateialen en afval via lift te verplaatsen, is niet echt verhuizen, maar dat leek me de beste optie. eerste keer was wagen voorzien van bord / hek om straat af te sluiten, 2e keer niet, wellicht kan dat standaard in de auto staan?
Beste Richard, bedankt voor het invullen van de enquete. ik merk op dat je een 5 hebt gegeven voor de informatievoorziening. wij willen hier graag aandacht aanbesteden en vragen ons af waar we in kunnen verbeten. wil je zo vriendelijk zijn mij daar van in kennis te stellen, bvd. Rob Spijker
Zeer tevreden met resultaat, vriendelijkheid en zorgvuldigheid
verschillende keren verhuisd met Wiggelaar. Altijd goede afspraken, goede service en vriendelijke en betrouwbare medewerkers, goede apparatuur en deskundig verhuizen. Er is nog nooit méér gebroken dan een glas. Vind je verhuizen erg naar? Kies voor Wiggelaar!
Beste Karin, ik denk dat je per ongeluk in je beoordeling hebt ingevuld dat je ons niet aanbeveelt. ik hoop dat dat wel zo is natuurlijk. Wil je dit misschien voor ons corrigeren, want je bent de enigste en daarom staan we niet meer op 100%. Hartelijke dank voor je medewerking, met vriendelijke groet Rob Spijker WIGGELAAR VERHUIZINGEN