. Efficient. Vriendelijk. Deskundig
De verhuizing in vlekkeloos verlopen
Net personeel, alles netjes ingepakt en snel verlopen.
Zie verdere invulling.
Alles wat mee moest werd snel maar beheerst ingeladen. De dozen had ik zelf ingepakt, de kasten had ik zelf afgebroken. Waar nodig werd plaktape gebruikt om dingen te bundelen, of plastic wrapping om dingen te beschermen, zoals de grote TV. De volgende dag 280 km verderop bleek de verhuiswagen over een lift te beschikken waarmee de spullen direct op de 1e verdieping werden afgeleverd vanuit de wagen, via een raam. De begane grond spullen gingen gewoon door de voordeur. Alles werd weer snel en beheerst uitgeladen. Niets is beschadigd, ik ben zeer tevreden!
Vriendelijke en kundige verhuizers. Duidelijk informatie.
efficiënt, vriendelijk
Aangezien dit mijn veertiende verhuizing was denk ik dat ik ook een mening mag hebben. Ik kan U meedelen dat alles heel goed verlopen is en een dikke 10 voor Serge en zijn collega's. Gezien mijn leeftijd van 85 jaar denk ik dat mijn volgende verhuizing iets van 200x60x60 zal worden.
Vanaf het eerste tot het laatste contactmoment zeer correct. Vriendelijke en hardwerkend verhuisteam. Alleen maar lof.
Een goed verlopen verhuizing. Rustig, kundig en hulpvaardig personeel. Meedenkend en bereidwillige mannen. Alleen maar lof.
Verhuizers waren mooi op tijd en werken hard door. De spullen worden met beleid verplaatst en wat nog ingepakt moest worden was netjes gedaan. Was de 2de keer dat zij ons verhuisden en als het we weer zouden verhuizen ga ik weer voor Caljouw. Dank allemaal.
Grote verhuizing groots uitgevoerd
Zie boven
De medewerkers verzorgen op een perfecte manier de gehele verhuizing.
Zeer tevreden,
Eén verhuizing is soms een ingrijpende gebeurtenis. Deze verhuizers vergemakkelijken deze gebeurtenis aanzienlijk. Ik kijk er met plezier naar terug.
In alle opzichten was de begeleiding en aanpak van alles wat met verhuizen te maken heeft heel goed geregeld
Communicatie ging makkelijk, fijne verhuizers.
Er is zeer behoedzaam met onze spullen om gegaan
Wat ben ik vakkundig, vriendelijk en snel verhuisd door jullie mensen. Iemand had jullie aanbevolen en ik er geen moment spijt van gehad mijn verhuizing door jullie te laten verzorgen.
Een uitstekend meedenkend net en beleefd verhuisteam, heel erg tevreden!
Zorgvuldig, precies, denkend in oplossingen, zeer professioneel! Elke cent dubbel waard!
Zeer positief
Heel behulpzame en aardige mensen. Niets was een probleem. Het was een heel snel werkend en goed op elkaar ingespeeld team
medewerkers zijn correct, vriendelijk en professioneel