Prima mannen
Het staat hierboven al. En wat ook mooi was: de mannen dachten echt goed mee met mogelijkheden tot inrichten. Heel prettig en ook effectief! Dank!
Ze hebben snel en efficiënt gewerkt! Uiterst voorzichtig en zijn niet te beroerd om een meubel wat heen en weer te tillen om de plek naar wens te bereiken. Bedankt heren!
Prima geregeld, snel en efficient.
Van begin tot eind was het goed geregeld, de communicatie was fijn, maar ook zeker de verhuizing zelf liep goed
De verhuizers van Top Movers waren zeer accuraat bij de inschatting zodat op de dag van verhuizing geen verrassing ontstaat in extra tijd en kosten. Verhuizing zelf verliep uiterst efficiënt en met zorg.
Het was prime samenwerken met Gijs, Albert en Gwin.
Alle kwetsbare meubels netjes beschermd met doeken etc.. De verhuizing verliep soepel en afspraken zijn keuring nagekomen.
Prima ervaring
Geweldig wat deze mannen doen!
Mijn verhuizing is voorspoedig verlopen! De ploeg was op tijd binnen beide dagen, met een goed humeur en aanpakkers mentaliteit zijn ze gestart. Het was daarnaast ook nog eens een gezellige dag en ik heb alle vertrouwen in hun gehad. De spullen zijn perfect overgekomen en er werd ook nog meegedacht! Ik ben zeer te spreken over jullie en zal aanbevelingen doen waar mogelijk. Graag nog een bedankje aan de mannen; rene, ton, lucas, bas , gijs die dag 2 kwam en helaas ben ik de naam vergeten van de collega met een lange baard (sorry) Geweldig en bedankt!! Ingrid Schierbeek
Ervaren verhuizers die weten wat ze doen en klant bewust
Alles is verlopen zoals vooraf afgesproken. Wij zijn over het algemeen zeer tevreden. Helaas was door de drukte de verhuisdag niet een week te verzetten.
Snel, alles volgens afspraak en zelfs nog wat extra dienstverlening. Prima geregeld door het team!
Heel goed.
Alles klopte in tijd, proces en kwaliteit.
Aangenaam contact met de verkoopafdeling, nette offerte en er wordt vakkundig verhuist.
Team van 3 handige mannen die van aanpakken weten. Erg snel en vakkundig geholpen.
Professioneel bedrijf.
Vriendelijk en wordt goed mee gedacht om alles vlot en vlekkeloos te laten verlopen.
Holwerda voelt voor mij als vertrouwd met vriendelijke mensen die topservice leveren. Verhuizen van oud naar nieuw voelde direct als thuis. Dit mede dankzij het topteam dat al onze zorgen zorgvuldig uit handen heeft genomen. Holwerda, terecht een begrip in Flevoland!
Wij moesten op zeer korte termijn een verhuizing regelen. Er werd goed meegedacht en netjes en correct gewerkt.
Ben blij gekozen te hebben voor Holwerda! Keurig afgeleverd en geplaatst!
Het hele traject van offerte tot verhuizing zelf is heel prettig en goed verlopen. Goede communicatie, nette verhuizing, heel prettige verhuizers, inpakken was keurig gedaan en een heel prettige afhandeling en afronding. En dat voor een keurige prijs. Een aanrader dit bedrijf.