Vriendelijk, oplettend, efficient.
Dank u wel voor deze mooie beoordeling.
Professioneel uitgevoerde verhuizing door vakkundige medewerkers. Geduldig, vriendelijk, zorgvuldig met onze spullen.
Bedankt voor deze mooie beoordeling. Wij wensen u heel veel woongeluk in jullie nieuwe woning!
Ruim voldoende verpakkingsmateriaal en snelle nalevering bij tekort. Zelf de kostbare vazen in eigen beheer verhuisd. Op de afgesproken datum en tijd verschenen. De afgesproken rijplaten op de oprit ontbraken. De afgesproken grote lift naar 4e en 5e verdieping was elders ingezet, dus alles via de lift van het apartement. De piano mocht toch mee verhuizen en dat werd flexibel opgelost, logisch tegen meerwerk. Direct duidelijk gecommuniceerd. Een afgebroken poot aan de piano, enkele krassen op antieke meubels en een afgebroken vensterbank hadden m.i. voorkomen kunnen worden. Hier ontbrak directe communicatie. Alles bij elkaar een redelijk vlotte verhuizing.
Bedankt voor uw reactie.
Vlot en met zorg zijn mijn spullen verhuisd. Ik ben zeer tevreden over de verhuizers niets was hen te veel. Mijn dank!
Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wens u veel woonplezier.
Keurig gedaan
Bedankt voor uw beoordeling.
Alles verliep naar wens, zorgvuldig, en steunend in t proces. Ook de informatiemap.
Bedankt voor uw goede beoordeling.
prima geregeld
Was de warmste dag van augustus!!!!!! Maar toch snel, relaxed en behulpzaam. Een team die elkaar aanvulden en hielpen.
Bedankt voor uw goede beoordeling en fijn dat u het zo heeft ervaren.
Ze kwamen op tijd en hebben snel en vakkundig de boel verhuisd. Vriendelijk personeel.
Het was een spoed opdracht, vanwege lekkage in een huurwoning moest ik direct de woning verlaten en naar een noodwoning. Van Noort heeft mijn gehele woning ingepakt en verhuisd. Toppers zijn het! En ze verhuizen mij zeer binnenkort terug, en ook dat zal goed gaan komen. Alle vertrouwen erin. Ik ben goed geholpen, bij vragen was kantoor zeer meedenkend. Al met al heb ik een super positieve ervaring met dit bedrijf.
Bedankt voor uw mooie beoordeling.
Perfect gelukt alles prima
Zeer (klant)vriendelijke ploeg verhuizers , goed op elkaar ingespeeld.. Alles zonder schade ingepakt en overgebracht.. goede meedenkers....
Alles goed voor elkaar, prettige medewerkers. Kortom , een fijn bedrijf om mee te werken.
Een verhuizing - zeker als het tijdelijk is - heeft veel impact. Veel geregel, organiseren en 'veel aan het hoofd'. De professionele ondersteuning en aanpak van de mensen van Van Noort ontzorgt! Top ervaring.
Bedankt voor uw mooie beoordeling!
Veel stress vooraf, want de verhuizing moest vanwege wegwerkzaamheden plots verzet worden in een drukke periode. Van Noort heeft het toch mogelijk gemaakt. De verhuizing zelf verliep probleemloos en het was ook nog gezellig.
Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn dat u in de stressvolle periode een gezellige en goede verhuizing heeft gehad.
Keurig alles op afspraak geregeld. Ontzettend handig dat de kasten uit elkaar en weer in elkaar gezet zijn.
Afspraak was dat kleding en linnenkast 1:1 zouden worden verhuist d.w.z. uitgeruimd en ingeruimd. Er zou den foto's gemaakt worden om e.e.a. weer net zo in te richten als in de oude situatie. Dit is niet gebeurd. Alle inhoud van de kasten is er uit gehaald in de vrachtwagen op rekken gehangen en vervolgens in volstrekt willekeurige volgorde in dozen gestopt. Met als gevolge dat wij twee dagen broeken, colberts, jurken en blouses van elkaar hebben moeten scheiden. Linnegoed idem dito. Willekeurig in dozen gedaan , twee stapeltjes in de kast gelegd, rest in de dozen gelaten. Op basis van de offerte en bijbehorende uitleg waren wij van mening dat het 1:1 verhuizen zou zijn Zie onderstaande tekst uit de offerte Inpakken van linnengoed en kleding Laden, vervoeren, lossen en plaatsen De- en montage € 125,0 Met de kennis van nu hadden we beter zelf kunnen inpakken dat had veel gezoek bespaard. De medewerkers waren erg correct en hebben ook artikelen die niet meeverhuisden in de garage gezet.
De verhuizers waren vriendelijk, professioneel, en heel voorzichtig met mijn recent geschilderde muren. Niets was teveel en alles ging snel en soepel. Ik ben heel vaak verhuisd, maar dit was het fijnste verhuisbedrijf tot nu toe.
Dat is fijn om te horen, bedankt voor de mooie beoordeling!
xxxx
Bedankt voor het mooie compliment!
Het verhuisteam was op tijd, het verliep heel gestroomlijnd en zin waren bijzonder vriendelijk. Er werd goed meegedacht en we werden echt ontzorgd. Kortom uitmuntend.
Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen, bedankt voor de beoordeling!
Beleefde verhuizers die duidelijk communiceren en met zorg alle spullen in de verhuiswagen zetten.
Bedankt voor u reactie en fijn dat ook deze verhuizing voor u mochten uitvoeren!
Door hun geweldige planning is alles rustig en op tijd geregeld.
Bedankt voor uw reactie en goede beoordeling!
Van offerte, naar verhuizing, zelfs nabellen of alles goed is gegaan. In 1 woord TOP!
Bedankt voor uw reactie, fijn om te horen u onze werkwijze waardeert!
Volgens de afspraak op tijd aanwezig. Vriendelijke mensen. Snel en goedwerk afgeleverd.
Bedankt voor uw mooie beoordeling!
Alle afspraken worden nagekomen. Beleefde en bekwamen mannen. Snel en vakkundig.
Prettig om te horen dat u de verhuizing een geweldige ervaring vond!
Coenecoop 449
2741PP Waddinxveen