Onze ervaring met P.A.van Rooyen Top Movers is als zeer slecht ervaren. Twee ingehuurde krachten van de Firma Mulder Verhuizingen uit Wormerveer dat waren op deze voor ons zo teleurstellende dag de toppers verwonderde zich in vele maten over de werkwijze en aanwezig materiaal van Top Movers. De chauffeur van de auto kwam al aan met de bewoording wat een K.. wijk loopt overal dood, was zeer onverschillig in zijn gedrag. ( gooien met spullen waar wij als klant altijd zuinig op zijn.) De hulp middelen die benoemd waren tijdens het inventariseren waren niet aanwezig ( matrashoezen, kleding boxen , folie om de lades af te dekken dus de lades werden zo on afgedekt met spullen erin in de auto gezet, voldoende dekens) Later kwam de chauffeur van de buitenlift erbij deze was ook al zo onverschillig met onze spullen , ook hier stonden de twee ingehuurde krachten van te kijken. Aangekomen op het nieuwe adres , buitenlift geïnstalleerd met een onverschillig gebaar het moet maar zo ( heb geen houvast voor de plank dus zet hem maar tegen het glas van het balkon) De lift heeft een half uurtje zijn werk gedaan voor dat hij er mee uitschee ( kan gebeuren ) maar wij waren ook op dat moment een verhuizer kwijt want meneer heeft zich niet meer op de werkvloer laten zien , alleen zijn lift was op dat moment belangrijk. Uiteindelijk om dat het al later werd hebben onze zoon en zwager van 77 jaar mee geholpen om onze spullen binnen te krijgen. en tot slot kwam de chauffeur van de verhuiswagen met een laptop naar binnen of ik maar even wilde tekenen op een wit scherm, mijn vraag waar teken ik voor u tekent voor onze uren incl. de uren van de chauffeur van de buitenlift die van af 14.30 uur zich niet meer met de verhuizing had bemoeid. Dus alles bij elkaar na een eerdere verhuizing uitgevoerd door Johan & Ewald een grote deceptie. Voor ons en onze omgeving geen verhuizing meer door P.A. van Rooyen Hopende dat U met bovenstaande iets kan en doet. met vriendelijke groet Joke & Ger Groot
Reeds meerdere keren heb ik, en mijn familie, gebruik gemaakt van de Top Verhuizers. Ervaren verhuizers die zorgen dat de verhuizing relax kan verlopen. Goede inschatting van wat nodig is om de verhuizing voor te bereiden. Ook heel fijn dat de dozen , op verzoek, snel weer konden worden opgehaald.
Hartelijk dank voor uw tijd om de enquête in te vullen en uw ervaring te delen op klantenvertellen.nl. We zijn ontzettend blij met uw lovende woorden en het feit dat onze collega’s u weer hebben geholpen om de verhuisstress achterwege te laten. Een ontspannen verhuizing is ons doel, en we zijn trots dat we dit weer voor u hebben kunnen realiseren. Uw feedback waardeert ons enorm en motiveert ons om deze hoge standaard te blijven nastreven
Buitengewoon plezierige ervaring. Professionele opname van de gewenste activiteiten. Kwamen alle afspraken en toezeggingen na. Dachten mee. Verhuizen is stressvol, maar op deze manier een eitje. Ben volledig ontzorgd. Professioneel, correct.
Hartelijk dank voor het invullen van de enquête en uw beoordeling op klantenvertellen.nl over uw ervaring met Erkende Verhuizers. Uw positieve feedback en vriendelijke woorden maken ons zeer dankbaar. Het is geweldig om te zien dat onze inzet wordt gewaardeerd, en dit geeft ons veel motivatie om zo door te gaan.
Bij ons kwam Andre om een offerte uit te brengen. Vakkundige man en weet waar hij over praat. De verhuizing verliep ook erg gesmeerd. Wij raden van P.A. van Rooyen Top Movers zeker aan bij familie en vrienden.
Hartelijk dank voor het invullen van de enquête en uw beoordeling op klantenvertellen.nl over uw ervaring met ons als Erkende Verhuizer. Uw positieve feedback en vriendelijke woorden maken ons zeer dankbaar. Het is geweldig om te zien dat onze inzet wordt gewaardeerd, en dit geeft ons veel motivatie om zo door te gaan.
Top Movers heeft heel snel voor ons de verhuizing kunnen regelen, het was een spoed klus maar dit was geen probleem. Er werd actief meegedacht en de zorg werd ons echt uit handen genomen
Dank u wel dat u de tijd heeft genomen om de enquête in te vullen en een mooie beoordeling achter te laten klantenvertellen.nl. We zijn ontzettend blij met uw feedback en de mooie woorden die u heeft gedeeld. Uw waardering betekent veel voor ons en inspireert ons om met dezelfde inzet verder te gaan.
Geweldig personeel, ontzettend vriendelijk en beleeft. Stellen zich allemaal keurig voor, leggen alles heel goed uit en gaan met zorg om met de spullen
Bedankt voor het invullen van de enquête naar aanleiding van uw beoordeling van Erkende Verhuizers op klantenvertellen.nl. We waarderen uw positieve feedback enorm en zijn erg blij met uw lovende woorden. Het is fantastisch om te horen dat onze inspanningen worden gewaardeerd, en dit motiveert ons om onze service steeds verder te verbeteren.
Zie hierboven. Prima medewerkers en handy man, die lastige lampen iha wist op te hangen .
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om de enquête in te vullen naar aanleiding van de openbare beoordeling van Erkende Verhuizers op klantenvertellen.nl. We zijn ontzettend blij met uw beoordeling en de lovende woorden die u heeft gedeeld. Het is fijn om te horen dat onze inzet gewaardeerd wordt, en uw positieve feedback motiveert ons om onze service op hoog niveau te blijven leveren.
It was very easy and happy experience. The whole shifting process was made into a joyful experience
Thank you for taking the time to complete the survey.
Kevin is een blijvend opgewekte groepsbinder die met hoge snelheid werkt en iedereen positief houdt, ook als het tegen zit Bob is een vakman op het gebied van bijzondere meubelen en voorwerpen, deskundig secuur. Amir heeft het voordeel van zijn leeftijd en ervaring, rustige goede kracht De combi van de drie is uitgelezen : ze vullen elkaar uitstekend aan en zijn als team een prima stel Ze hebben ons ontzorgd en hun uiterste best gedaan
Keurige en leuke verhuizers die op een zeer professionele manier het klusje hebben geklaard. Ook het intake gesprek met Verhuistaxateur was fijn en toen er een probleem dreigde te ontstaan met een defecte lift was er snel een plan B.
Dank u voor het delen van uw ervaring op klantenvertellen.nl en voor het invullen van de enquête. We zijn erg blij met uw mooie woorden en de positieve beoordeling die u heeft gegeven. Het betekent veel voor ons team om deze waardering te ontvangen en sterkt ons in onze inzet om onze service steeds verder te verbeteren.
Dit was mijn derde verhuizing met Top Movers, dus dat zegt op zich al wat. Het contact was steeds prettig en de verhuizers waren professioneel, respectvol en voorzichtig, maar ook gezellig en vrolijk. Al met al werd een stressvolle periode een heel stuk minder stressvol, omdat Top Movers buitengewoon goed werk levert en uitstekend ontzorgt. Ik kan ze ten zeerste aanbevelen.
Bedankt voor het invullen van de enquête en uw beoordeling op klantenvertellen.nl. Uw lovende woorden maken ons ontzettend blij en zijn een mooie bevestiging van onze inzet. Het is altijd fijn om te horen dat onze service gewaardeerd wordt, en uw feedback inspireert ons om steeds de best mogelijke verhuizingservaring te bieden.
afspraken perfect nagekomen ,nette jongens
Dank aan deze mannen die onze inboedel en spullen zeer snel en professioneel hebben verhuisd. Een deel van onze spullen moest naar een tijdelijk onderkomen. En het overgrote deel naar de opslag. Behalve dat ze heel gezellig waren, goed communiceerden, werkten ze heel goed samen. Kevin regelmatig feedback vroeg of alles naar wens ging. Ik wil graag dit team over een half jaar weer als we naar ons nieuwe huis gaan! Kevin, Rick, Wesley, Caspar, Mark en collega Mulder. Super bedankt. Jullie zijn toppers!
Hartelijk dank voor het invullen van de enquête naar aanleiding van uw beoordeling van Erkende Verhuizers op klantenvertellen.nl. We zijn ontzettend blij met uw positieve feedback en de lovende woorden die u heeft gedeeld. Het doet ons extra goed om te zien dat zelfs onze verhuizers bij naam worden genoemd en in het zonnetje worden gezet. Dit is een geweldige erkenning voor hun harde werk, en we zijn trots op hun inzet. Uw feedback motiveert ons om onze service verder te verbeteren. We zullen proberen dit team weer bij u te plannen bij de verhuizing naar de nieuwe woning.
Uitstekende vakmensen, heldere communicatie
Dank u wel dat u de tijd heeft genomen om de enquête in te vullen en een beoordeling achter te laten voor Erkende Verhuizers op klantenvertellen.nl. We zijn ontzettend blij met uw feedback en de mooie woorden die u heeft gedeeld. Uw waardering betekent veel voor ons en inspireert ons om met dezelfde inzet verder te gaan
Verhuizen betekent stress….maar de verhuizing zelf was dat niet. Het team van P.A. Van Rooyen kwam op tijd, werkte super efficiënt, demonteerde en monteerde twee grote boekenkasten vakkundig en ze waren reuze aardig.
Hartelijk dank voor het invullen van de enquête naar aanleiding van uw beoordeling van Erkende Verhuizers op klantenvertellen.nl. We zijn ontzettend blij met uw positieve feedback en lovende woorden. Het is fantastisch om te horen dat onze inzet gewaardeerd wordt en dat de verwachte verhuisstress voor u is uitgebleven. Dankzij de zorg en toewijding van onze collega’s hebben we ervoor gezorgd dat de verhuizing soepel is verlopen, wat ons veel voldoening geeft. Uw waardering inspireert ons om onze service altijd op het hoogste niveau te houden.
Het team verhuizers kwam mooi op de afgesproken tijd om de verhuizing uit te voeren. De afgesproken werkzaamheden zijn uitstekend uitgevoerd.
Onze verhuizing is door Van Rooyen Top Movers tijdig en volgens plan uitgevoerd. Daarnaast is een misverstand onzerzijds deskundig en snel afgewikkeld
Vooraf goede afspraken, tijdens de verhuizing efficient en meedenken over wat handig is. Goede materialen en uitstekende mannen (4 stuks) welke goed samenwerkt als team.
Hartelijk dank voor het invullen van de enquête en uw positieve beoordeling op klantenvertellen.nl. We zijn zo blij dat u een goede ervaring heeft gehad. Dit is een groot compliment voor onze collega’s, die zich altijd inzetten om een verhuizing zo soepel en stressvrij mogelijk te maken. Uw feedback betekent veel voor ons, en we blijven ons inzetten om elke verhuizing met zorg en professionaliteit te begeleiden.
Waren fijne mensen en ze dachten mee
Bedankt voor het invullen van de enquête en uw positieve beoordeling van Erkende Verhuizers op klantenvertellen.nl. We zijn blij dat we uw verhuizing zo succesvol hebben kunnen maken. Dit is het resultaat van de toewijding en professionaliteit van onze collega's, die er alles aan doen om de verhuizing voor u zorgeloos te laten verlopen. Uw lovende woorden zijn voor ons een enorme bevestiging dat we op de juiste weg zijn, en we zullen ons blijven inzetten voor een uitstekende service.
Het inpakken en het verhuizen en weer neerzetten van de Lundia kast was een pak van mijn hart. Het verhuizen ging heel vlot. Er werd advies gegeven hoe meubels neergezet konden worden als het niet goed paste. Zoekgeraakte sleuteltjes werden snel gevonden.
Dank u voor het invullen van de enquête en het delen van uw ervaring op klantenvertellen.nl. Het doet ons enorm goed om te horen dat de verhuisstress die vaak gepaard gaat met een verhuizing, voor u is uitgebleven. Dit resultaat is te danken aan de zorgvuldige aanpak en het harde werk van onze collega's, die zich altijd inzetten om de verhuizing voor onze klanten zo soepel mogelijk te laten verlopen. Uw positieve feedback is een prachtige motivatie voor ons om onze service te blijven verbeteren.
Alles verliep uitstekend. Vanaf de eerste benadering t/m de dag van de verhuizing verliep alles gemakkelijk en met onze inboedel werd zorgvuldig mee omgegaan. Zeer prettig verhuisbedrijf. Aanrader.
Bedankt voor het invullen van de enquête en uw positieve beoordeling van ons als Erkende Verhuizer op klantenvertellen.nl. We zijn heel blij dat we uw verhuizing zo succesvol hebben kunnen maken en dat de gebruikelijke verhuisstress achterwege is gebleven. Dit is het resultaat van de toewijding en professionaliteit van onze collega's, die er alles aan doen om de verhuizing voor u zorgeloos te laten verlopen. Uw lovende woorden zijn voor ons een enorme bevestiging dat we op de juiste weg zijn, en we zullen ons blijven inzetten voor een uitstekende service.
Alles duidelijk en volgens afspraak. Nette kerels en met verstand van zaken gehandeld. Inpak service is TOP.
Bedankt voor het invullen van de enquête naar aanleiding van uw beoordeling over ons als Erkende Verhuizer op klantenvertellen.nl. We waarderen uw positieve feedback enorm en zijn erg blij met uw lovende woorden. Het is fantastisch om te horen dat onze inspanningen worden gewaardeerd, en dit motiveert ons om onze service steeds verder te verbeteren.
Verhuizing van a tot z top geregeld !
Dank u voor het delen van uw ervaring op klantenvertellen.nl en voor het invullen van de enquête. We zijn erg blij met uw positieve beoordeling die u heeft gegeven. Het betekent veel voor ons team om deze waardering te ontvangen en sterkt ons in onze inzet om onze service steeds verder te verbeteren.
Alles goed geregeld, nette medewerkers die zorgvuldig met je spullen omgaan en meedenken. Kortom een zeer soepele verhuizing waarbij de spullen tijdelijk opgeslagen zijn in container.
De verhuizers waren attent, voorzichtig met mijn huisraad en ze hadden voor alles een oplossing. Zeer vriendelijk personeel.
Joh. Enschedeweg 5 7
1422DR Uithoorn