Fijn dat er rekening gehouden kon worden met onze wensen en dat er goed overleg was, hoe de verhuizing zou verlopen. Het verliep dan ook zonder probleem volgens plan. Prettige verhuizers, goed op elkaar ingespeeld. We hopen voorlopig niet te verhuizen, maar ik zou ze een volgende keer zeker weer vragen. ;-)
Bedankt voor het invullen van de enquête en voor uw positieve woorden! We zijn blij dat er goed overleg was over de verhuizing en dat alles volgens plan verliep. Fijn om te horen dat de verhuizers goed op elkaar ingespeeld waren. We hopen inderdaad dat u voorlopig niet hoeft te verhuizen, maar mochten de omstandigheden veranderen, dan staan we graag weer voor u klaar!
Vooraf goed gesprek gehad hoe we de verhuizing zouden aanpakken omdat er op twee locaties geladen moest worden en de afstand Aalsmeer-Maastricht een lange rit is. Had voldoende materiaal om alles in te pakken. Op de eerste dag werd het appartement rap uit geruimd waarna de berging waarin voornamelijk dozen stonden aan de beurt was. Vervolgens werd een beperkte lading gehaald bij het zorgcentrum waar men vrouw verbleef. De dag erna ging men naar Maastricht waar ze door familie opgevangen werden. Ook daar ging het vlot uit de verhuiswagen in de woning.
Hele vriendelijke mensen, toppers de hele verhuizing kundig je kan alles overlaten aan de mannen,geen gestress, ik beveel als ik iemand moet adviezen uiteraard jullie aan,heel erg bedankt.
Bedankt voor het invullen van de enquête en voor uw positieve feedback! We zijn blij dat de verhuizing goed is verlopen en dat u onze service heeft gewaardeerd. Het was een plezier om u te helpen!
Het team dat ons kwam verhuizen was erg behulpzaam en voorzichtig. Vooral met de meubelstukken waar een emotionele waarde aan zat gingen ze zorgvuldig om. Degene die de leiding had was ontzettend vriendelijk en begripvol maar dacht vooral ook goed mee in mogelijkheden. Complimenten ook hoe hij ook het team aanstuurde. Het was een hele prettige verhuis en ook al met al een gezellige dag.
Dank u wel voor het invullen van de enquête en voor uw mooie woorden! Het is fijn om te horen dat u tevreden bent met de service die we hebben geleverd. We kijken uit naar een toekomstige samenwerking!
Harde werkers. Deskundig. Vriendelijke, rustge mensen. Behulpzaam. Waren er op tijd. Alleen op het laatst hebben ze de spullen lukraak op de zolder gezet. Niet netjes aan 1 kant maar middenop waardoor het een chaos werd en we nauwelijks nog ergens bij konden. Zo ook bij de spullen in de schuur zetten (klein fietsje boven de goede fietsen) Buitenbank niet netjes neergezet maar op elkaar gestapeld. Wat we ontzettend vervelend vinden is dat de verhuisdozen niet opgehaald worden. Een groot minpunt waardoor we een volgende keer niet voor Van Rooyen gaan kiezen. Want wat moeten we doen met 150 dozen??? In principe zou van Leeuwen ons verhuizen. Ze nemen wel altijd de dozen retour.
Dank u wel voor uw feedback. We waarderen het dat u de inzet en professionaliteit van ons verhuisteam benoemt. Onze excuses voor de situaties die u hebt ervaren met het plaatsen van spullen en de verhuisdozen. Dit is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden. We nemen uw opmerkingen serieus en zullen kijken hoe we dit in de toekomst kunnen verbeteren. Wat betreft de verhuisdozen, dit is inderdaad een dienst die we niet standaard aanbieden, maar we begrijpen dat dit een belangrijk punt voor u is. Wellicht kan de lokale kringloop of de voedselbank ze bij u weg halen, die zijn er over het algemeen heel blij mee. We hopen u in de toekomst alsnog van dienst te mogen zijn en danken u voor uw tijd en input.
Verhuizers communiceren veel met de klant over wat die precies wil met de dozen en meubels. Wat, hoe en waar wilt u het hebben? Gaan voorzichtig om met alles.
Wat fijn dat u zo tevreden bent met de verhuizing! We stellen het zeer op prijs dat u de service van ons team hebt benoemd. Bedankt voor het invullen van de enquête en voor uw vertrouwen in ons!
Top Movers, P.A. van Rooijen is een Top bedrijf! Alles volgens afspraak en de mannen die kwamen inpakken en de container laden waren zeer behulpzaam, vriendelijk en professioneel!
Hartelijk dank voor het invullen van de enquête en uw geweldige feedback! We zijn blij te horen dat alles volgens afspraak is verlopen en dat u onze medewerkers als behulpzaam, vriendelijk en professioneel heeft ervaren. We waarderen uw complimenten voor Top Movers, P.A. van Rooijen en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn
Prima werk verricht.
Dank u wel voor het invullen van de enquête en voor uw positieve beoordeling! We zijn blij dat u onze service als professioneel en vriendelijk hebt ervaren.
Mijn ervaring we waren met van Leeuwen in zee gegaan maar door omstandigheden konden zij de verhuizing niet realiseren en werd overgedaan aan P A van Rooyen, wat door deze goed is uitgevoerd. Jullie kwamen met Twee vrachtwagens naar Hilversum ?? Er was berekent ongeveer 50/55 kubieke meters. Nu had ik zelf al wat spullen naar Rijssen gebracht. Nu weet ik niet wat er in vrachtwagen gaat maar er maar een vrachtwagen volgeladen en de andere leeg weer naar huis. Deze hoefde de tweedag dus ook niet mee naar Rijssen. Ik denk dat er een calculatie prijs wordt gemaakt ten aanzien van de inhoud die mee moet. Er zijn een aantal dingen niet meegegaan maar dat is niet zoveel dat de tweede vrachtwagen ook gevuld zou zijn. Het is een aanzienlijk bedrag geweest dus ik vraag mij nu af klopt de calculatie wel helemaal , dat is mijn enige kritiek. Verder vol lof en tevredenheid over de verhuizing.
Dank u wel voor het delen van uw ervaring en voor het invullen van de enquête! We zijn blij dat de verhuizing naar wens is verlopen. Uw opmerking over de vrachtwageninhoud en de calculatie nemen we mee om onze processen verder te verbeteren. Bedankt voor uw feedback.
Wat een topverhuizers. Alle verwachtingen zijn waargemaakt. Een dikke 10 waard. Tot ziens bij de volgende verhuizing.
Dank u wel voor de geweldige feedback! We zijn blij dat de verhuizing zo goed is verlopen en waarderen het dat je onze flexibiliteit en service hebt opgemerkt. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn!
Snelle service, op tijd begonnen, spullen netjes afgeleverd.
Fijn om te horen dat u tevreden bent met de verhuizing! We streven altijd naar de best mogelijke service, en het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. Bedankt voor het invullen van de enquête en voor uw vertrouwen!
Op dag 1 van de verhuizing kwam er een team van 2 man met later in de ochtend nog een 3de persoon. We hadden de inpak service als optie genomen. Rond 14.00 werden we gebeld dat ze zouden vertrekken omdat het inpakpapier op was. De volgende dag kwam er een team van 4 man maar moest er nog heel veel ingepakt worden. Pas rond de middag op dag twee werd begonnen met uitladen op de bestemmings locatie. Wij hadden uitgebreid aangegeven waar alle spullen naartoe moesten maar helaas is hier weinig opvolging aan gegeven. Een heel groot deel van de dozen is op de nieuwe locatie op de verkeerde plek neergezet. Bovendien was op de dozen uitsluitend aangegeven waar het naartoe moest maar niet waar het vandaan kwam (laat staan een korte omschrijving wat erin zit). Hierdoor was het heel erg zoeken naar onze spullen. Verder zijn er diverse dingen beschadigd of gebroken. Een beeldje dat onderste boven in de doos zat waardoor het fragiele hoofdje is afgebroken. Schilderijen die met de voorkant ipv de rug tegen elkaar in één verpakking zaten waardoor ze tegen elkaar schuren. Vrachtwagen in de tuin parkeren waardoor tegels uit de oprit gereden zijn. Heel teleurstellend hoe er met onze spullen is omgegaan. Overall kregen we het idee dat de omvang van de verhuizing volledig verkeerd is ingeschat waardoor het uiteindelijk een "haast klus" werd. Oh... nog een anekdote... geef ze beter geen koffie want voordat je het weet pakken ze de suikerpot (met losse deksel) in die je hiervoor apart gehouden hebt!
Prettige en helpvolle medewerkers.
Ik ben heel erg blij met alle werk dat is verzet. Wat een topmannen hebben mij verhuisd. Het ging volgens mij onder keihard medewerkend en toeziend oog van Kevin. Mijn complimenten. Ik kan er niet meer van maken!
Dank u wel voor het invullen van de enquête en voor de geweldige feedback! We zijn blij dat de verhuizing zo goed is verlopen en waarderen het dat u onze flexibiliteit en service hebt opgemerkt. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn!
De verhuizing is vakkundig en snel uitgevoerd. De verhuizers waren erg vriendelijk en wij zijn dan ook erg tevreden.
Fijn om te horen dat u tevreden bent met de verhuizing en onze planning! We streven altijd naar de best mogelijke service, en het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. Bedankt voor het invullen van de enquête en voor uw vertrouwen!
Dag voor verhuizing vlotte inpak service en op dag zelf professioneel uitgevoerd zodat we dezelfde avond in ons eigen bed konden slapen.
Super snelle en goede service!
Het is fijn om te horen dat onze service aan uw verwachtingen voldeed. We helpen u graag in de toekomst opnieuw.
In de voorbereiding werden de dozen op tijd geleverd. Op de verhuisdag kwamen de jongens keurig op tijd. Vriendelijk en enthousiast gingen ze aan de slag. Werkte als een geoliede machine en daarom ging het vlot. Bank die niet in de lift paste ging met een lach via de trap van 14 hoog naar beneden. En in t nieuwe huis ging dezelfde bank ook lachend over het dak naar binnen. Niets gesneuveld, kortom hulde.
Hartelijk dank voor uw lovende woorden! We zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen en dat onze collega’s een positieve bijdrage hebben geleverd aan uw verhuizing. Een ontspannen ervaring bieden is onze grootste prioriteit, en het is geweldig om te horen dat dit voor u geslaagd is. Nogmaals dank voor uw mooie feedback!"
Wij hadden een fijne verhuizing met P.A. van Rooyen. De medewerkers waren vriendelijk, dachten mee en leverden goed werk af.
Het is geweldig te horen dat u een prettige ervaring heeft gehad. We blijven ons inzetten om dit voor al onze klanten te realiseren.
De verhuizers van Van Rooyen weten wat ze doen en welke uitdagingen komen kijken bij een verhuizing. Met vertrouwen kan je een groot deel van zo'n hectische dag aan ze overlaten. Wat er wel bijhoort is dat je elkaar scherp blijft houden tot en met de kleinste details en tot het allerlaatst. Het blijft mensenwerk!
We zijn blij dat we u hebben kunnen helpen en dat uw ervaring positief was. Uw vertrouwen betekent veel voor ons!
Vriendelijke en behulpzame mensen
Dank u wel dat u dit met ons deelt. Het motiveert ons om onze dienstverlening op hetzelfde hoge niveau te houden.
Start van contact beetje rommelig door misverstand met kantoor. Van tevoren snelle, duidelijke opname van wat moest worden gedaan. Zeer aardige, attente, hardwerkende verhuizers, die het inpakken met aandacht en toch razendsnel deden. Ook het uitladen verliep voorspoedig. Zeer prettig dat de mannen steeds goed contact maakten.
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om de enquête in te vullen naar aanleiding van uw beoordeling op klantenvertellen.nl. We zijn erg blij dat de inzet van onze collega’s ertoe heeft geleid dat uw verhuizing zo soepel verliep, zonder de gebruikelijke stress. Uw woorden betekenen veel voor ons team en inspireren ons om ook toekomstige klanten op dezelfde zorgvuldige en professionele manier van dienst te zijn.
Wat fijn om te lezen dat onze verhuizers zich volledig hebben ingezet om uw verhuizing soepel te laten verlopen, zelfs toen er onverwachte uitdagingen waren. Het doet ons goed te horen dat u tevreden bent met de flexibiliteit en inzet van ons team.
Alles is naar wens verlopen.
Het is altijd ons doel om klanten volledig te ontzorgen, en we zijn blij dat we dit ook voor u hebben kunnen waarmaken. We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw positieve ervaring met ons te delen. Het motiveert ons om zo door te gaan!"
Ik. ben, zeer tevreden.
Joh. Enschedeweg 5 7