Alles volgens afspraak verlopen. Ook dit keer alles laten inpakken, dat was ook goed geregeld, ondanks dat ze met zieken zaten en er maar 1 persoon kwam inpakken. Alleen een beetje jammer dat er alleen maar kamers op de dozen gezet werden. Nu loop ik echt te zoeken naar bepaalde dingen. 1 week later en nog niet alles terug gevonden.
Nadat we zelf (bijna) alles in dozen hebben verpakt, is onze verhuizing binnen 1 dag helemaal volgens wens verlopen, ondanks de grote afstand tussen de adressen. De medewerkers van Veldhoen hebben uitstekend werk verricht en alles netjes en op de juiste plek achtergelaten. Een grote zorg minder!
Dankzij de vriendelijke, hulpvaardige en vindingrijke verhuizers van de firma Veldhoen is onze verhuizing vlekkeloos verlopen. Hulde!
Ze weten wat ze doen. De mensen werken als een team.
Een goed team, goed voorbereid en afgestemd vooraf en snel en kundig uitgevoerd op de dag zelf. Medewerkers heel netjes en vriendelijk. Heel tevreden.
Echt geweldig te werk gegaan - eerst doornemen wat mee ging in de wagen en de kamers gelabeld met het toekomstig bestemming in mijn nieuwe woning. Constant feedback met wat ze mee bezig waren! Voor ik het wist was alles ingepakt en in de verhuis wagen om voorlopig in opslag te gaan. Bedankt Edwin voor het werk geleverd door jou, Luuk en ? ( sorry ben zijn naam vergeten!) Nou wacht ik af hoe het verder verloopt als al mijn spullen uit het opslag in Amsterdam worden verhuisd!
Vlot onts p annen verhuizing, veel op 1e verdieping, netjes gedaan.
Als ik ooit nog een keer mocht gaan verhuizen, hopelijk niet, dan weet ik nu al wie de verhuizing mag uitvoeren.
De verhuizing is goed verlopen mede omdat de communicatie vooraf prettig verliep.
Nauwkeurig, plezierig in contact, vlot , flinke dosis humor , zeer fijn op zo’n dag
In goed overleg, zowel vooraf als tijdens de verhuisdag, snel en goed verhuizen met 'respect' voor alle meubelen en dozen. Alles wordt op de juiste plek geplaatst en meubelen worden in elkaar gezet volgens afspraak.
Veldhoen verhuizingen heeft ons in 2 dagen verhuisd. Inpakken, inladen, rijden, uitladen en grote meubels weer in elkaar op z'n plek - alles was verzorgd. Het was snel, efficiënt en professioneel.
Soepele verhuizing en opslag van mijn appartement
De aanloop naar en de verhuisdag waren prettige ervaringen. Nu staat alles in de opslag.
Alles verliep heel soepel, ze kwamen op tijd. De meegebrachte verhuislift was heel handig. Alle kwetsbare zaken werden goed ingepakt. Alleen het veer mechanisme van het bed ging stuk. Dat was bij de vorige verhuizing kapot gegaan en provisorisch gerepareerd. Het was handig geweest als ze even gemeld hadden dat dat weer stuk was. Verder ging uitpakken ook snel en goed. Om drie uur waren ze al klaar.
Ik heb gebruik gemaakt van de dienstverlening. Ik heb dit als zeer goed ervaren.
Mijn ervaring met Veldhoen Verhuizingen heeft mijn verwachtingen overtroffen. De taxateur was zeer deskundig, veel nuttige vragen gesteld, om een dienst aan te bieden die juist bij mij past. Een vriendelijke medewerker heeft de dozen gebracht precies zoals aangekondigd. Ook kreeg ik telefoontje voor het weekend of ik meer dozen nodig had. De verhuizers stipt om 7:30. Ze hebben voor alles heel goed gezorgd. Een moeilijke trap naar zolder bewonderenswaardig getrotseerd. Mijn kledingkast uit- en weer in elkaar gezet. Ook de scharnieren van een andere kast tot perfectie afgesteld. Bovendien een bestaande grote kast in de nieuwe woning uit elkaar gezet en voor mij weggebracht, wat mij veel werk later heeft bespaard. Ga zo maar door. Fantastische zorg. Waardoor ik de verhuizing met aanzienlijk minder stress heb ervaren dan hoe ik erin stapte. Dank jullie wel!
Ik vond het hele proces van verhuizen enorm spannend, maar dankzij Veldhoen Verhuizingen is het super verlopen. Duidelijke communicatie, vriendelijke medewerkers en de verhuisdag zelf is ontspannen verlopen. Top ervaring!
Voor eventuele herhaling vatbaar.
Prettig contact met het bedrijf. Denken mee in allerlei opties.
Onze verhuizing van Soest naar Ruurlo is uitstekend verzorgd door Veldhoen Verhuizingen. Mannen waren kundig, werkten hard en losten problemen snel op. Uitstekende meubel (de)montage. En de handyman service die achteraf nog diverse kleine problemen heeft verholpen is echt top. We zijn volledig ontzorgd in onze verhuizing en voelen ons al helemaal thuis dankzij de goede ondersteuning van Veldhoen.
Goede voorbereiding, vriendelijke mensen, zorgvuldig omgaan met de spullen, goede dozen, op tijd en voldoende geleverd. Zeer goed!
De verhuizing van mijn (oude) vader verliep super. Hij zag er als een berg tegenop en zei achteraf “eigenlijk was het heel gezellig”. Dan voel je het als verhuizer goed aan dat betreffende man geen drukte aan zijn hoofd wil maar wel af en toe een praatje wil. Niets was te veel voor de heren. Ik kan een ieder jullie bedrijf aanraden!!
Een uitstekend en enthousiast team die helemaal op elkaar waren afgestemd. De dag dat we werden verhuist was het plus 30 graden Celsius en de mannen bleven enthousiast. Hun communicatie was goed en netjes. Ik zou hun zonder meer aanbevelen of weer inhuren. Team dank je wel!
De mannen waren op tijd Gingen gestaag te werk, waren samen heel nauwkeurig met verplaatsen van grote dingen. In nieuwe woning met zorgvuldigheid spullen neerzetten was fijn Ook gewoon gezellig bij koffie en lunch Vroegen alles wat niet duidelijk was Heb vooraanook regelmatig dozen opgehaald als ik weer ruimte had. Knap achteruit in parkeren op het pad ook Het in 1 keer ophalen is voor mij reden hetzelfde weg te brengen. Dat kan ik ook. Ik zou daar minder streng in zijn en bijv 2 keer aangeven. Niet veel mensen hebben ruimte om alles op te stapelen
Emdenstraat 7 9
7418BR Deventer