vlotte en vriendelijk en vakkundige verhuizing
Alles keurig volgens afspraak. Vriendelijke en ervaren verhuizers. Je wordt echt ontzorgd.
Vakmensen, netjes en zeer betrokken.
Op tijd komen Snel en goed werken Gevraagd en ongevraagd adviezen geven Leuke verhalen vertellen Zeer vertrouwen over mooie spullen
accuraat zeer kundig, er was geen enkel teer kristallen glaasje gebroken. vriendelijk behulpzaam deskundig advies, wat was handig van tevoren al even over te brengen lege dozen werden al heel snel opgehaald Veldhoen is een verhuisbedrijf dat ik ieder kan aanbevelen, bij mijn vorige 2 verhuizingen hadden ze me ook al heel goed geholpen.
Zeer vlotte en vakkundige verhuizing. Erg vriendelijke mensen die met je meedenken en keurig met je spullen omgaan.
Zeer vlot en plezierig verlopen verhuizing zonder stress.
De verhuizing is in z'n algemeen prima verlopen ondanks een zeer regenachtige dag. Wel vind ik dat de jonge, wat meer onervaren verhuizer wat meer begeleid zou mogen worden. Nu werden door hem toch wel kwetsbare stukken (bv geluidsboxen en audio/video meubel) zonder enige vorm van bescherming verplaatst.
Erg fijne verhuizing gehad. In alle rust met een zeer professioneel en vriendelijk team. Het was een vreselijk warme dag en ondanks dat geen strubbelingen oid. Dozen zijn naderhand keurig opgehaald. Wij zijn erg enthousiast. Nooit meer anders!
Het was de tot-nu-toe heetste dag van het jaar, maar ondanks dat zijn we erg tevreden en ging het erg vlot! Aardige jongens die hard werken!
Wat mij, ons, opviel was dta het prettige lui zijn die echt voorzichtig zijn! Ze communiceren prima met klant en onderling. Ze zijn niet te lui om even een extra ditje of datje. Ik had mijn versterker en pick up zelf verhuisd maar achteraf was dat totaal niet nodig geweest.
Betrokken mannen die van doorpakken wisten, een puntje van aandacht dat niet alle dozen op de plek van bestemming kwamen ondanks de duidelijke stikkers die er op zaten
Aan te bevelen verhuizer!
Voor de tweede keer gebruik gemaakt van de diensten van Veldhoen. Evenals de vorige keer was de aandacht, service en uitvoering goed. Zowel bij de opname, bij het telefonisch contact, als op de wagen werken fijne vaklui die weten waar ze het over hebben. Prettige sfeer.
We hebben de verhuizing als heel plezierig ervaren. Ze hebben veel ervaring, weten goed waar ze mee bezig zijn. Alles is goed ingepakt. Bank en bed werd ter plaatsen weer ingeklaard gezet. Niks lijkt hun te veel. Het verplaatsten van een kachel in de woning of een koelkast naar de buurman, het kon allemaal. Daarnaast waren ze heel vrolijk en geïnteresseerd, het was gewoon heel gezellig.
De mensen die ons verhuisden in een voor iedereen toch wel drukke periode hebben ervoor gezorgd dat alles zonder stress op zijn plaats kwam. Daarnaast was de prijs zeker niet te hoog.
Vanaf het eerste moment een positief gevoel gehad bij Veldhoen Verhuizingen. De taxatie en offerte verliepen soepel, waardoor de verwachtingen voor de daadwerkelijke verhuizing hoog waren. Gelukkig zijn deze meer dan waargemaakt! Super vriendelijk team dat binnen no-time alle huisraad veilig over had.
Onze ervaring met Mondial Veldhoen Verhuizingen is uitstekend. Veldhoen dacht vanaf het eerste gesprek met ons mee, met tips voor de voorbereiding en de verhuizing zelf. Op de dag van de verhuizing was een deskundig trio aanwezig, dat de verhuizing vlot en goed uitvoerde. Toen er problemen waren (een kast die niet in het nieuwe huis geplaatst kon worden), werd er meegedacht over een oplossing en die werd ook meteen uitgevoerd. Ik kan deze verhuizer dan ook bijzonder aanbevelen.
Onze verhuizing naar Duitsland verliep zowel voor als tijdens de verhuizing prima. Dozen werden aan huis gebracht. Contact verliep ook makkelijk. Onze spullen werden netjes in dekens gepakt. Spiegels en schilderijen werden door hen in gepakt. Daarna werd alles een week opgeslagen voordat ze werden gebracht. Wij hadden 2x een team van 3 mannen. Erg gezellig. Als we alles aan kant hebben, worden de dozen weer netjes opgehaald. Ik ben zeer tevreden over dit verhuisbedrijf.
Prima vakmensen bij Veldhoen! (mijn emailadres is gewijzigd, ik kon het alleen niet wijzigen)
Heldere afspraken, kundig en vriendelijk verhuisteam dat snel en vakkundig de verhuizing realiseert.
Voor de 3e keer gebruik gemaakt van de diensten van Veldhoen Verhuizingen. Zij maken verhuizen leuk en ontspannen.
Duidelijke afspraken, nakomen van afspraken. Meedenken wanneer er een noodsituatie is, Ben heel erg tevreden en zal jullie ook zeer zeker aanraden bij een ander
Zeer goede ervaring met de mannen van Mondial Veldhoen Verhuizingen. Ze waren op tijd, snel en hebben alle breekbare spullen zoals schilderijen en monitoren heel netjes ingepakt. Ook het leveren en ophalen van dozen en toebehoren ging geheel volgens afspraak en super fijn dat je bij te kort aan dozen/stickers deze makkelijk zelf even op mocht halen.
De verhuizers pakken alles keurig in en de volgende dag staat het in je nieuwe huis! Leuke mensen ook!
Emdenstraat 7 9
7418BR Deventer