Duidelijk merkbaar dat enkele mannen veel ervaring hebben die ze met vrolijkheid en enthousiasme over brachten op de jongere collega’s
Keurig aan de afspraak gehouden. Iedereen erg vriendelijk en proffesioneel.
De mensen van Mondial Veldhoen zijn vriendelijk en komen de afspraken na, Door dit bedrijf zijn we uitstekend verhuisd en daarnaast zijn ze ook duidelijk in de communicatie. Hierdoor weet je altijd waar je aan toe bent. Het ging om een kleine verhuizing, maar over een grote afstand.
Veldhoen is in alle opzichten een prettige en betrouwbare organisatie die met de klant meedenkt en zowel in het voortraject als in de uitvoering snel en efficiënt werkt.
Perfectie , snelheid en vriendelijkheid van het begin van de dag tot aan het einde van de verhuizing.
Verhuizing op twee dagen. Strak logistiek schema wegens overdrachten bij notaris. Heel goed en vlot verlopen. Tweede dag later dan gepland, niet erg, maar niet gecommuniceerd. Dit als enig en klein minpuntje. Prima verhuizers aan te bevelen.
Goede dienstverlening, onderling ontspannen sfeer. T.z.t. voor herhaling vatbaar.
De mensen van Mondial zijn vaklui, overal wordt rekening mee gehouden. Wij zijn blij dat we hen hebben ingehuurd, om 08.00 uur waren ze er, om 11.15 stond alles op de nieuwe plek en vertrokken ze, Ik raad Mondial iederen aan
Leuk snel team. Zeer klantgericht. Even iets extra is geen moeite. Installeerden ' even ' n plaat tussen droogtrommel en wasmachine. ( waar wij ' even' niet uitkwamen. KLASSE!
Goed werk geleverd
hele traject is goed gelopen. geen opmerkingen.
Plezierig, met goed op elkaar ingespeelde mensen.
Ben al vaak verhuisd, een keer of tien maar jullie zijn fantastisch
Zeer positief
10 jaar geleden zijn we zelf verhuisd door Veldhoen. Een 3-daagse verhuizing met inpakservice en de- en montage meubels. Prima geregeld. Deze keer is mijn moeder verhuisd in 2 dagen op dezelfde maner. Wij zijn zeer tevreden hoe alles gegaan is.
We hadden er geen omkijken naar
De verhuizing liep heel soepel. De stress die ik had voordat voordat de verhuizing begon was snel verdwenen. Heel vriendelijke verhuizers die exact weten wat ze moeten doen, die meedenken en heel verantwoord met je spullen omgaan.
De medewerkers van Veldhoen verhuizingen hebben in 2 dagen onze inboedel van Deventer naar Tilburg gebracht en naar tevredenheid op de 37e verdieping van Westpoint alles neergezet en zonodig geïnstalleerd.
Mondial Veldhoen heeft goed meegedacht over de verhuizing en het geheel goed uitgevoerd.
Alles verliep voorspoedig, het maken van de afspraak, het leeghalen van de oude woning, de spullen op hun plaats zetten in het nieuwe huis en het snel ophalen van de lege dozen. Prettige verhuisploeg.
Ok
Een 1 woord super goed
Alles wat niet goed was ingepakt werd beter gedaan toen het ging regenen werd alles in folie gedaan en alles netjes op de juiste plek. Gewelding. Nico @RAADenMulder.NL
De heren kwamen op tijd, zeurden nergens over, waren goedgehumeurd, werkten hard, dachten mee en lieten me goed verzorgd achter, met de nodige tips. Ik raad ze aan.
Ervaren medewerkers met een juiste mentaliteit en erg klant vriendelijk !
Emdenstraat 7 9
7418BR Deventer