Zie bovenvermelde waarderingen.
Goed advies. Vriendelijke bejegening.
Wij zijn zeer tevreden met de realisatie en aanpak door het verhuisteam en alle betrokken medewerkers van Veldhoen Verhuizingen.
Deskundigheid, ervaring en alles wat een goede verhuizer nodig heeft. Veldhoen is een prima bedrijf.
In één woord geweldig
prima geregeld.
na de verhuizing is een doos met papier/plastic tape op ons terras blijven staan. Door de verhuizers waarschijnlijk vergeten mee te nemen. Kan gebeuren, we wilden dus zelf deze doos naar de stort brengen. Blijkt dat in deze doos ook een frituurpan met olie te zijn, waardoor de laadbak van onze auto helemaal met olie werd vervuild.
Goed op elkaar inspelend verhuisteam, voelde vertrouwd en het ging razendsnel
Goed contact onderhouden vanuit kantoor, goede afspraken, prima verhuisteam, snel en nauwkeurig gewerkt
Alles was prima verzorgd met zeer nette en vakkundige medewerkers.
Verhuizers en taxateur zijn beleefd, vriendelijk, deskundig en bereidwillig. M.a.w., bij ons volop tevredenheid.
PROFESSIONEEL, VRIENDELIJK, CORRECT
Emdenstraat 7 9