Verhuizers waren er zelfs eerder dan verwacht (7.15u ipv 7.30u) Alle drie de mannen super sympathiek en meedenkend ook wanneer er iets tegen zit. (Lift die haperde, regen, geen parkeerplek voor de vrachtwagen of lange trappen in een oud huis) Keurig netjes gewerkt, en toch snel. Onze verhuizing naar Roermond liep echt gesmeerd en voor ons zorgeloos.
Keurige verhuizing uitgevoerd. personeel vriendelijk en behulpzaam. Niets is te veel. Goede prijs voor de geleverde werkzaamheden.
Mijn ervaring met Veldhoen is gewoon goed. Duidelijke offerte, geen nacalculatie, redelijke prijs, alles in een. De uitvoering is zeer efficiënt. Daarbij moet je zelf goed opletten, want vóór je het weet, zit het ergens in een doos. En dan moet je gaan zoeken. De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Ze werken hard en niets is teveel. Kortom, een fijne verhuizer.
Afknapper was dat ik op de dag van de verhuizing de rekening gepresenteerd kreeg. Ook de prijs is veel duurder in vergelijk met 2 jaar terug.
Ondanks twee ‘nieuwe’ verhuizers in het team is de hele verhuizing ongelofelijk soepel verlopen. Een zeer prettige sfeer, vrolijke mannen. Daar waar een zwaar object op een lastige plek geplaatst moest worden nam er één iemand even de leiding en werd er als een echt team gewerkt. Top!! Complimenten aan jullie en dank voor de goede zorgen.
Alle verhuizers zijn even vriendelijk. Voor je het weet is alles over naar de nieuwe woning. Een aanrader als je een goede verhuizer zoekt
Goed voorbereid, door eerst het huis te bezoeken, waarnaar verhuist wordt om zo de juiste beslissingen te nemen en de juiste materialen / mensen te gebruiken.
Een soepele en deskundige verhuizing, geheel volgens de gemaakte afspraken
Zie hierboven
Zeer tevreden over de rustige manier waarop de verhuizing werd aangepakt, waarbij goed doorgewerkt werd. Het contact was positief, ieder verhuizer opgewekt en behulpzaam. Hele prettige ervaring, hebben we ook wel eens anders meegemaakt. Aanbevolen!
Een buitengewoon positieve ervaring. Om te beginnen niets kwijtgeraakt en niets kapot. Maar ook een ontspannen sfeer, wat geen overbodige luxe is. Hoewel het een grote verhuizing was, zat alles er in zeven uur in en de dag erna stond alles in vijf uur in het nieuwe huis. Eerlijk gezegd vond ik dat tempo eigenlijk te hoog; ik kon het tempo van vragen waarheen dit en waarheen dat niet bijhouden, maar mijn echtgenoot gelukkig wel.
Snel, goed op elkaar ingespeeld team. Alles weer netjes op de plek en in elkaar gezet op nieuwe adres
Prettige medewerkers, die weten hoe ze een verhuizing moeten aanpakken. Als er vragen zijn vind er overleg plaats. Alles is goed overgekomen, geen haast gemaakt, er is netjes en gecontroleerd gewerkt. Goede service, afspraken zijn nagekomen. Heel fijn, ik heb de verhuizing daardoor niet als stressvol ervaren, maar als een goede start in mijn nieuwe woning
zie boven
Al het geen was overeengekomen is zonder problemen uitgevoerd.
Afspraken stipt nagekomen en uitgevoerd. Zeer efficiënt, met rustig, vriendelijk en goed ingespeeld verhuisteam.
Prima service, De kwetsbare goederen zoals schilderijen werden zorgvuldig ingepakt en vervoerd. Fijn dat bed en kasten direct weer opgebouwd werden.
Alles op tijd en zeer zorgvuldig personeel en beleefd en niets is te veel.
In een woord: klasse. Aardig, netjes en zorgvuldig. Ook steeds bereid om even extra te helpen of mee te denken. Alles conform afspraak tegen een goede prijs.
Bij het opnemen van de te verhuizen boedel gaf Veldhoen goede suggesties voor de aanpak en ons eigen aandeel daarin. Heldere offerte, redelijke prijs. Inpakdozen op tijd geleverd en na de verhuizing, in overleg, snel opgehaald. Medewerker Veldhoen heeft keurig ingepakt. Verhuizing verliep vlekkeloos. Er wordt netjes gewerkt. Bij vragen van Veldhoen wordt er gebeld om de onduidelijkheid weg te nemen. Het proces wordt zo niet verstoord. De verhuizing is rimpelloos verlopen. Veldhoen heeft ons in die zin "ontzorgd". Kortom, we zijn zeer tevreden met Veldhoen.
De mensen hebben een goede inzicht wat ze doen je bent met een dag klaar alles op zijn plek als ik het zelf moet doen dan had ik 3 dagen nodig.
De verhuizers dachten mee. Werkten in vlot tempo door en het was in een heel prettige sfeer. Ze gaven ook nog een paar nuttige adviezen.
Alles is volgens plan verlopen; er was goed over nagedacht. Prima ingepakt en overgekomen. Één klein minpuntje: ze waren vergeten de hielde in te pakken en mee te nemen. Toen we er achter kwamen werd er natuurlijk aangeboden de 'vergeten' spullen alsnog op te halen. We vonden het niet nodig. Het ging om enkele spullen die we zelf ook wel konden meenemen omdat we nog wel een paar keer naar het huis zouden gaan. (verhuizing was binnen zelfde plaats). Voor de rest: prima service en heel vriendelijk personeel.
Veldhoen verhuizingen houdt zich aan de afspraak, werken netjes en vlot. Prettige medewerkers en ze ontzorgen je echt in een al zo'n hectische periode.
prima vakwerk, aardige mensen
Emdenstraat 7 9