Onze bedrijfsverhuizing is snel en goed georganiseerd verlopen. Het contact in de aanloop naar de verhuizing was helder er duidelijk. Op de dagen zelf waren de teams professioneel en meedenkend. Al met al een fijne ervaring en wij zouden Veldhoen zeker aanbevelen zowel zakelijk als privé!
Voorafgaand aan de verhuisdag is er nog een aantal keer contact geweest. Het was geen enkel probleem om extra dozen etc te krijgen. In verband met onze nieuwe oprit kon de verhuiswagen niet direct aan de deur staan. Er werd van te voren nog bekeken hoe de situatie precies was. Er werd netjes met rijplaten gewerkt om de oprit te beschermen. Onze grote planten werden voorzichtig behandeld en waar nodig verpakt. De mannen waren keurig op tijd, vriendelijk en ze gingen door tot de klus af was (van 7.45 tot 19.00u). Ze zijn niet de goedkoopste maar wij waren erg blij dat we met hen in zee zijn gegaan.
Communicatie is goed en snel. Verhuizers stelden zich netjes voor en het werk ging in goed overleg snel en netjes
Uitstekende dienstverlening met goede en hardwerkende mensen met verstand van verhuizen
Het was voor mij, een alleen staand oudere vrouw, een geweldige ervaring. Prettige medewerkers die zeer zorgvuldig te werk gingen.
Prima jongens/mannen. Aardig, behulpzaam, kundig, op tijd, goed materiaal snel. Plus puntje ik had het goed voorbereid.
Enigszins op gezien tegen verhuizing. Reuze mee gevallen. Vlotte verhuizing , geen beschadigingen, vriendelijk personeel.
Vakkundig en heel relax ging de dag voor bij ondanks de 31 graden!
Verhuizing volgens afspraak.
Zie boven
Geweldig team met professionals aan het werk
Ervaren verhuizer. Eerlijke prijs. Voldoet volledig en zelfs boven verwachting. No-nonsense. Verhuisteam weet van aanpakken en is goed georganiseerd. Professionaliteit gecombineerd met gezonde dosis humor staat garant voor een zorg die je uit handen genomen wordt. Verhuizen is nu eenmaal een stress-periode. Maar alles van A naar B wordt door Veldhoen perfekt aangepakt. Hulde!!
Nette mannen, goede begeleiding, zowel vooraf als tijdens de verhuizing.
De verhuizers zijn ervaren en geroutineerd. Ondanks de hitte en personeelstekort vanwege vakantie, hebben ze hard en vlot gewerkt.
Wij zijn erg tevreden over het verloop van onze verhuizing. De mannen van Veldhoen gingen vakkundig te werk en namen de tijd om alles met beleid te verhuizen. Er werd (proactief) meegedacht, er was ruimte voor improvisatie en niet onbelangrijk, de mannen waren allemaal erg goed gehumeurd en hadden plezier in hun werk. Wij werden daar ook vrolijk van. Alles werd netjes op de juiste plaats gezet in ons nieuwe huis.
2e verhuizing via Veldhoen dat zegt al genoeg.
Ik heb voor het eerst gebruik gemaakt van de inpak service. Ik kan het iedereen aanraden. Gaat super snel en het bespaart jezelf een heleboel tijd.
We hebben een een zeer geslaagde verhuizing achter de rug. Vriendelijk en deskundig personeel en ook de begeleiding vanuit het kantoor was top.
Goede en complete informatie vooraf. Verhuizing conform gemaakte afspraken. Vriendelijke verhuizers, met zorg voor spullen en omgeving. Na de verhuizing goed bereikbaar voor afsluitende werkzaamheden; bijv. lege dozen ophalen.
Stipt op tijd Vriendelijke verhuizers die meedachten en niet te beroerd waren iets extra’s te doen.
Het verhuisteam was deskundig, vriendelijk en gaf duidelijke informatie
De mannen waren flexibel, snel met inpakken en uitladen en waren begaan met onze verhuisstress!
Van Belgie naar Nederland verhuisd met Veldhoen op basis van heldere en duidelijke afspraken. De verhuizers waren mooi op tijd, er werd efficient en vakkundig ingepakt en ingeladen en op dezelfde efficiente en vakkundige wijze weer uitgeladen. De verhuizers waren meedenkend en zeer vriendelijk.
Vanaf de intake vooraf tot en met de verhuizing heel prettig contact. Verhuizers waren top.
Het voortraject van de verhuizing verliep prima, we konden alle vragen stellen en er werd adequaat op gereageerd. Zowel de opslag als verhuizing was goed geregeld. Met vier man sterk hebben ze de verhuizing perfect en snel verzorgd. Volgend jaar gaan we naar onze definitieve woning. De verhuizing word dan ook door Veldhoen gedaan!
Emdenstraat 7 9
7418BR Deventer