Ik kon er volledig op vertrouwen dat mijn verhuizing professioneel en heel vlot gebeurde, ik was zeer tevreden. Er was een goede sfeer binnen het team.
Een zeer prettige verhuizing gehad van "de grote stukken " die snel en professioneel werd uitgevoerd. Prettige en ter zake kundige medewerkers hadden alles snel op de plek. Mede door de deskundigheid en professionele aanpak werden alle stukken incl. een zware oude piano zelfs over het dak en dakterras op de plek gezet. Van te voren denk je altijd hoe krijgen we/ze het voor elkaar maar alle zorgen zijn ook direct weg als deze mannen voor komen rijden !
Alles werd met zorg en uiterst correct overgebracht naar onze nieuwe woning. We hadden er geen zorgen aan. Medewerkers waren vriendelijk, betrokken en kordaat. De verhuizing verliep gewoon gesmeerd.
Verhuizen doe je niet zo vaak, als het dan voorspoedig verloopt dan ben je als klant heel tevreden
De verhuizing verliep perfect. Snel en vakkundig werken staat voorop. Iedereen is voorzichtig met de spullen. Kortom, beter kan niet!
Heel prettig en netjes verlopen, dat was echt perfect in de hectiek van verhuizen en bezig gaan je nieuwe huis snel tip top te maken
Uitstekend verhuisd met Veldhoen verhuizers Deventer. Denken goed mee en leveren vakwerk af. Vriendelijk personeel.
Uitstekende dienstverlening met name op de verhuisdagen zelf van het verhuisteam.
Ze werken snel, efficiënt en voorzichtig. Alle spullen en alle muren zijn onbeschadigd gebleven. Fijn dat ze ook meedenken en even met je overleggen als dat nodig is.
Vlotte verhuizers, tijd voor een bakkie koffie, goed ingespeeld team
Het contact met Veldhoen verhuizingen was vanaf dag 1 erg professioneel en prettig.
Prettige snelle verhuizing alles helemaal naar wens
Waren begin vd middag al klaar en alles stond op z'n plek. Zorgvuldig met spullen omgegaan. Was ideaal.
Veldhoen Verhuizingen waren stipt. Met leuke mannen. Voorzichtig, snel, vriendelijk en handig met onze verhuizing.
We zijn zeer tevreden over jullie gehele dienstverlening. Het contact met Geke, de ploeg met het inpakken en de mannen afgelopen maandag: alles ging zeer professioneel & prettig.
Goede service, professioneel uitgevoerde verhuizing, verhuizers doen graag stapje extra.
De verhuizing is goed voorbereid. De tijdelijke opslag was aantrekkelijk en niet te duur. Een kleine omweg om een gekocht bureau op te halen was geen probleem. De mannen hebben het werk met aandacht gedaan,
Prima verhuisbedrijf
Vriendelijk, secuur, en hulpvaardig en meedenkend.
Veldhoen maakt waar wat ze beloven: klantvriendelijk van begin tot eind.
Wat een harde werkers en wat een vaklui! Alles vlot uit elkaar gehaald en goed ingepakt en op het nieuwe adres ook weer deskundig in elkaar gezet. Goede informatie van tevoren wat er allemaal bij komt kijken en wat en waneer je iets moet regelen/ opzeggen of aanpassen Top bedrijf en topmensen!
Als je onbezorgd wilt verhuizen kunnen wij Veldhoen van harte aanbevelen. Ze hebben speciale dozen beschikbaar voor diverse soorten inboedel zoals boeken, kleding en glazen waardoor alles snel en gemakkelijk ingepakt kan worden. Het personeel pakt schilderijen en kwetsbare apparaten voor je in met bubbeltjesplastic en kan meubels met laden dichttapen zonder dat je ze leeg hoeft te halen. Lampen halen ze voor je van het plafond en tegen meerprijs kunnen ze zelfs het hele huis voor je inpakken en demonteren/monteren. De mannen waren stuk voor stuk erg vriendelijk en stemden goed af welke zaken je waar wilde hebben.
Een verhuizing zoals we het graag zien. Er wordt zorgzaam met de spullen omgegaan en ook een aantal kastdelen welke nog gemonteerd zaten worden netjes gedemonteerd. Op de nieuwe locatie wordt alles prima volgens onze aanwijzingen neergezet en zelfs weer gemonteerd. Wij zijn zeer tevreden!
Het team wat bij ons was de afgelopen twee dagen leverden professioneel en gestructureerd werk. Zij namen namen veel zorg uit handen met hard werken en een glimlach!
Goed teamwork en oplossingsgericht denken
Emdenstraat 7 9
7418BR Deventer