Beste Steven, Bedankt voor de lovende worden, fijn dat u onze service naar tevredenheid heeft ervaren. We zien u graag terug. Hartelijke groet, Nelo J. Copa POT Verhuizingen / Logistiek
Alles prima geregeld.
Beste Elionoor, Fijn om te horen dat alles soepel verlopen is, bedankt voor je review! Hartelijke groet, Nelo J. Copa POT Verhuizingen / Logistiek
Goede communicatie en samenwerking
Beste Ruth, Bedankt dat u van onze dienstverlening gebruikt hebt gemaakt. We hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn. Hartelijke groet, Nelo J. Copa POT Verhuizingen / Logistiek
Fijne verhuizing
Beste Liesbeth, Bedankt dat u tijd heb genomen om het bericht te schrijven, het is altijd leuk om te lezen dat onze dienst gewaardeerd wordt. Hartelijke groet, Nelo J. Copa POT Verhuizingen / Logistiek
Anders dan in plm 2009, 2021, en 2022, waarbij ik telkens schade heb geleden, welke bovendien niet aan de verzekering door u is gemeld.
Beste meneer Nolet, Fijn om te horen dat de verhuizing gehele proces van aanvraag tot uitvoering als prettig is ervaren. We zien u graag terug. Hartelijke groet, Nelo J. Copa POT Verhuizingen / Logistiek
Netjes werken, meedenken, prima service!
Beste Elsbeth, Bedankt voor je enthousiaste review, als POT verhuizing staat een zorgeloze verhuis ervaring van onze klanten centraal. Hartelijke groet, Nelo J. Copa POT Verhuizingen / Logistiek
Ervaring met de situatie heel fijn
Beste Marjolein, Bedankt voor je positieve bericht! Daar doen we het voor. Graag tot de volgende keer. Hartelijke groet, Nelo J. Copa POT Verhuizingen / Logistiek
Vriendelijk, proffesioneel. Attent
Beste mevrouw Zoppi, Fijn om te horen dat alles soepel verlopen is, bedankt voor je review! We hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn. met hartelijke groet, Nelo J. Copa POT verhuizingen / logistiek
Aardige mannen, snel, efficiënt en goed werk geleverd.
Beste meneer van Elswijk, Fijn om te horen dat de verhuizing gehele proces van aanvraag tot uitvoering als prettig is ervaren. We hope u de volgende keer te mogen helpen. Hartelijke groet, Nelo J. Copa POT Verhuizingen / Logistiek
Mannen met een rustige aanpak die mijn huis gestroomlijnd leeg hebben gehaald.
Beste Anuschka, Bedankt dat u de tijd heb genomen om het bericht te schrijven, het is altijd leuk om te lezen dat onze dienst gewaardeerd wordt. We zien u graag terug. Hartelijke groet, Nelo J. Copa POT Verhuizingen / Logistiek
Ik ben verhuisd door een fantastisch team, dat mij, vaak zelfs zonder dat ik erom hoefde vragen, vrijwel alles uit handen nam. De mannen dachten goed mee en hadden duidelijk ook veel lol in hun werk. Complimenten!
Beste Janneke, Bedankt voor je geweldige bericht, onze medewerkers zijn zo vriendelijk omdat we altijd met ontzettend leuke klanten mogen werken, en u was er geen uitzondering op. We hopen u de volgende keer te mogen helpen. Hartelijke groet, Nelo J. Copa POT Verhuizingen / Logistiek
Mijn verhuizing is efficiënt uitgevoerd. De mannen kwamen op tijd, waren gezellig (ook niet onbelangrijk) en werkten hard, zodat het op tijd weer klaar was.
Beste Letty, Bedankt voor je enthousiaste review, daar doen we het voor. Graag tot de volgende verhuizing. Hartelijke groet, Nelo J. Copa POT Verhuizingen / Logistiek
Verhuizing al maanden geleden besproken, en duidelijk gemaakt dat er 2 kasten van de 1e verdieping alleen via het raam naar beneden konden. Daar zou het materieel op worden afgestemd. Op de verhuisdag bleek men van niets te weten.. Het is (met halsbrekende toeren) opgelost door het geweldige verhuisteam, maar ik vond dit toch jammer. En waarom kan er pas 1 dag van te voren, na 15.00 uur bekend worden gemaakt hoe laat de verhuizing begint?
Best wel wat zorgen over de verhuizing vanwege alle beperkingen in Utrecht centrum. Vooral tegen het uit- en inhuizen van onze antieke kast zagen we enorm op. Maar zowel bij het verlaten van ons appartement als bij het weer installeren in Zutphen heb ik geapplaudisseerd voor de geslaagde actie van de mannen. Als ze bij Pot allemaal zo zijn kun je met vertrouwen je verhuizing aan hen toe vertrouwen.
Beste Coert, Bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling . We streven altijd naar een 10! We hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn. Hartelijke groet, Nelo J. Copa POT Verhuizingen / Logistiek
Fantastische service, behulpzaam en ondanks de hevige sneeuwbuien een opperbeste stemming. Leuk om met ze samen te hebben gewerkt. Wel een beetje jammer dat een klein schade-gevalletje nog steeds niet is opgelost….
Beste meneer van der Vloed, Wij hebben dit met u besproken en de beoordeling '2' was niet de bedoeling, het zou een dikke voldoende moeten zijn. We gaan proberen of u dit via Klantenvertellen alsnog kunt aanpassen. Bedankt voor deze review! Met vriendelijke groet, Melchior Blok Directeur POT Verhuizingen.
Pot verhuizing kwam met een mooi team van vijf man. De verhuizing ging netjes, soepel en nette medewerkers. Dir geldt ook voor de sales afdeling die alles goed oppakte en snel bereikbaar was.
Beste Carol, Bedankt voor uw geweldige review, onze medewerkers zijn zo vriendelijk omdat we altijd met ontzettend leuke klenten mogen werken, en u was er geen uitzondering op. We hopen u de volgende keer te mogen helpen. Hartelijke groet, Nelo J. Copa POT Verhuizingen / Logistiek
Snel en bekwaam
Beste mevrouw Bouwmeester, Bedankt voor uw positieve bericht, fijn om te horen dat alles soepel verlopen is. Graag tot de volgende keer. Hartelijke groet, Nelo J. Copa POT Verhuizingen / Logistiek
Mijn ervaring met Pot was zoals verwacht na eerdere verhuizingen met dit bedrijf. Altijd even vriendelijk en informatief. Verhuizing verliep zeer vlot.
Beste mevrouw van Zeben, Bedankt voor de lovende worden, fijn dat u onze service weer naar tevredenheid heeft ervaren. We zien u graag terug. Hartelijke groet, Nelo J. Copa POT Verhuizingen / Logistiek
Hard en secuur gewerkt
Beste Meneer Kuijer, Dank voor uw positieve bericht, we hopen u de volgende keer te mogen helpen. Hartelijke groet, Nelo J. Copa POT Verhuizingen / Logistiek
De verhuizers waren snel en professioneel bij het inpakken van de inboedel, zonder morren werd alles keurig beschermd en zorgvuldig in de vrachtwagen geplaatst. Het enige dat beter kon naar mijn idee is de offerte fase. De vraag voor tijdelijke opslag werd in eerste instantie verkeerd begrepen waardoor er te weinig verpakkingsmateriaal werd geleverd en een te lage offerte werd uitgebracht. Bij het corrigeren kwam er dus een duidelijk hogere offerte uit de hoge hoed. Dat was wel jammer.
Op de verhuisdag konden we vertrouwen op het vriendelijke en deskundige verhuisteam.
Beste Jelmer, Dank voor uw bericht, fijn om te horen dat de verhuis proces als prettig is ervaren. We hopen u de volgende keer te mogen helpen. Hartelijke groet, Nelo J. Copa POT Verhuizingen / Logistiek
een appartement in een verpleeghuis te verhuizen (binnen 12 dagen op 2 januari j.l. ).
Beste meneer Kuipers, We zijn enorm blij dat we u naar tevredenheid hebben geholpen. We hopen de volgende keer u weer van dienst te mogen zijn. Hartelijke groet, Nelo J. Copa POT Verhuizingen / Logistiek
Vriendelijke vaklui die snel, rustig en vakkundig werken. Heel blij mee.
Beste Lydia, Bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn. Hartelijke groet, Nelo J. Copa POT Verhuizingen / Logistiek
Verhuizing 3 weken van tevoren afgesproken, prima geregeld en alles vlot en netjes verhuisd
Beste mevrouw de Groot, Fijn om te horen dat alles soepel verlopen is, bedankt voor uw review! Graag tot de volgende keer. Hartelijke groet, Nelo J. Copa POT Verhuizingen / Logistiek
Zo behulpzaam tijdens de verhuizing. Ik vond het ontzettend spannend, maar ben zo blij dat ze zo vakkundig geholpen hebben. Alleen maar lof
Beste mevrouw Van Hal, Bedankt dat u tijd heb genomen om het bericht te schrijven, het is altijd leuk om te lezen dat onze dienst gewaardeerd wordt. We zien u graag terug. Hartelijke groet, Nelo J. Copa POT Verhuizingen / Logistiek
Databankweg 18
3821 AL Amersfoort
Reviews van één van de Erkende Verhuizers van onderneming Pot Verhuizingen/Logistiek, Greeven Verhuizingen/Logistiek of A tot Z Verhuizingen.