Professioneel: snel en netjes.
Beste Amhi, Bedankt dat u van onze dienstverlening gebruikt hebt gemaakt. Tot de volgende keer. Hartelijke groeten, Nelo J. Copa POT Verhuizen
Complimenten aan de medewerkers van Pot! Dit geld voor de commerciële en logistieke medewerkers en zeker voor de verhuizers op de dag zelf. Zeer tevreden over dit verhuisbedrijf!
Beste Jitty, Bedankt voor uw geweldige review, onze medewerkers zijn zo vriendelijk omdat we altijd met ontzettend leuke klanten mogen werken, en u was er geen uitzondering op. We hopen u de volgende keer te mogen helpen. Hartelijke groeten, Nelo J. Copa POT Verhuizen
Hoe fijn verliep de verhuizing met Pot ook dit keer. Ruim van tevoren werden dozen en materialen gebracht . Op de dag zelf werd vroeg gestart en met hard doorwerken en alle zorgvuldigheid alle spullen ingeladen voor de opslag . Mooi werk, mannen!
Beste Anna, Dank voor uw bericht, fijn om te horen dat alles goed is verlopen. We zien u graag terug. Hartelijke groeten, Nelo J. Copa POT Verhuizen
Erg professioneel. Verstand van zaken en aardig.
goede ervaring bijna alles heel over (twee borden gesneuveld) en prettige mensen in de omgang.
Beste Arie, Bedankt voor uw reactie, we vinden het spijtig om te horen dat er twee borden gesneuveld zijn, ik heb uw feedback doorgestuurd naar de afdeling schade, zij zullen contact met u opnemen. We kijken ernar uit u deze zommer weer terug te verhuizen. Hartelijke groeten, Nelo J. Copa POT Verhuizen
opnieuw positief !
Beste Wim, Bedankt dat u tijd heb genomen om het bericht te schrijven, het is altijd leuk om te lezen dat onze dienst gewaardeerd wordt. We zien u graag terug. Hartelijke groeten, Nelo J. Copa POT Verhuizen
Net en vakkundig personeel
Ik zag enorm op tegen de verhuizing maar de medewerkers van Pot hebben het voor elkaar gekregen dat ik de verhuizing als een plezierige dag heb ervaren. Wat een vriendelijke intake, wat een aardige collega's aan de telefoon bij al mijn vragen, en wat een superverhuizers op de dag zelf; op tijd, vriendelijk, behulpzaam, rustig en zorgvuldig. Complimenten en grote dank!
Beste Dayenne, Bedankt voor de lovende woorden! Dat is uiteindelijk ons doel: ervoor zorgen dat de verhuisdag een plezierige dag is. Hartelijke groeten, Melchior POT Verhuizingen.
Met Pot verhuizingen heb ik een prima ervaring gehad. Aardige behulpzame mensen niets was hun teveel, geen beschadigingen, kortom een zorgeloze verhuizing.
Goedendag, Wat fijn te horen dat alles zo goed is verlopen. Ontzorgen is ons voornaamste doel! Hopelijk zien we u in de toekomst nog eens terug. Mvg Iris van den Heuvel Pot verhuizingen
Email verkeer was prettig, goede prijs, de auto met 4 man was ruim op tijd. Verhuizen van de ene naar de andere plek ging snel, inclusief gebruik met verhuislift
Goedendag, Goed te horen dat het gehele proces van aanvraag tot uitvoering als prettig is ervaren. We zien u graag terug! Mvg, Iris van den Heuvel Pot Verhuizingen
Pot heeft actief meegedacht en geacteerd op hetgeen zich aandiende in een verhuisproces dat voor mensen van in de 90 een ware rollercoaster is. Als kinderen van dit echtpaar zijn wij Pot heel erg dankbaar voor de extra aandacht en professionele begeleiding en ondersteuning bij deze verhuizing: de vriendelijke en ervaren verhuizers hebben alles zonder kleerscheuren naar het nieuwe onderkomen gebracht, toonden zich wederom flexibel in de afspraak over de terugkeer van de verhuisdozen.
Ik wil niet met naam genoemd in publiciteit maar men mag mij wel laten bellen door prospects
De verhuizing is TOP verlopen, vriendelijk en deskundig team!!
De auto's kwamen op het afgesproken tijdstip. 4 Man sterk. Ze werkten aan een stuk door, snel, efficient, vriendelijk en gingen met respect en voorzichtig met alle goederen om. De inboedel is in een container opgeslagen voor het komend jaar, heel professioneel werd alles ingeladen en gestapeld. Hoop dat alles er t.z.t. ook weer heel uitkomt en dat het ook nog lukt om de linnenkast weer in de oorspronkelijke staat in elkaar te zetten. Tot nu toe alle respect en zeer tevreden!
Pot verhuizingen was op tijd, de heren werkten netjes en zorgvuldig. Geen schade aan huis of spullen.
Waren op tijd aanwezig alles ging lekker vlot en de verhuizers John en Bas waren uiterst vriendelijk en behulpzaam Echt grote bewondering hoe ze het allemaal gedaan hebben Wij zijn super tevreden
Er kwam een team van 8 enthousiaste jongens binnen en ze hebben echt keihard gewerkt! Ze hadden het ook gezellig en goed samen, en ze hebben echt hun schouders eronder gezet en ons een zorgeloze verhuizing bezorgd. De intake en ook contact voor de verhuizing was heel goed.
vlotte verhuizing
De verhuizing is zeer goed verlopen. Genoeg handen en fijne mannen.
Een geweldig verhuisteam heeft ons van Utrecht naar Zeewolde verhuisd. Ze waren op tijd, gingen zorgvuldig met onze spullen om en waren prettig in de omgang.
Had Pot gekozen vanwege een eedere zeer positieve ervaring maar deze keer heb ik veel minder positief ervaren
Prettige communicatie met kantoor, ze dachten goed mee, waren goed bereikbaar en reageerden snel. Verhuizers waren in een woord geweldig. Vriendelijk, secuur, hadden een goed tempo en werkten netjes. De inschatting van het aantal dozen was te laag, maar dat was geen probleem want ze hadden nog dozen in de wagen mee. Verhuizen werd door hen een gezellige dag zonder zorgen, echt top.
Erg plezierige verhuizing gehad. Vriendelijke mensen die van aanpakken weten.
Heel fijn dat we voor Pot verhuizers hebben gekozen. We zijn erg tevreden. Ook fijn dat we door omstandigheden de verhuizing een week konden uitstellen.
Bijzonder vriendelijk, behulpzaam en sterk verhuisteam!
Databankweg 18
3821 AL Amersfoort
Reviews van één van de Erkende Verhuizers van onderneming Pot Verhuizingen/Logistiek, Greeven Verhuizingen/Logistiek of A tot Z Verhuizingen.