Lekker op tijd, efficient, goede communicatie. Een klein issue snel en goed opgelost. Zo wordt verhuizen (wat in basis niet leuk is) toch relatief plezierig. Een volgende keer mogen ze me weer helpen.
Wij hebben zeer goede ervaring met Pot verhuizingen. Dit is de derde keer dat wij met Pot zijn verhuisd. Komen afspraken na, zijn voorzichtig met onze spullen omgegaan, denken mee, zijn vriendelijk en werken hard. Verhuizen is stress maar wij hebben het met een gerust hart uit handen gegeven. Wij kunnen Pot verhuizingen van harte aanbevelen.
Zoals ik al mondeling liet weten per telefoon ben ik zeer tevreden over de manier zoals de verhuizing deze drie dagen is gedaan. ik heb dan ook de kopers van mijn huis in Blaricum u aangeraden. En ik geloof dat ze inmiddels contact met u opgenomen hebben.
Onze verhuizing met Pot Verhuizingen is super goed bevallen. Van offerte, tot dozen bezorgen en weer ophalen als ook de verhuisdag zelf hebben wij heel goed ervaren. Allemaal nette medewerkers, er werd goed meegedacht en onderling hielp men elkaar ook goed. De chauffeur bleek ziek op de verhuisdag, maar ook dat was met een uurtje opgelost. Het (de)monteren van onze meubels en bedden ging ook prima, daar kun je qua snelheid niet tegenop. Mocht je nog twijfelen, schakel hen in, het ontlast enorm en je kunt jezelf richten op het in- en uitpakken van de dozen.
Goed personeel en adequaat gewerkt Een grootte pluim voor de verhuizers.Dank je wel
Mijn ervaring is dan ook dat ik me er geen zorgen over hoefde te maken. Wel vond ik het lastig dat je pas een dag van te voren weet hoe laat de verhuizing plaats zal vinden.
Ik heb zowel de inpakservice als de verhuizing zelf als zeer plezierig ervaren. Snel, professioneel.
Hard werkende, vriendelijke verhuizers! Werken netjes. Aanrader
Uitstekende en kundige service, prettige en flexibele verhuizers
zie hierboven
Het verhuisteam was netjes naar mij en de omgeving, kundig, ze dachten in oplossingen en plande hun dag goed. Communiceerden daar goed over. Contact vooraf was ok, altijd snel reactie enz, maar best veel stappen en de informatie mag wel meer maatwerk of vernieuwend; je moet papieren printen om akkoord te geven op een offerte vind ik best ouderwets en ze laten pas een dag van te voren weten hoe laat men komt. Terwijl je dat eigenlijk al eerder weet. Kleine dingetjes waar je vooraf een best bureaucratische indruk krijgt, terwijl de dag zelf vol staat van juist kijken wat nodig is.
Keurige, nette medewerkers. Ook op mijn nieuwe adres, met lift, waren de bewoners zeer te spreken over hun hoffelijkheid.
Zeer capabele en vriendelijke verhuizers hebben een stressvolle dag tot een prettige ervaring omgetoverd.
snel en goed verplaatst.
spullen netjes in gepakt
Ik zag erg tegen de verhuizing op , maar de mannen van Pot maakten er een feestje van. Heel erg bedankt!
De verhuizers van POT hebben geweldige service geleverd, met gezellige humor en alles netjes en veilig verplaatsen!
de dame die langskwam voor het opmaken van de offerte was erg professioneel. Ondanks dat de prijs wat hoger was dan die van andere aanbieders gingen we voor Pot wegens de naam van erkende verhuizer. Er was een datum aangevraagd voor 26 augustus. Ik hoorde in juli dat hier geen mogelijkheid meer was en hebben dit toen in samenspraak verschoven naar 27 augustus. Dit was half juli. Begin augustus hiervan nog geen bevestiging gehad dus zelf achteraan gebeld. Bleek dat ik toch op 26 augustus was ingeboekt. Hierdoor moest ik andere afspraken weer omzetten. Anderhalve week voor verhuizing kreeg ik weer telefoontje dat 26 augustus moeilijk ging en of ik niet op b.v. 1 september kon verhuizen. Heb toen gezegd dat de 26e voor mij nu vast staat. Op de dag zelf rond 07.30 kwamen er "slechts" 2 verhuizers, waarvan 1 van Pot en 1 uitzendkracht. 1 of 2 anderen kwamen niet. Uiteindelijk kwam er op het middaguur nog een 3e en om half drie nog een 4e waardoor alles rond half vier klaar was. De jongens op de dag zelf hebben het goed gedaan. De planning vond ik waardeloos alsmede dat ik geen gevoel had met een erkende verhuizer te verhuizen. Als ik dit had geweten had ik een goedkopere partij gekozen.
Het was een hele verhuisdag, mede door het uit-en in elkaar laten zetten van bed en diverse kasten, en een piano die het huis 2-hoog uitgetakeld moest worden. Wat heerlijk dat ik dit alles met een gerust hart uit handen kon geven..... Hopelijk hoef ik voorlopig niet nog eens te verhuizen, maar indien nodig weet ik POT weer te vinden!
Vriendelijke en bekwame verhuizers die hun hoofd koel hielden en meedachten. Al mijn spullen netjes verhuisd en mijn oude huisnetjes leeg achtergelaten.
Het fijnst vond ik persoonlijk dat ze zo rustig hun werk deden . Alles liep op rolletjes , vroegen ook steeds of alles goed ging , wat waar heen moest kortom ze hadden alles onder controle ( dat kon je van mij niet zeggen ) Het aquarium waar ik me zo'n zorgen over maakte kwam weer keurig uit de wagen en stond zo weer op z'n plek ... dat was een hele opluchting!
Prettige verhuizers. Jammer genoeg is er een boekenkast gesneuveld. Dit moet nog worden opgelost.
Bedankt voor uw beoordeling. Goed om te horen dat u tevreden bent. Uw schademelding is bij ons in behandeling, we laten u zo snel mogelijk weten wanneer dit opgelost zal worden. Met vriendelijke groet, Iris Medewerker klantenservice
Mooie ervaring mrt deze kundige, behulpzame en gezellige verhuizers!!
Bedankt voor uw beoordeling. Goed om te horen dat u zo tevreden bent. We hopen u nog eens van dienst te zijn in de toekomst. Met vriendelijke groet, Iris Medewerker klantenservice
Attent, netjes, komen afspraken na en letten heel goed op de spullen. Efficiënt en het geld meer dan waard.
Bedankt voor uw leuke beoordeling. Wat goed om te horen dat u zo tevreden bent met onze diensten. We hopen u in de toekomst terug te zien! Met vriendelijke groet, Iris Medewerker klantenservice
Op tijd, alles netjes afgeleverd op de juiste plek. Zeer behulpzaam. Aardige jongens.
Bedankt voor uw beoordeling. Goed om te horen dat u tevreden bent over de verhuizing. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Iris Medewerker klantenservice
Databankweg 18
3821 AL Amersfoort
Reviews van één van de Erkende Verhuizers van onderneming Pot Verhuizingen/Logistiek, Greeven Verhuizingen/Logistiek of A tot Z Verhuizingen.