Flexibel en kwaliteit volgens afspraak

Ook op korte termijn flexibele afspraken mogelijk over zowel inpakken als verhuizing zelf. Alles volgens afspraak uitgevoerd door zeer goed ingewerkt team. Lege dozen moeten nog wel worden opgehaald :)

Vlot verhuisd

Duidelijke afspraken. Verhuisploeg met een voorman die meedenkt. Verder hadden we een ingewerkt team en waren we zo verhuisd.

Super,

Verhuizers kundig, beleefd, geduldig, precies.. De naam Pot is omgekeerd niet voor niets Top. Een aanrader voor je verhuizing en dat alles ook nog eens voor een zeer redelijke prijs.

Goede vaklieden die hun werk verstaan. Weten wat ze moeten doen. Wij zijn zeer tevreden.

Net als de vorige keren is ook deze verhuizing weer met zorg uitgevoerd.

Zie boven.

De verhuizing ging perfect.

De verhuizing van de inboedel van mijn zus van zorgappartement naar verzorgingshuis in Zwolle is zeer goed verlopen. De verhuizers waren attent en behulpzaam en voorzichtig met haar spullen.

Ondanks alles een relaxte verhuizing.

Viel me wel wat tegen, dat er een kast niet naar boven kon worden gebracht, terwijl er grote ramen zijn op de verdieping. Met een liftje geen probleem! Waarom dan geen liftje besteld/gebracht of meegenomen?

zorgvuldig, flexibel en stipt

Medewerkers kwamen de afspraken na, behandelden de inboedel zorgvuldig en waren bereid om extra vragen, zoals een extra uitlaadadres (terecht tegen betaling) aan te doen.

Uiterst tevreden

Ik ben zeer tevreden. Altijd snel met oplossingen. Zeer klantgericht en alle spullen worden heel netjes verpakt, vervoerd en in de container bewaard. Geen schade. Ik doe al jaren met jullie zaken en raad jullie bedrijf iedereen aan.

Uitstekende service, kennis van zaken

Het verhuizen van zeer zware en grote meubelen laten vakmensen van Pot er uit zien alsof het lichtgewicht is. Afspraak is goed nagekomen, afleveren van de goederen is naar volle tevredenheid gebeurt.

alles was goed georganiseerd

Een snelle en adequate service

Een tevreden klant erbij, maar dit was mijn laatste verhuizing.

Zorgvuldige en klantgerichte verhuisservice

Zeer positieve ervaring opgedaan met de verhuizers van Pot Verhuizingen en Logistiek. Op zo’n ingrijpende dag is het fijn om vakkundig ontzorgt te worden.

Wat een fijne mensen en top service!

Op de heetste dag van het jaar gingen wij verhuizen. Maar wat waren wij blij met het topteam dat ons kwam helpen. Vrolijk, netjes maar zeker ook in voor een grapje, en ondanks de hitte een ontzettend hoog tempo. Vol bewondering voor de mannen! Onze verhuizing van Utrecht naar Soest was dankzij dit team een appeltje eitje! Heel erg bedankt!

Eenvoudig een TOP bedrijf

Zonder moeilijk te doen, praktisch ingestelde vaklieden die doen wat ze zeggen. Vriendelijk netjes en behulpzaam. Geen eigenbelang maar jouw belang als klant staat voorop.

Verhuizers goed, logistiek minder

De verhuizers waren geweldig maar de logistiek er omheen was niet optimaal. Er waren onduidelijkheden. De verhuizers wisten niet dat de spullen weer moesten worden uitgepakt etc.

Prima voorbereid en uitgevoerd

Goede service, keurig verhuisd en geholpen!

Professioneel en klantgericht

De organisatie speelde snel en goed in op vragen, wijzigingen en mogelijkheden. Dit zowel in de planning als in de uitvoering. Mijn bank paste niet door het trapgat. Snel werd een kraan geregeld om op de 13e etage mijn bank te brengen.

Vriendelijke mannen, alles volgens afspraak uitgevoerd

Alles is keurig volgens afspraak gedaan. Een stap extra, in die waren nodig, was geen enkel probleem.

In een woord Geweldig

Prima afspraken vooraf, geweldige mannen die onze spullen op zeer zorgvuldige manier hebben verhuisd.

Super, wat een organisatie van begin tot eind

Het hele traject tot het ophalen van de lege dozen is prima gelopen. Nette mensen en hele fijne benadering. Dank voor deze verhuizing!

Professioneel , vriendelijk

Boedel in opslag dus twee maal verhuisd. Vriendelijke verhuizers, zeer professioneel en met veel aandacht voor onze spullen. top!

Mixed feelings, krappe voldoende

Van meet af aan ging er, met name in de communicatie met het kantoor, het een en ander mis. Ik gooide het op corona, maar er waren ook gewoon slordigheden zoals het zonder overleg inzetten van kleinere verhuiswagens (terwijl een grote containerwagen was afgesproken, het verkeerd noteren van de losdatum waardoor ik ineens werd gebeld dat 'maandag de spullen worden gebracht' (terwijl dat pas over 2 maand was afgesproken) en het meest bizarre: het weggooien van een auping bedbodem (zonder dat ik hiertoe opdracht had gegeven). Maar aan de uitvoeringskant moet ik wel zeggen dat de verhuizers goed en snel werkten, ze waren op tijd aanwezig en binnen de aangegeven tijd klaar. En mijn spullen zijn verder zonder beschadigingen verhuisd. Dus om die reden zou ik in de toekomst Pot wel weer inschakelen, maar dan moet er op het kantoor het een en ander verbeterd zijn...

Redelijk

Jammer dat de tijden die afgesproken worden niet nagekomen worden. Maar begrijp dat dit soms ook onmacht is.

Ondanks de 30 graden hebben ze uitstekend werk geleverd!

Er moest verhuisd worden toen het 30 graden buiten was maar ook binnen! Ondanks de temperatuur hebben ze uitstekend werk verricht.

Databankweg 18

3821 AL Amersfoort

Over Pot Verhuizingen/Logistiek

Reviews van één van de Erkende Verhuizers van onderneming Pot Verhuizingen/Logistiek, Greeven Verhuizingen/Logistiek of A tot Z Verhuizingen.

Over Erkende Verhuizers