Raar dat ik zelf moet bellen hoe last dozen worden gebracht en 2 weken later opnieuw hoe laat de verhuizer komt. Ook raar dat ik een enquête krijg terwijl de dienstverlening nog loopt ( spullen in opslag).
Aardige verhuizers en helemaal ontzorgd
Beste Dorien, Fijn om te horen dat alles soepel verlopen is, bedankt voor de review! Graag tot volgende keer. Hartelijke groet, Nelo J. Copa POT Verhuizingen / Logistiek
Fijn team, stellen je direct op je gemak, geen vraag is teveel, vriendelijk en zeer klantvriendelijk. Hebben verstand van verhuizen. Wel prijzig maar dat heb ik ervoor over als je op goede en fijne manier kunt verhuizen zonder stress. Er is al stress genoeg met een verhuizing.
Beste Mevrouw Schram, Bedankt voor uw geweldige review, fijn dat u onze service naar tevredenheid heeft ervaren! Onze medewerkers zijn zo vriendelijk omdat we altijd met ontzettend leuke klanten mogen werken. We hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn. Hartelijke groet, Nelo J. Copa POT Verhuizingen / Logistiek
De verhuizing is geheel naar wens verlopen.
Beste Mike, Fijn om te horen dat de verhuizing gehele proces van aanvraag tot uitvoering als prettig is ervaren. We zien u graag terug. Hartelijke groet, Nelo J. Copa POT Verhuizingen / Logistiek
Conform verwachtingen
Beste Hendrik -Jan, Bedankt dat u van onze dienstverlening gebruikt hebt gemaakt. Tot de volgende keer. Hartelijke groet, Nelo J. Copa POT Verhuizingen / Logistiek
Inpakken vlot en zorgvuldig. Verhuizing idem dito
Beste Simonnet en Leonie, Dank voor jullie bericht, fijn om te horen dat alles goed is verlopen. Graag tot de volgende verhuizing. Hartelijke groet, Nelo J. Copa POT Verhuizingen / Logistiek
De verhuizers waren vriendelijk en hebben hard gewerkt.
Beste Joyce, Bedankt voor uw positieve bericht, daar doen we het voor. We hopen u de volgende keer van dienst te mogen zijn. Hartelijke groet, Nelo J. Copa POT Verhuizingen / Logistiek
De verhuizing verliep in goede sfeer. Ik ben vol bewondering voor het vakmanschap van alle medewerkers. petje af voor de coordinatie en het getoonde leiderschap, ook bij onverwachte situaties.
Beste Reina, Bedankt voor de lovende worden, fijn dat u onze service naar tevredenheid heeft ervaren. We hopen u de volgende keer van dienst te mogen zijn. Hartelijke groet, Nelo J. Copa POT Verhuizingen / Logistiek
Beste Martin, Bedankt voor je enthousiaste review! als POT verhuizing staat een zorgeloze verhuis ervaring van onze klanten centraal. We hopen u de volgende keer te mogen helpen. Hartelijke groet, Nelo J. Copa POT Verhuizingen / Logistiek
Wordt met verhuisgoed omgegaan alsof het van hun zelf is.
Geachte heer Schilstra, Bedankt voor uw enthousiaste review, het is altijd leuk om te lezen dat onze dienst gewaardeerd wordt. Graag tot de volgende keer. Hartelijke groet, Nelo J. Copa POT Verhuizingen / Logistiek
Ze hebben netjes en kundig onze spullen verhuisd. De mannen waren later omdat hun klus uitviel, maar excuseerden zich er netjes voor. In de middag kwam er versterking en ging het uitladen vlug!
Beste Erica, Dank voor uw bericht, fijn om te horen dat alles goed is verlopen. We zien u graag terug. Hartelijke groet, Nelo J. Copa POT Verhuizingen / Logistiek
De taxateur had de omvang van onze inboedel onderschat maar dit is goed opgelost tijdens de verhuizing.
Beste Steven, Bedankt voor uw geweldige review en positieve beoordeling! we streven altijd naar een 10! We hopen u de volgende keer van dienst te mogen zijn. Hartelijke groet, Nelo J. Copa POT Verhuizingen / Logistiek
Bij terugkeer in ons oude huis (zwanenkamp) bleek er een groot gat in de slaapkamer deur te zitten. Een deur van onze kledingkast was onderste boven neergezet, waardoor het wieltje beschadigd is en daardoor loopt de deur nu aan aan. Wij vinden dit zeer spijtig en hopelijk hoeven wij de deur niet te vergoeden bij de woningbouw
Nette Verhuizers, vriendelijk en professionals. Waren wel 3 uur te laat (moest zelf bellen) maar met extra mensen was het zo geregeld.
Beste Nicolas, Bedankt voor uw reactie, er kunnen vertragingen optreden tijdens de verhuizing, wat natuurlijk heel vervelend is. We nemen uw opmerking serieus om onze diensten te verbeteren. Desondanks vinden we fijn dat het goed verlopen is. Graag tot de volgende keer. Hartelijke groet, Nelo J. Copa POT Verhuizingen / Logistiek
Heel fijn geholpen door ervaren, aardige, hulpvaardige mannen. De verhuizing waar ik best tegen op zag liep op rolletjes !!
Beste Gijsje, Bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling! we streven altijd naar een 10! We hopen u de volgende keer van dienst te mogen zijn. Hartelijke groet, Nelo J. Copa POT Verhuizingen / Logistiek
Prima team met oog voor details.
Beste Marco, Fijn om te horen dat de verhuizing gehele proces van aanvraag tot uitvoering als prettig is ervaren. We hopen u de volgende keer te mogen helpen. Hartelijke groet, Nelo J. Copa POT Verhuizingen / Logistiek
Tijdens de voorbereiding was men heel erg meedenkend en droeg diverse opties aan, men schakelde snel. Op de dag zelf waren het vakkundige en vooral aardige mannen die ons de hele dag ontzorgd hebben. Geen moeite was te veel. Voor een volgende verhuizing weten we wie we moeten bellen.
Beste Bianca, Bedankt voor je enthousiaste review! als POT verhuizing staat een zorgeloze verhuis ervaring van onze klanten centraal. Hartelijke groet, Nelo J. Copa POT Verhuizingen / Logistiek
Keurige verhuizers die vakkundig en met ongekend doorzettingsvermogen onze klus hebben geklaard! De 3daagse verhuizing naar het buitenland verliep vlot en voor ons zorgeloos. De service en aftersales zijn uitstekend.
Beste meneer Prins, Bedankt voor de lovende worden, fijn dat u onze service naar tevredenheid heeft ervaren. We hopen u de volgende keer te mogen helpen. Hartelijke groet, Nelo J. Copa POT Verhuizingen / Logistiek
Erg fijn in het contact, vriendelijk en klantgericht. Regelde onze verhuizing alsnog op de gewenste datum, toen bleek dat we op een andere datum waren gepland. Dat was een pak van ons hart. Vriendelijke verhuizers die met plezier hun werk deden en alles vlot voor elkaar hadden.
Beste Sophie, Bedankt voor je geweldige review! onze medewerkers zijn zo vriendelijk omdat we altijd met ontzettend leuke klanten mogen werken, en u was er geen uitzondering op. We zien u graag terug. Hartelijke groet, Nelo J. Copa POT Verhuizingen / Logistiek
Goed verzorgt en perfect op elkaar ingespeeld
Beste Leo, Dank voor uw bericht, fijn om te horen dat alles soepel verlopen is. We zien u graag terug. Hartelijke groet, Nelo J. Copa POT Verhuizingen / Logistiek
het was alles behalve een zorgeloze verhuizing voor mijn moeder van 75 jaar oud. Ik werd voor leugenaar uitgemaakt door de medewerker van pot bedrijf, kostbare lampen zo in de doze gegooid.en nog meer dingen. de leidinggevende stond zelf buiten te roken en alle werk moest de 2 jonge knollen doen. hij werd vak boos en buiten riep steeds godverdomme. ik vond het erg onprofessioneel. ik moet eerlijk zijn ,door de fout van een iemand kan je de hele bedrijf geen schuld geven. de prijs vind ik persoonlijk erg duur.
we kunnen maar een tien geven maar het is eigenlijk tien +. 's morgens om half acht begonnen en 's middags waren we over
Beste Sophie Bedankt voor je geweldige review en positieve review! we streven altijd naar een 10! We hopen u de volgende keer van dienst te mogen zijn. Hartelijke groet, Nelo J. Copa POT Verhuizingen / Logistiek
de verhuizers kwamen binnen, namen met een onderzoekende blik alles in ogenschouw, bepaalden de strategie en gingen aan de slag. Echt ervaren professionals die ontzorgen en zorgvuldig en soepel de zaken regelen!
Beste Mirjam, Bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling! we streven altijd naar een 10! We hopen u de volgende keer van dienst te mogen zijn. Hartelijke groet, Nelo J. Copa POT Verhuizingen / Logistiek
Erg goed verlopen. Contact voorafgaand aan de verhuizing erg prettig, inpakken ging ontzettend snel en netjes. We zijn erg tevreden over de “voorman/handyman” Bas. Hij was echt ontzettend vriendelijk, deskundig en goed. Het verhuisteam zelf dat op 24 maart kwam verhuizen vonden we in alle eerlijkheid niet erg professioneel en deskundig. We hadden hier iets anders verwacht en dit gaf niet op alle momenten even veel vertrouwen. Maar al met al zijn we ontzettend blij met de dienstverlening.
Beste Hanna, Fijn om te horen dat de verhuizing gehele proces van aanvraag tot uitvoering als prettig is ervaren. We hopen u de volgende keer te mogen helpen. Hartelijke groet, Nelo J. Copa POT Verhuizingen / Logistiek
hele kundige en vriendelijke mensen die bij u in dienst zijn
Beste Gert, Dank voor uw bericht, fijn om te horen dat alles goed is verlopen. We zien u graag terug. Hartelijke groet, Nelo J. Copa POT Verhuizingen / Logistiek
Databankweg 18
3821 AL Amersfoort
Reviews van één van de Erkende Verhuizers van onderneming Pot Verhuizingen/Logistiek, Greeven Verhuizingen/Logistiek of A tot Z Verhuizingen.