Als boven GEWELDIG
Heel netjes geregeld
Heel prettig en beleefd team van verhuizers. Blijven opgewekt, ook al vallen dingen wat tegen, humor, en stellen je gerust dat alles veilig en voorzichtig getransporteerd wordt.
Voor de 4e keer gebruik gemaakt van verhuisservice en weer zeer tevreden. Personeel is aardig, flexibel en denken mee. Ook niet onbelangrijk spullen zonder schade verhuisd. Als je een verhuisbedrijf zoekt, betrouwbaar, netjes is met je spullen en goede prijs/kwaliteit verhouding, dit is juiste!
Meerdere nieuw en onbeschadigde meubels beschadigd bij tijdelijke verhuizing !’
geen
Behulpzaam en meedenken.
Fijne mensen. Heel aardig. Komen stipt op tijd. Fijn in de omgang.
Top!!
Snel, vakkundig en zeer professioneel. Wat een top verhuizing was dat!!
Goed georganiseerd, behulpzame mannen, ze denken mee en dat is heel fijn. Goede communicatie voor, tijdens en na verhuizing. Echt aanrader.
Alleraardigste en meedenkende medewerkers
Zeer kundig en betrouwbaar. Aardige en sterke mannen met humor. Op tijd in de morgen. Zeker een aanrader
Alles is gegaan zoals afgesproken. Waar nodig werd tijdens de verhuizing geïmproviseerd, zodat de klant toch geholpen werd.
Start van de verhuizing was goed, hard gewerkt, geen klachten. Maar zodra men doorkreeg dat het ontruimen van de oude woning langer zou gaan duren (men verwachtte ruim 1 uur langer) verdween de nauwkeurigheid en kreeg ik de vraag of ik de berging wel aan de taxateur had laten zien. Vond ik een vervelende vraag. Het inruimen van de nieuwe woning ging razendsnel maar wel onnauwkeurig. Dozen voor de zolder in het schuurtje en andersom. Ook zeer vervelend schade bijv. 2 gebroken vazen waar duidelijk op de doos stond Breekbaar, glas van schilderij kapot, kastje duidelijk beschadigd, Ik kan me voorstellen dat er af en toe iets beschadigd raakt maar meld dit dan even. Het gaat me niet eens om het geld want wellicht valt het wel binnen het eigen risico, maar doe niet of je neus bloedt. Volgens ons is dit duidelijk te wijten aan het feit dat men een uurtje langer moest werken dan verwacht. Ook aan het eind niet een kort rondje door het huis om te checken of alles goed was. Ik schrijf dit zeker niet om te zeuren maar het verschil met een vorige verhuizing met jullie was erg groot. Dat wil ik graag vermeld hebben. Uiteindelijk gingen de verhuizers om 15.45 bij ons weg terwijl ze 's ochtends dachten dat ze om 14.30 klaar zouden zijn. Lijkt me geen onoverkomelijke tijdsoverschrijding. Soms zit het mee, soms zit het een beetje tegen.
zorgeloze verhuizing, respect voor het verhuisteam.
Ondanks het zeer warme weer bleven ze maar doorgaan. Zeer prettige mensen, alles perfect uitgevoerd.
Goede afspraken, meedenkend en de bereid om ook spullen naar de “kring” te brengen. Alle spullen nu in de opslag en ik verwacht dat di t ook soepel zal verlopen evenals het latere transport naar mijn nieuwe appartement
Geweldig bedrijf, altijd behulpzaam en vrolijke mentaliteit. Zeer vakkundig. 40 m3 in 5 uurtjes met 5 man. Topploeg had ik.
Nette professionele verhuizers. Alle meubelen keurig verpakt. Niets om aan te merken
Een geweldig team, weet wat van aanpakken. Onder goede leiding. Zowel op het verhuis adres als de volgende dag op het nieuwe adres, bijna zelfde team en dat werkt goed en vertrouwend.
Een zeer beleefde groep verhuizers. Duidelijke communicatie tijdens het proces. Mooi om te zien hoe ze als een geoliede machine samenwerken. We zijn uiterste tevreden. Er is met respect en zorgzaamheid omgegaan met onze inventaris. Bedankt aan Abdel, Rachid, Sylvester, Marco, Donny en Tim(?)
De verhuizers waren netjes op tijd. Ze werkten hard door, overlegden goed met elkaar en met mij. Ze waren heel vriendelijk.
Vakbekwaam , verhuizing ging voorspoedig ontzettend leuk team verhuizers!
Één huishouden naar twee verschillende appartementen, vlak naast elkaar. Best complex. Goed uitgevoerd op een aantal kleine zaken na. Een auping bed demonteren,verhuizen en monteren ging niet zo gesmeerd. Naar mate de inpakdag verliep en de verhuizers moe werden (grote inboedel) werd het inpakken slordiger.