Iedereen is zeer vriendelijk en behulpzaam. Ze denken goed met je mee en ontzorgen echt. Ook de gratis verhuur service van de aanhangers is handig, zo konden we zelf alvast tuinmeubelen etc naar ons huis brengen terwijl er daar gerenoveerd werd, de rest ging in opslag via Scholte.
Prettig aan de telefoon te woord gestaan. Er werd met zorg omgegaan met onze meubels.
Wij hadden een verhuizing met tussentijdse opslag,het hele traject is soepel verlopen. Alles op de afgesproken datums en tijden.Zeer vriendelijk personeel en harde werkers die je alles uit handen nemen en begrijpen dat de stress factor bij verhuizing hoog is voor de klant. Bedankt mannen....
zie hierboven
Goed op elkaar ingespeeld team, veel ervaring, supersnel, professioneel en daarbij ook nog vriendelijke mensen.
Uitstekende, correcte, vriendelijke taxateur. Uitstekende verhuizers. Goede inpakkers. Goede (de)montage. Uitstekende handyman.
De verhuizing verliep vlekkeloos waarvoor een redelijke prijs in rekening is gebracht. Ruim van tevoren zijn de dozen en ander verpakkingsmateriaal gebracht, waardoor je rustig de tijd hebt om je inboedel in te pakken. De verhuizing zelf ging soepel en snel (goed op elkaar ingewerkt team). In een woord: geweldig.
Onze verhuizers hebben onze spullen in hoog tempo ingeladen, met inzicht en oog voor detail overgebracht en alles keurig en helemaal zoals we het wilden hebben, geplaatst in ons nieuwe huis. Deskundig, voorzichtig, zorgvuldig en ook nog met humor. Fijn op een dag die behoorlijk stressvol kan zijn!
Alles werd efficiënt en professioneel gedaan. Heel vlot en zonder schade. Aardige mannen.
Er is me een grote zorg uit handen genomen. Aardige, welwillende jongens die weten wat ze moeten doen.
We waren zeer tevreden met de verhuizers van de Scholte groep Alles keurig netjes verzorgd en de spullen heel zorgvuldig behandeld!!
Kan niet anders zeggen als dat alles tot in de puntjes geregeld is en zeer meedenkend personeel gehad.
Omdat de dozen erg laat geleverd werden had ik ook eigen dozen gebruikt wat naar ik later hoorde niet de bedoeling was. Misschien ook bij afspreken aangeven dat ook plastic boxen in dozen gedaan moeten worden. Dit was voor mij niet duidelijk. Handyman service werkt niet echt als ze niet mogen boren, beetje jammer.
Zeer vriendelijke en vakkundige medewerkers zowel bij het laden als bij het lossen de volgende dag. Heel fijn was dat de achtergebleven spullen konden worden afgevoerd en dat zelfs de vloerbedekking die eruit moest is verwijderd.
De verhuizing van mijn vader verliep vlekkeloos. Het inpakken gebeurde zorgvuldig, de daadwerkelijke verhuizing werd snel en vakkundig uitgevoerd
Klantvriendelijk.
Uitstekende service en de verhuizers doen hun uiterste best om alles zo goed mogelijk te plaatsen
Keurig behandeld. Ging allemaal lekker vlot. Vriendelijke mannen. Waren uiterst behulpzaam en steun voor ons.
De verhuizing ging super snel. Hele behulpzame en ervaren mannen!
wat een fijne, aardige en zorgzame verhuizers hebben wij getroffen bij jullie bedrijf. Hartelijk dank daarvoor.
Snelle goed georganiseerde en veilige verhuizing
De verhuizers waren stip op de tijd die was afgesproken. Zij deden niet moeilijk over zware voorwerpen die toch naar zolder moesten. Soms wilde ik achteraf toch een kast verplaatst hebben die zonder morren werd verplaatst. Het was ronduit top!!!
Zeer tevreden met de verhuizing van de regio Z Holland naar Drenthe. De aansturing van de voorman (Vincent) op de mannen was strak en goed. Alles goed afgerond binnen 2 dagen. Één opmerking : werken volgens richtlijnen RIVM ging goed totdat een tweede team , toevallig ook in Coevorden, langs kwam 7 man in de woning ! Verder zeer tevreden
Zie vraag hiervoor.
Op de vroege morgen van 1 april j.l. Kwamen er 3 mannen met een grote verhuisauto voor de deur. Van een split-level woning naar een appartement de verhuizing ging beginnen. Veel trapjes maar dat was geen enkel bezwaar voor deze mannen. Alles wat we hadden afgesproken met de mensen op kantoor werd zeer professioneel door de verhuizers naar beneden gebracht, gedemonteerd waar nodig en in de auto geladen. Op het nieuwe adres weer alles naar binnen gebracht en netjes in elkaar gezet. Al met al waren ze een paar uur bezig en zijn wij zeer tevreden met het eind resultaat. Dit verhuisbedrijf werkt keurig en wij zullen u zeker aanbevelen bij onze familie en vrienden. Niets anders dan lof.