Zeer vriendelijk en snel gewerkt
Enorme tuinbank die op de verhuisdag zelf niet mee kon is later verhuisd zonder extra kosten. Voorbeeld van top service
we kregen te maken met een vriendelijk, zeer bekwaam en goed op elkaar ingespeeld team. Harde werkers en ook nog bereid even een heel lastige klus te klaren.
- gestroomlijnde verhuizing, duidelijke verwachtingen
betrouwbaarheid
Zeer zorgvuldige en snelle verhuizing met verhuizers die hun vak verstaan. Volledig ontzorgend.
Zeer vriendelijke verhuizers!!! Behulpzaam, correct en netjes, erg plezierig!!
zeer goed verhuisd. Afspraken goed nagekomen. Zeer efficiënt gewerkt zonder verhuisschade te veroorzaken. Goede prijs /kwaliteit verhouding vergeleken met andere aanbieder.
Stipt, correct en slagvaardig.
Bijzonder tevreden. Aanbevolen bij Buitenlandse Zaken, familie en vrienden.
zie boven / cijfers
Snelheid, soepel inspelen op situatie, flexibel
Fantastische service , zeer vriendelijke medewerkers zeer tevreden
grote klus geklaard, relatief weinig schade, in 3 dagen alles van ene adres naar andere adres.
kundigheid, snelheid van handelen, op het juiste moment de praktische adviezen geven, bij momenten van stres komen ze met geruststellende opmerkingen. Klasse
De groep was een leuke enthousiaste groep. Een leuk team bij elkaar. Ook de handyman (super).
Het geoliede team dat ons verhuisde was vriendelijk, attent, meedenkend en deskundig. Deze heren hebben bij ons een zeer goede indruk achtergelaten.
Fijne groep mannen die goed en hard door gewerkt hebben.
Ondanks een lastige situatie om alle meubels naar boven te brengen gaven de mannen niet op. Zeer goed mee gedacht en meeste meubels toch op zijn plek gekregen
Het verhuisteam was fantastisch. Aardig, vakkundige mensen die aanpakken. Ik was echt onder de indruk van hen. De hoge score wordt ook dan voornamelijk bepaald door hen. Toppers zijn het.