Het intakegesprek was prettig. De verhuizing is zeer soepel verlopen met alle medewerking van de verhuizers. Ze waren erg vriendelijk, en hebben netjes en professioneel gewerkt. Nadat alles in het nieuwe huis was gezet werd nog gevraagd om te controleren of alles goed stond, zodat ze eventueel nog e.e.a. konden verplaatsen of aanpassen.
Met mijn eerste verhuizer verhuisd
Hele aardige verhuizers. Eerst hebben ze alle (antieke) spullen en heel veel schilderijen netjes ingepakt. Daarna netjes in de nieuwe woning neergezet en tot slot hebben ze nog een wasmachine verhuisd (eentje naar zolder getild en de oude naar beneden). Alles perfect!
Onze meubels voor een week opgeslagen tijdens de vloerrenovatie. Alles keurig opgehaald en teruggebracht op de door ons gewenste tijd. Geen schade of iets.
Komen hun afspraken na. Zijn bereidt om eventueel als je wat vraagt wat extra te doen.
Zeer klantvriendelijk, professioneel en net verhuisteam. Met een team van 5 man alles keurig ingeladen en in de opslag geplaatst. Gingen voorzichtig met de spullen om, waren beleefd, gezellig en werkten snel. Hoop dat het uitladen over een paar weken weer zo vlot verloopt, maar heb er alle vertrouwen in!
De heren kwamen mooi op tijd. Alles keurig netjes in de container gezet. Hopelijk komt het er weer net zo mooi uit. :-) Aardige hardwerkende mannen.
Ik heb meerdere malen gebruik gemaakt van hun diensten en ben zeer tevreden. Verhuisdienst team ontlast je en dat is fijn in de hectiek voor en tijdens de verhuizing
Zoals de vorige keer was de verhuizing dankzij de verhuizers en vooral Vincent Muis een relaxte maar uiteraard ook een enerverende dag! Alles kon ik vragen, niks was een probleem!
Alles naar tevredenheid uitgevoerd
Meubels zijn vriendelijk en professioneel verpakt, getransporteerd en opgeslagen !
op de afgesproken tijd, vlot en netjes overgebracht.
Nette en leuke verhuizers die een stapje harder voor je lopen en alles netjes in overleg doen!
Prima vaklui, zijn goed bereikbaar , werken professioneel en gestructureerd. Meer dan tevreden!
Prima ervaring, aardige mannen , De verhuizing is prima verlopen.
Goed en vriendelijk geholpen
Het team v Scholte verhuis groep was zeer stipt aanwezig en met voldoende mankracht om in een paar uur ons gehele huis leeg te halen. Het team werkte zeer precies, pakte alles heel zorgvuldig in en demonteerde de gevraagde stukken heel professioneel. De volgende dag stonden ze weer stip optijd voor ons nieuwe huis om alles terug te plaatsen. in 2 woorden een super ervaring
Ik ben zeer tevreden over het verhuisteam. Vakkundig, harde werkers en bovenal vriendelijk.
Fijne mensen die rust uitstralen en met een professionele manier te werk gaan.
Goede communicatie, vriendelijk personeel, net werk.
Vlekkeloze verhuizing gehad van Gouda naar Utrecht. Vlot en efficiënt werkend team, goed advies vooraf van de taxateur die langskwam en behulpzame planner aan de telefoon. Handige tips vooraf over wat je zelf kunt doen (inpakmethoden etc.) Goed bereikbaar en heldere communicatie over tijdstippen en werkzaamheden. Ze denken mee over parkeren tijdens laden en lossen (wat best een uitdaging was in de binnenstad). Hiervoor kwam nog speciaal iemand vooraf kijken om de verkeerssituatie te verkennen. Top!
De mannen waren al vroeg bij ons. De verhuislift werd direct opgebouwd en de mannen kwamen boven voor een rondje door het huis. Daarna verliep het inladen van de auto snel en soepel. Ook werden de spullen die door derden werden opgehaald netjes met de lift beneden gezet. In het nieuwe huis stonden de dozen al snel in de juiste kamers, de kleding werd in de kasten gehangen en het bed weer gemonteerd. Een superfijn team zorgde voor een vlotte en soepele verhuizing.
Al twee keer verhuist met Scholte verhuis groep. Altijd vriendelijk en ervaren verhuizers. Alles gaat vloeiend en je wordt als klant echt volledig ontzorgd. De verhuiswagen was per ongeluk tegen de buitenlamp aangekomen. Dit werd zeer netjes opgelost! Wij raden Scholte verhuis groep dan ook van harte aan! Het maakt het verhuizen een stuk minder stress vol!
Volledig ontzorgd voor een goede prijs