Van begin tot einde voel je dat te maken hebt met een professionele organisatie die weet wat ze doen. Duidelijke afspraken en die worden ook nagekomen. Dit tegen een betaalbare prijs.
Professionele club mensen die met een glimlach hun werk doen en meedenken.
Betrouwbaar en kundige mensen
De dag van de verhuizing is naar wens verlopen. De mannen hebben goed werk geleverd!
De verhuizers waren handig, snel, goed op elkaar ingespeeld. Voorzichtig met de breekbare spullen. Ze wisten waar ze mee bezig waren, bouwden op wat ze moesten demonteren. Heuse top movers.
Kievit verhuisbedrijf is zeer vakkundig,contact gaat zeer correct en snel....de verhuizers zijn rustige en makkelijk in de omgang.....vel zo prettig in een stressvolle periode....wij zijn zeer tevreden!!
Ik ben heel tevreden over hoe alles is gegaan. Deskundig. Naderhand nog een boeket bloemen ontvangen. Heel attentvol
corret netjes en vlot
Mijn verhuizing is naar behoren uitgevoerd. Hardwerkende werknemers. Perfecte uitvoering. Ga zo door chapeau. Aanbevolen door andere klanten.
Alles is heel goed verlopen. We zijn ontzorgd.
Ervaren, handig en vriendelijk team. Goed materiaal en goede oplossingen. De vaste krachten professioneel en steunend. De hele verhuizing verliep perfect. Bij de inpakservice wel wat kanttekeningen: De etiketten mogen wat meer info bevatten over wat er in de dozen zit, dan zijn de dingen die het eerst nodig zijn beter te vinden. Het enige punt van kritiek: sleutel van afgesloten bureau was lang niet te vinden. Die had ik graag in de verzameldoos met andere sleutels etc. teruggezien. Spullen zijn heel zorgvuldig ingepakt.
Zeer deskundig en zeer vriendelijk verhuisteam. Alles goed geregeld vooraf en op de dag zelf. Heel blij met hoe het allemaal verlopen is.
Een professioneel team dat de stukken die verhuisd moesten worden op een zorgvuldige manier behandelde. Bij het inladen werd er rekening gehouden met de beschikbare ruimte in de wagen. Bij het inruimen werden oplossingen gevonden om de stukken op de bestemde plekken te zetten. We zijn hierover zeer tevreden. Enig minpuntje was de verlate aankomsttijd, die weliswaar werd aangekondigd, maar hierdoor liepen we met de eigen planning achter de feiten aan.
De heren verhuizers hebben humor dat is prettig samen werken . Heel relaxed en in een goed tempo. Er waren genoeg verhuis dozen en papier.
Vanaf eerste afspraak alles prima geregeld. Vanaf het leveren van de verhuisdozen tot het maken van de afspraken over de verhuizing zelf en uiteraard de dagen waarop er daadwerkelijk verhuisd is. Vaklui en prettige en aardige verhuizers! Ook het (de-)monteren is heel goed verlopen.
Een geweldig team geeft enorme rust voor en tijdens de verhuizing. Hele goeie mensen die alle stress zomaar laten verdwijnen
Fijne communicatie, keurig op tijd op de dag van de verhuizing. Aardige en hardwerkende verhuizers die ons binnen mum van tijd hadden verhuisd!
Verhuizing ging prima, deskundig, sneller dan gedacht, geen enkele beschadiging.
Er ging iets mis met een poot van de kamerkast. Samen met u medewerker opgelost. Dit goedgekeurd omdat het geen nieuwe kast is. Niet te min was er wel een beschadiging. Ps nog bedankt voor de bloemen.
Zeer zorgvuldig omgegaan met de te verhuizen spullen
Goed en netjes
Het bedrijf komt oerdegelijk over. Met ervaren mannen.
Aardige en vriendelijke medewerkers
Alles werd netjes geregeld, zodat je zelf alleen hoeft in en uit te pakken. De verhuizing verliep soepel en de verhuizers waren aardig.