Heel tevreden ik zal zeker de Kievit Topmovers aanbevelen bij andere en als ik ze zelf weer nodig heb ook weer contact met hun zoeken. Aardig is om te zeggen dat er na de verhuizing via Nizza een bloemetje met leuk kaartje wordt bezorg heel attent
Prettige ervaring, alles goed en netjes verhuisd. Ook oog voor details, zoals apart verpakken van matrassen, kussens etc. Geen zorgen over gehad en dat is erg fijn!
Verhuizing geheel volgens afspraak, 2 bijzonder aardige mannen, met zorg alle te verhuizen spullen in- en aangepakt. Op de plaats van bestemming idem. Wij waren aangenaam verrast.
Vlotte verhuizing, zonder problemen.
goed verhuisbedrijf en afspraken nagekomen voor goede prijs. ook de mensen waren fijn om mee samen te werken. in een woord TOP
Goede communicatie vooraf. Stipt op tijd en snellere uitvoering dan gedacht, zowel bij het uithuizen als bij het inhuizen.
Goede ervaring
Heel vakkundig hebben ze ons geholpen. Echt een aanrader
Uitstekend.Zeer tevreden
Verhuizen zonder zorgen!
Rerfect verlopen.
Het was een prettige en rustige verhuizing. Zeer goed personeel in dienst!
Goed, snel en deskundig, vriendelijk.
Medewerkers van De Kievit hebben prima werk geleverd en alle opgeslagen meubels weer perfect teruggeplaatst, daarbij rekening houdend met onze recentelijk geschuurde- / gelakte houten vloer.
Alles liep op rolleties, de afgesproken kosten en de tijden van komen waren ook precies volgens afspraak. Het personeel, heel netjes en vriendelijk. Ze werken ook precies.
Een fantastische ervaring. De verhuizing is gestroomlijnd en reuze gezellig verlopen. Geen gestress en bijzonder vriendelijke mannen. Ze gaan netjes en voorzichtig om met de spullen. Ze hebben heel hard gewerkt. Ook in het nieuwe huis werd alles meteen daar neer gezet waar wij wilden zonder mopperen. Het zag er in huis, nadat alles binnen was, echt al gezellig uit. De verhuizing was kort gezegd een feestje. Ook mijn vorige verhuizing verzorgd door de Kievit is zo positief verlopen. Vandaar dat ik niet hoefde nadenken over wie mijn verhuizing zou verzorgen.
Vanaf het eerste telefoontje alles perfect verlopen. Het contact, de uitvoering, het personeel; behulpzaam en alert.
Vaklui
alles werd keurig ingepakt, vervoerd en weer uitgepakt en op zijn plaats gezet. Dat allemaal op een deskundige en erg klantvriendelijke wijze. Chapeau
Professionele heren. Vriendelijk en meedenkend.
Ik vond het super gaan De mannen hebben ons aardig geholpen alles netjes op z’n plek gezet En het was een gezellige dag
advies , ruim van tevoren spullen inpakken ter harte genomen. Dag zelf liep als vanzelf . Geen schade ondervonden. en geen stress moment beleefd die dag. Kortom een ieder aan te bevelen , al is het maar om langs die weg je woning op te ruimen. Het laatste is natuurlijk bij wijze van spreken. Hoe dan ook een plezierige dag met verhuizers die geen stress oproepen en uiterst zorgzaam en vakkundig met je spullen omgaan. Chapeau !
Ben over het algemeen tevreden, alleen de kledingkast van de slaapkamer was niet goed in elkaar gezet.
Beste klant, Vervelend dat de kast niet goed gemonteerd is. Is dit nog steeds zo? Wij komen namelijk graag aan om dit probleem op te lossen! Wij vernemen graag van u, Met vriendelijke groet, De Kievit Verhuizingen
Ervaren en vriendelijke verhuizers. Werken onderling goed samen en zijn zeer vriendelijk naar de opdrachtgever(s).
Alles liep zoals het dient te lopen. Vriendelijk personeel