Mijn moeder wilde beslist met De Kievit verhuizen, maar tarief lag meer dan 50% van collega verhuizers in zelfde gemeente. Veel geld voor een kleine verhuizing.
alles klopte, snelle reacties op onze vragen, alleen maar tevreden
Zeer deskundige verhuizing
Vriendelijk, harde werkers, vakkundig.
vriendelijk, en proactieve dienstverlening
Bedachtzaam en vriendelijk
Zeer betrokken! Goede en harde werkers!
Heerlijk ontzorgd worden op een normaal gesproken stressvolle dag. Het liep nu echter zo gesmeerd door het deskundige en geroutineerde team, dat ik zelfs van deze dag heb kunnen genieten!
snel,volgens afspraak, deskundig en met alle ruimte voor eigen inbreng
- voor alles is een oplossing - mentaliteit - er werd hard gewerkt....relaxt/gezellig!
Het gemak en daarmee de "ontzorging" van de complete verhuizing.
Afhandeling bedje!!! Vriendelijkheid werknemers!!
Snelle en vakkundige verhuizing van Broekhuizen naar Wageningen, alles was perfect geregeld. Het was dan ook geen probleem om de meubels, met de laadklep, via het balkon makkelijk in de woning te plaatsen.
Topgasten. Super vriendelijk en ondanks de kou op en top vrolijk! Wat een leuke 4 gasten.
Het is vakkundig gedaan, zonder problemen