Korte lijnen in de voorbereiding, gedegen aanpak tijdens de verhuisdag. Meedenken en oplossen.
De jongens (4 ) van Albers verhuisbedrijf vond ik zeer deskundig en ik kon alles aan ze overlaten. Het was een GROTE verhuizing maar alles ging relaxed en er werd in een prettige sfeer gewerkt. Er is niets gesneuveld of beschadigd. Gewoon heel goed en dus zeer aan te bevelen. Dank
Alles volgens verwachting
Goed bedrijf
Een verhuizing zonder zorgen. Accuraat, net en ook gezellig personeel. Complimenten voor de gehele verzorging.
Ondanks het noodweer zijn we prima verhuisd door Albers
Bij Albers werd ik enorm hartelijk geholpen met de materialen, dozen, inpakpapier, stickers en tips. De verhuizing zelf verliep uitstekend. De mannen waren enorm beleefd, de stemming was positief (met humor) en de spullen werden zorgvuldig geplaatst. Het was prettig te merken dat er de tijd werd genomen voor de bepaling van strategie bij het inladen en uitladen. Ik had de offerte al een half jaar van te voren aangevraagd en daarvoor was een medewerker thuis langs geweest. We hadden misschien vlak voor de verhuizing nog een keer de inhoud moeten bepalen, maar eerlijk gezegd had ik daar ook niet meer bij stilgestaan door de drukte. Verder alle lof en ik ben blij dat ik voor Albers Euromovers met hun ervaring gekozen heb.
kan iedereen deze verhuizers aanraden.
De mannen waren keurig optijd pakten meteen aan. Keurig beleefd en vriendelijke mannen. Het huis was met 2.5 uur leeg en smiddags om 14.30 uur was de klus geklaard. Als ik weer ga verhuizen zou dat weer met Albers Euromovers zijn. Super tevreden.
Alles was super netjes geregeld. Vriendelijke mannen hebben ons heel erg fijn geholpen met de verhuizing
De hele verhuizing verliep snel en efficient. Aardige en behulpzame mannen, die hun vak als verhuizer verstonden. De volgende keer gaan we zeker weer gebruik maken van Euromovers!
Persoonlijke aandacht, ze gaan zorgvuldig met de boedel om, ze zijn snel en vakkundig. en plezierig om mee te werken. Achteraf geen verrassingen op de factuur, kortom een fijn vlot en betrouwbaar verhuisbedrijf
Verhuizing en opslag gedurende enkele maanden naar alle tevredenheid uitgevoerd.
Mannen waren keurig op tijd. Ondanks de warmte gaven ze geen krimp. Hoe moeilijk het soms ook ging, ze wisten overal een oplossing voor. Sterker nog, ik mocht niet eens helpen. Wij zijn super tevreden en blij dat we voor dit bedrijf gekozen hebben , hartelijk bedankt.
In alle rust worden alle materialen ingepakt. Het vervoer gaat zonder enige moeite. Het uitpakken en op z’n plaats zetten vindt ook weer plaats in alle rust en met veel respect voor de spullen. Hulde voor deze mannen!
Zeer snel, vakkundig en efficiënt. De groep verhuizers werkte prima als een team met goede aansturing.
Denken mee en zijn zeer behulpzaam en vriendelijk met allerlei randzaken. En werken keurig op tijd en komen de afspraken na. Prettig zaken te doen met dit verhuisbedrijf.
Ervaring was goed
Het was best veel wat wij voor zeven maanden moesten opslaan. Uiteindelijk konden wij een linnenkast niet plaatsen en zonder morren werd deze in de verhuiscontainer achtergelaten. Wij waren blij met de gang van zaken omdat ook de lift wel eens met anderen gedeeld moest worden. We hebben er een goed gevoel aan overgehouden.
Prima ervaren, ging lekker snel en zorgvuldig . Gezellige verhuizers met humor. In één woord uitstekend voor een prima prijs!
Albers Euromovers kenmerkt zich door vriendelijke medewerkers. Na een opname van de werkzaamheden kwam heel snel een redelijke offerte. Alle afspraken zijn goed nagekomen zoals het brengen van de dozen en op tijd aanwezig op de dag van verhuizing. Toen het even wat langer leek te gaan duren, sprong een collega bij en was het uiteindelijk een uur eerder dan gepland klaar!
De samenwerking met Albers Euromovers hebben wij als zeer prettig ervaren. Vanaf het allereerste contact was men vriendelijk, behulpzaam, begripvol en meedenkend! Zowel tijdens het inpakken, inladen en weer uitladen zijn wij perfect geholpen door zeer aardig personeel. Niets was teveel en ook de aandacht voor onze spullen was top. Kortom: beter kon het niet!
Grote complimenten voor het hele proces: advies, offerte, het brengen van voldoende dozen, het kunnen lenen van een aanhangwagen, en de hulp van de vrolijke, sterke en hard werkende verhuizers op de dag van de verhuizing!
Het liep allemaal op rolletjes fijne groep hard werkende mensen die zorgen dat je verhuist zonder stress. Niks is ze te veel zoals spullen die achter bleven op de zolder nog even naar beneden brengen. Top.
Persoonlijke benadering. We hadden spullen bijna een jaar in de opslag en toen ik ze tegen de tijd van verhuizen belde, was het alsof we elkaar pas nog hadden gesproken. Het zijn vakmensen. Werken snel, netjes en plezierig.