Als je een Verhuisbedrijf zoek.... neem Albers Euromovers!
mag iets alerter zijn op het voorkomen van beschadigingen.(bv het in en uit manoeuvreren van meubelstukken door deuren)
strakke planning, perfect op tijd, vriendelijke medewerkers die erg goede service verlenen
Alles super geregeld en uitgevoerd. Echte aanrader !
Vrolijkheid en service tijdens het verhuizen. Verhuizen is voor veel mensen een emotionele gebeurtenis. Zakelijkheid kan dan een voorkeur hebben, maar helpen ookal staat het niet in de kleine lettertjes van het contract mag wel ( Helpen met een lampje en een ladder)
Verhuizing van onze ouders is in alle opzichten perfect verlopen. Snel, efficiënt en deskundig in zeer vriendelijke sfeer. Een absolute aanrader, nooit meer zelf doen!
Heel tevreden alles klopte en ging heel netjes.
vrolijke jongens niet te beroerd om handen uit de mouwen te steken
Geen opmerkingen maken mbt goederen die vervoerd moeten worden. Zeker niet waar de klant bij is. Geen flexibelheid mbt extra goederen die verhuisd moeten worden. Meer personeel drie was wel erg weinig gezien de derde te laat was.
Opdracht was voor de verhuizing van grote stukken, klus was om 16:00 uur afgerond. Personeel heeft zelfs meer verhuisd dan afgesproken, bij ons geen schade bekend. Cees
Prima geregeld, alles conform afspraak en op tijd. We konden 2 hangkledingdozen houden omdt wij nog geen kasten hebben..... Gezellige ardige verhuizers. Kortom: wij zijn dik tevreden!